2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
A neden turşu yeme dedi bende sürekli lahana turşusu yiyorum 🫣🫣 bebeişinde yumurtaların hakkını vermiş bak cumartesi benimde kontrol var gğnde iki tane yiyorum 12-13. Haftadan beri bakalım benim bebiş ne yapmış ben kiloları kendime alıyor olabilirim 20 kilo alımıyla yola devam ediyorum🤭🤭
Tuzlu ya hem tansiyon olabilir hem de ödem, gerek yok dedi.

Kızlarrrr çok pratik mikemmel teknolocikss bişi ama abladan çıkan süt miktarına bakın. Ben yarım günde belki 1 günde bukadar sağıyordum memelerin hakkını vermiş🤓

Neler çıkmış ya harika valla. En büyük dert gerçekten prizle beklemek.
Kablosuz smootieler, saç düzleştiricileri, süpürgeler en sevdiklerim yani hakikaten hayat kolaylaşıyor

Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden 3 ocak randevum da kesinleştireceğim artık hastaneyi orasıda olabilir fiyat bilgisi henüz almadım ama ocaktan sonra değişecek dediği için vermediler
Ben aldım benim doktorum orda zaten. Ben fotoğrafçıyı ve verdikleri hizmetlerden haberi olan var mı diye danışayım dedim. Belki ben kaçırıyorum bişeyler. Orda bir kadın var doğum planlayıcısı. Baya bişey saydı ama tabii gereksiz bir sürü şeyde var içinde.

Ben aldım benim doktorum orda zaten. Ben fotoğrafçıyı ve verdikleri hizmetlerden haberi olan var mı diye danışayım dedim. Belki ben kaçırıyorum bişeyler. Orda bir kadın var doğum planlayıcısı. Baya bişey saydı ama tabii gereksiz bir sürü şeyde var içinde.
Dışarıdan da getirebilirsiniz fotoğrafçı daha uygun olur bence oranın verdiği fiyat ile

Dışarıdan da getirebilirsiniz fotoğrafçı daha uygun olur bence oranın verdiği fiyat ile
Ben de kurtköydeyim biraz uzak ama işte bu doktoru bulana kadar çok uğraştım çok memnunum. Biz bir hesap yaptık nerdeyse aynı oluyor doğum sigortasına ödenen parayla acıbademde doğum hizmet falan. Ama tabii doğum sigortasını bir sene önceki fiyattan almış olacağız şubat fiyatı yine 30 binde kalır mı garanti vermedi o kadın. paylaşayım verdiği kağıdı. Orda telefon da var arar sorarsın
image.webp

Valla bende çok seviyom. Önceden de severdim şuan ekstra düşkünüm. Mide problemi yapmasa kendimi durduramam. 😬
Turşudan mı bahsediyoruz, allahım turşuyla birlikte uyuyorum elimde olsa gaz yapmasa sakız gibi turşuyu ağzımda tutacam. Yedikçe yediriyor. Hiç kusura bakmasınlar yemekte bir kaç tane yememe kimse engel olamaz.

Turşudan mı bahsediyoruz, allahım turşuyla birlikte uyuyorum elimde olsa gaz yapmasa sakız gibi turşuyu ağzımda tutacam. Yedikçe yediriyor. Hiç kusura bakmasınlar yemekte bir kaç tane yememe kimse engel olamaz.
Evet hepimizin ortak sevdası turşudan bahsediyoruz 😀 işte ben yemekte bikaç tane yiyemiyom. Abartıyom 😬

Back
X