Vış yalançılaaaar , ben takip etmiyordum fiyatları yaBen baktim bence indirim degil o bindirim dun 150 ye gordugum krem 180 kusur bi de indirim mi diyolar ya
Hiç kullanmadım ilkinde aldım öylece kalmıştı. 7 ay mamasız gittik ama nasıl gittik bi ben bi memelerim bilir. 1 damlasını boşa akıtmamışım öyle pedlere falanBİR KUTU KESİN AL CANIM AMA DURUMA GÖRE BAKARSIN 2.GEREKLİ Mİ.İNŞALLAH HEPİMİZİN BOL SÜTLERİ OLUR TAŞAR
Evet 140 düşüyor hb da, E bebek ve amazonda baktım hemen hemen aynı. Geçen avent emzik alırken de farkettim %40 indirimle aldım ama diğer yerlerden 15tl falan ucuza geldiBen baktim bence indirim degil o bindirim dun 150 ye gordugum krem 180 kusur bi de indirim mi diyolar ya
Maşallah piremsesee.. Canım boy uzaması gittikçe yavaşlıyor daha çok uağlanmaya kilo alımına başlıyorlar. Tabi belli percentilin altında kalırsa Dr söyler mutlaka ama. Ölçülerde çok değişken. Ptesi boludaki Dr 870 g ölçmüştü çok sevinmiştik, çarşamba ankara 830 ölçtü. Boluda olsam en az 930 ölçerdi kanımca çok farklı. %51 çıktı percentl olarak tam ortalarda yani.. Bide Senin minnoş tahmini 35 cm şuanda, oğlum 30 haftalık doğduğunda 38 cmdi. İyi bi boy kiloyu haftasına göre. Bence takma bunu kuzumKızlar selam bir sorummolucak bugün kızçemizi gördük her şey iyi güzel çok şükür kg 1100 olmuş suyum normale biraz daha yakın ama ölçümlerde bi şey dikkatimi çekti üç hafta önce bacak boyu 38,59 mm çıkmışken şimdi 49,8 mm çıkmış. Üç haftada bu uzama az değil mi karın ölçüsüne göre neredeyse bir hafta kafaya görede 5 gün geride de bişi demedi ama brn biraz takıldımbu arada bende kilo almamışım diyet yapıyorum sanırım ondan ama bunun öocuğa etkisi var mıdır?
Ay benim yavrum en son 603 gr dı, burası 800 gr diyordu. 7sinde çocuğumun en az 1 kg demesin daktır yiyebildiğim üç beş şeyi de kesecem kendi kendine beslensin vallaKızlar selam bir sorummolucak bugün kızçemizi gördük her şey iyi güzel çok şükür kg 1100 olmuş suyum normale biraz daha yakın ama ölçümlerde bi şey dikkatimi çekti üç hafta önce bacak boyu 38,59 mm çıkmışken şimdi 49,8 mm çıkmış. Üç haftada bu uzama az değil mi karın ölçüsüne göre neredeyse bir hafta kafaya görede 5 gün geride dr bişi demedi ama brn biraz takıldımbu arada bende kilo almamışım diyet yapıyorum sanırım ondan ama bunun öocuğa etkisi var mıdır?
Sen boludakine güven , ankara şehir benim bebemi 10 gün arayla aynı ölçüde ölçmüştü de internetten gelişim geriliğine kadar teşhis koymuştuk aman allahımHiç kullanmadım ilkinde aldım öylece kalmıştı. 7 ay mamasız gittik ama nasıl gittik bi ben bi memelerim bilir. 1 damlasını boşa akıtmamışım öyle pedlere falaninşallah hepimizin bosbol sütleri ve cokcok emen bebe işleri olur. Cumanın yüzüsuyu hürmetine aminnn kalkan alacak olanların kalkana toplanır sütler hem zayi olmaz.
Evet 140 düşüyor hb da, E bebek ve amazonda baktım hemen hemen aynı. Geçen avent emzik alırken de farkettim %40 indirimle aldım ama diğer yerlerden 15tl falan ucuza geldi
Maşallah piremsesee.. Canım boy uzaması gittikçe yavaşlıyor daha çok uağlanmaya kilo alımına başlıyorlar. Tabi belli percentilin altında kalırsa Dr söyler mutlaka ama. Ölçülerde çok değişken. Ptesi boludaki Dr 870 g ölçmüştü çok sevinmiştik, çarşamba ankara 830 ölçtü. Boluda olsam en az 930 ölçerdi kanımca çok farklı. %51 çıktı percentl olarak tam ortalarda yani.. Bide Senin minnoş tahmini 35 cm şuanda, oğlum 30 haftalık doğduğunda 38 cmdi. İyi bi boy kiloyu haftasına göre. Bence takma bunu kuzum
kiz çocuk leylek mi olacakher organın boyutu farklıdır hepsi birbirine aynı oranla büyümez ki hepi topu 50 cm bir sey olacak zaten, bizim de kimimizin bacak boyu uzun kimimizinki kısa. bunlar bile birkaç cm farkediyor. bence normal takılma bunlara ve asıl diyet beslendiğin için daha sağlıklı büyüyecek. geçen gün bi doktoru dinledim, bebeğe kilo aldırayım derken akciğer gelişimini geride bırakıyorsunuz diyor
Hiç kullanmadım ilkinde aldım öylece kalmıştı. 7 ay mamasız gittik ama nasıl gittik bi ben bi memelerim bilir. 1 damlasını boşa akıtmamışım öyle pedlere falaninşallah hepimizin bosbol sütleri ve cokcok emen bebe işleri olur. Cumanın yüzüsuyu hürmetine aminnn kalkan alacak olanların kalkana toplanır sütler hem zayi olmaz.
Evet 140 düşüyor hb da, E bebek ve amazonda baktım hemen hemen aynı. Geçen avent emzik alırken de farkettim %40 indirimle aldım ama diğer yerlerden 15tl falan ucuza geldi
Maşallah piremsesee.. Canım boy uzaması gittikçe yavaşlıyor daha çok uağlanmaya kilo alımına başlıyorlar. Tabi belli percentilin altında kalırsa Dr söyler mutlaka ama. Ölçülerde çok değişken. Ptesi boludaki Dr 870 g ölçmüştü çok sevinmiştik, çarşamba ankara 830 ölçtü. Boluda olsam en az 930 ölçerdi kanımca çok farklı. %51 çıktı percentl olarak tam ortalarda yani.. Bide Senin minnoş tahmini 35 cm şuanda, oğlum 30 haftalık doğduğunda 38 cmdi. İyi bi boy kiloyu haftasına göre. Bence takma bunu kuzum
Ay benim yavrum en son 603 gr dı, burası 800 gr diyordu. 7sinde çocuğumun en az 1 kg demesin daktır yiyebildiğim üç beş şeyi de kesecem kendi kendine beslensin valla
Annem beni 4+ doğurduğu için ben de şüşko olduğum için çocuğu da gürbüz bekliyorlar ama elma kurdu kadar bişey olacak herhalde
al benden de okadar. hemen hemen herşeyde aynı durum var. önce bindirim sonra indirim. magaza fiyatıyla aynı olan tonlarca ürün var.Ben baktim bence indirim degil o bindirim dun 150 ye gordugum krem 180 kusur bi de indirim mi diyolar ya
Benim başladı dün kustum sabah erkenden 2 kere bugun de zar zor bastırdım tek bende oldu sandım ama değil demekki dönemsel daha geçen hafta bıraktım prillamı daha geçmeden yeniden başladı. Heralde 9 ay kusarak geçecekKızlar bulantıları geri başlayan var mı?iki gündür hafiften başladı bende
öncelikle önerin için teşekkür ederim..Merhaba canım ben Wi-Fi özelliği olmayan basit bir kamera akacağım . Anneme veya bir yere gittiğimde rahat edebilmek adına . Aşağıdakine karar verdik . Özellikleri va de iyi . Bakabilirsin istersen
Weewell WMV815 Dijital Bebek Kamerası Fiyatları
Weewell WMV815 Dijital Bebek Kamerası fiyatları Cimri'de. Aradığınız Weewell WMV815 Dijital Bebek Kamerası ürününe ait farklı mağazalardan gelen fiyat tekliflerini, ürüne ait fiyat değişikliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyin. Aradığınız Weewell WMV815 Dijital Bebek Kamerası ürününe ait...www.cimri.com
Ben bu güne kadar kendimi mide yanması yaşıyorum sanıyordum, dün ejderhaya döndüm resmen rennie şişesini kafama dikecektim hakshajah benim bebe de inadına yapar gibi midemin içinde geziyor resmen illa kusturacak beni, eşim geldi lütfen anneyi üzme diye motivasyon konuşması yapıyordu en son çocuğa hajshshKizlar son 3 ayda ilk 3 aydaki bazi olumsuz durumlar geri gelebiliyormus ya koca gobekle her sey daha da zorlasacak gibi ama bulantilar gelmesin cidden. Cok cekmedim bulantidan ama o bi kac kere bile bunu her gun yasayanlara her gun dua ettirdi beni
Ayyyy bendim kiz cok sevindim afiyet bal seker olsun bulantiya da iyi gelirBu bana karnabahar brokoli sosu tarif eden kimdi hatırlamıyorum ama kim ettiyse ben ondan razıyım. Allah da razı olsun. Yemin ederim karnım doydusabah bi paket eti burçak yemiştim sadece. Çocuğuma can kan olsun.
Allah çocuğundan yüzünü hep güldürsün ya, daha ne diyebilirimAyyyy bendim kiz cok sevindim afiyet bal seker olsun bulantiya da iyi gelir
Ya seni yerim Allah razi olsun kuzum cumlemizin insaAllahAllah çocuğundan yüzünü hep güldürsün ya, daha ne diyebilirim
Benim de kafa çapı geri bpd epey geri Hoca beslenmene dikkat et dediği için nerdeyse ağzımdan burnumdan çıkacak kadar zorluyorum kendimi Gebelik şekeri ölçüm ve diyet işi girince ne olacak bilmiyorumKızlar selam bir sorummolucak bugün kızçemizi gördük her şey iyi güzel çok şükür kg 1100 olmuş suyum normale biraz daha yakın ama ölçümlerde bi şey dikkatimi çekti üç hafta önce bacak boyu 38,59 mm çıkmışken şimdi 49,8 mm çıkmış. Üç haftada bu uzama az değil mi karın ölçüsüne göre neredeyse bir hafta kafaya görede 5 gün geride dr bişi demedi ama brn biraz takıldımbu arada bende kilo almamışım diyet yapıyorum sanırım ondan ama bunun öocuğa etkisi var mıdır?
Aaa geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim. Kaç değerleriniz ki?Kızlar bende gebelik şekeri çıktı
Gecmis olsun canim insallah cok yuksek değildir. Diyetle hallolurKızlar bende gebelik şekeri çıktı
Geçmiş olsun cnm bende de var maalesef diyet verdi dr. Biraz zorluyor ama yapıcak bi şey yok inşallah doğumdan sonra geçer tek avuntum normal hayatta şeker hastası değiliz iyiki gerçekten zorKızlar bende gebelik şekeri çıktı
Aaa geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim. Kaç değerleriniz ki?
Önce dün 50 gr şeker verip sonuca baktılar 190 çıktı bugün tekrar çağırdılar. Bu kez önce açlık baktılar sonra 75 gr şeker verip 1 saat sonra ölçtüler Ve 2 saat sonra tekrar ölçtüler. Hastaneden ayrılırken 2. Saat ölçüm sonucum henüz çıkmamıştı ama 1. Saat sonucu bile yüksek o yüzden ikinciyi beklemeye gerek yok dediler ve endokrin ile diyetisyene yönlendirdilerGecmis olsun canim insallah cok yuksek değildir. Diyetle hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?