2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bulantıları geri başlayan var mı? iki gündür hafiften başladı bende
ben dün akşam yazacaktım, herkes 3. trimestera geçiyor ben 1.ye dönüyorum galiba diye bende de son günlerde bi iştahsızlık bi iç bayılması canım hiçbir şey istemiyor. 2 farklı kişiden de 6. ayda mide bulantısı yaşadığını duymuştum. Böyle zamanlarda büyüme, atak gibi bi dönem yaşadığımızı düşünüyorum, herkeste kendini farklı gösterebilir. Geçici bence önceki kadar olmaz

AYY AYNI NEFESle cekileni eşimde dio alma sakın öle bişey yok mu cozumu kolayı

Özledim seni dandik ya. Neyseki aralarda görüyorum ama yetmiyooooorrrr
Bu arada cok haklısın. Küçük bi ekleme olarak, bi de magnezyum içilmeli bence. Eger o da rahatlatmazsa, endişe edilebilir gibi
Ben de özlüyorum zaten özleyince girip bakıyorum napıyosun ne yazmışın . Heee diyorum herşey stabil taam o zaman . bu aralar ben evde yılbaşı için satış yaparım diye bir şeyler yapıyorum. Arkadaşlarım da geliyor öle seramik macrome falan. Süper bir şey keşfettim pinterestte onu yapıyorum macrome doll . Kapı süsü yapiim diyorum ondan. Öyle kendimce işte oyalanıyorum. Çalışan hamişlerin de gözüne sokmayayım diye ses etmiyorum. Çünkü çok zor onların hem çalışıp hem de hamilelik.

Canım senin doktorun da biliyordur bence işi. Benim başka sıkıntılarım da olduğundan dolayı eğer bir şey olursa tetenoz yüzünden olmasın diye geç yapıcak. Kendi yapıcak hatta. Sen doktoruna güven.

Kızlar bulantıları geri başlayan var mı? iki gündür hafiften başladı bende
Benim de başladı .. prilamı bırakmıştım yine içiyorum kesti o yüzden. Ama grip aşısı oldum ya belki o da yapmıştır bilmiyorum. Balayımız bitti galiba ya. Hani diyorlardı ya 2. Trimester balayı diye.

Dediğini duymamıştım daha önce hiç. Bi bakayım. İyi düşünmüşsün vakit geçer hem değişiklik olur.

Ay inşallah ataktır

Kızlar selam bir sorummolucak bugün kızçemizi gördük her şey iyi güzel çok şükür kg 1100 olmuş suyum normale biraz daha yakın ama ölçümlerde bi şey dikkatimi çekti üç hafta önce bacak boyu 38,59 mm çıkmışken şimdi 49,8 mm çıkmış. Üç haftada bu uzama az değil mi karın ölçüsüne göre neredeyse bir hafta kafaya görede 5 gün geride dr bişi demedi ama brn biraz takıldım bu arada bende kilo almamışım diyet yapıyorum sanırım ondan ama bunun öocuğa etkisi var mıdır?

kiz çocuk leylek mi olacak her organın boyutu farklıdır hepsi birbirine aynı oranla büyümez ki hepi topu 50 cm bir sey olacak zaten, bizim de kimimizin bacak boyu uzun kimimizinki kısa. bunlar bile birkaç cm farkediyor. bence normal takılma bunlara ve asıl diyet beslendiğin için daha sağlıklı büyüyecek. geçen gün bi doktoru dinledim, bebeğe kilo aldırayım derken akciğer gelişimini geride bırakıyorsunuz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…