2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar geçen konusu geçmişti. Özel sektörde çalışıp 32. Haftada rapor alacak olan arkadaşlar doğum yapınca süt parasıyla birlikte bir kısmı yatıyor hesaba. Yani rapor bitimine kalmıyor bilginiz olsun

Allah’ın izniyle bisey olmaz canım bende tiroid, coraspin ve multivitamin alırken simdi başka ilaçlarda eklendi. geçen eşimin arkadaşı annesini anlatmış, kadın hamileyken günlük 6 tane antidepresan aliyormus ve bebegi sağlıklı dogmus. Şükür bebekler korunuyor.

Cok şükür birbirimize iyi geliyoruz bu dönemde büyük lütuf bizler için bebislerin telaşına düşüp buraları ot basmazsa yine yardımlaşıp, dertleşmeye devam ederiz inşallah
rica ederim canım benim insan benzer rahatsızlık yaşayan güzel sonlanmış hamilelikleri duymak istiyor. Bende uzun suredir benim rahatsızlığa bakmıyordum dun akşam YouTube da arayıp birini buldum 1 yıl önce 22.haftasinda tansiyonu 18/10 olup hastaneye yatmış ve 25.haftaya kadar hamileliği goturup bebegi almışlar bi kadının hikayesini dinledim. Simdi bebek tombalak maşallah. Onu izleyip ohh ben 26 oldum sukur deyip rahatça bi uykuya daldım arada ihtiyac duyuyor insan..

Ya ben de bir iki gündür yine bulanıyorum işe gitmeye başladım ya düzenimi mi koruyamıyorum bilmiyorum şuan da midem kötü. Ya mide de ne hassas bişeymiş midem bulanınca hiç tadım kalmıyor bir de bende çok kilo almadım bebişimin hareketleri çok şükür güçlendi ama bazen içimde korku oluyor bebek kilo alıyor mu acaba diye kontrol de 16sında daha da baya var. Bazen karnım kocaman geliyor bana bazen de küçücük filan diyorum. Kendimle uğraşmasam daha iyi olacak

Ya buna bebek üzerine konunca katlanır diyorlar oyüzden vazgeçtim
Ben de öyle düşünerek normal aldım ilk bu katlananlar düşünmüştüm. Bide benim aldığım baya büyük bence 1-2 yaşına kadar arada küvet şeklinde yazın filan oynayabilir içinde

Kızlar maxi cosilerde yüzde 40 indirim var. Maxi cosi lara 2 bebek arabasını bilen duyan ya da anlayan var mı bu işlerden
Canım biz e bebekten aldık maxi cosi almadık ama satış görevlisi Maxi cosi içinde güzel şeyler söylemişti. Eğer ki imkanın varsa bir e bebek mağazasına git yakınında varsa satış görevlisine sor modelleri hiç üşenmeden anlatıyorlar şu şöyle bu böyle bu fiyata buna hiç gerek yok. Ya da bu fiyata bu ürün çok iyi diye

Ay yok ne iki günü ya ben de öyle diyordum ama çok sıkıştım şuan bile. Daha kendime bişey almadım sıra gelmiyor ki
Acaba atladığım bişey mi var diye düşünüyorum ben sanki bitirdim alışverişi bebek için pek bişey kalmadı bez alacağım. Onu düşünüyorum daha erken diye bekliyorum. İşte anne ürünleri kaldı bende. Anne çantası lohusalık filan. Anne çantası alt açmalı alırsam alt açma almıcam. He bide babynest almadım ama onu da seçtim. Bilmiyorum benim alışveriş bitti gibi geliyor kesin birsürü şeyi unuttum

Acaba hangi modele baktınız ya
Fıstık bence senin için ne önemli onlara karar ver çünkü hepsinin avantajı dezavantajı var misal ben araba çok kullanacağım. O yüzden bebek arabasının hafif olması çok önemliydi. Hafiflik aradım çok hafifi değilde 10kg filan eşim daha ağır modellere baktı ben yanaşmadım çocukla daha çok ben muhatap olacağım sonuçta tek elle katlanması hoşuma gitti mesela. Büyük modellerin tekerleri çok daha iriydi iri olanlar taşlı yollarda daha iyi gidiyormuş. Şehide yaşıyorum yani beni çok etkilemedi açıkçası. Hafif ve tek elle katlanırdık bana ilk cazip gelen şey oldu. Sağlamlık konusu için adamın söylediğini söyleyim buradaki 3binlik üründe 10binlik üründe sağlam ben daha önce başka bir bebek mağazasında çalışıyordum teşhir ürünlerin üzerine çıkıp merdiven gibi kullanıyorduk birşey olmuyordu dedi. He ben bir de oturum genişliğine baktım benim yeğenim 3 yaşına kadar bebek arabasını kullandı birazda boyluydu kutu gibi çerçeveli modellere bakmadım çocuk çabuk uzarsa sığamaz rahat edemez diye. Zaten aşamda önermedi bunlar 2 yaşına kadar ancak kullanılıyor dedi. Öyle senin için önemli olan ne. Misal ilçede yaşıyorsan daha çok Arnavut kaldırımlar varsa daha iri yarı bir model bakabilirsin. Otomobil varsa küçükse sığmadık problem olmayacak model bakabilirsin vs.

Doğuma kadar alışacağız evde bu aralar recep ivedik gibi geziyorum

Sağol canım ben daha mali müşavire danışmadım ama raporu erken başlatacağım erken bitsin malum hayat şartları bizi zorlayacak diğer türlü

Ya bu doktorların neden fikirleri tutmuyor benim doktorumda ne kadar büyürse tetanoz aşısının yan etkisi daha çok olur erken doğumu tetikler şimdiden vurdur dedi ne kadar istemiyorsam unuttum bu hafta sonraki hafta vurunacağım mecbur. Ama ben de geç olsun istiyordum. Neyse önce Allah’ıma sonra doktoruma güveniyorum. Haftaya sağlık ocağındayım.

Insallah bence birakmayiz☺ ne kadar yoğun da olsak ayni sureclerden geçen birileriyle konusmak cok iyi geliyor hepimize.
Ne guzel haber☺ tüm bebekler annelerine kavuşsun insallah sanirim sen 26'yi bitirdiin 27'den gün aliyorsun daha da öndesin. Az kalmis canim

Bende ikinci dozdan korkuyorum tetikler mi erken doğumu diye. Doktoruma sordum bir sorun olmaz dedi bana. bize kaliyor biraz insiyatif almak hepsi farkli farkli düşünüyor. Ilk dozu olmustum zaten zamanim geciyor hala gidemedim kararsiz kaliyorum ama icimde rahat etmiyor olmamaya.

Kuzum ben oldum 2. Dozu pazartesi gunu cok sukur bi sorun olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…