2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya ben balondan korkuyorum oda süslemesi de çok pahalı kendim bisiler yapmak istiyorum isim tabelası var onu kapıya koyacağım çikolata yaptıracağım başka ne yapılıyor
Küvoz örtüsü arat İnternette canım, onu da süslüyorlar tatlış oluyor.

Şimdi teyzem atmış izledim şok oldum okadar süt çıkan varmıdır acaba yaa😂
Bennn 😂 oğlumda çalıştığım için 2 saate bir 160 ml çıkıyordu bir biberon mecburdum mama içmedi hiç biraz sağıp sıcak suyla masaj yapıyordum tekrar sağıyordum inek gibiydim bee ne günlerdi

Ben de kurtköydeyim biraz uzak ama işte bu doktoru bulana kadar çok uğraştım çok memnunum. Biz bir hesap yaptık nerdeyse aynı oluyor doğum sigortasına ödenen parayla acıbademde doğum hizmet falan. Ama tabii doğum sigortasını bir sene önceki fiyattan almış olacağız şubat fiyatı yine 30 binde kalır mı garanti vermedi o kadın. paylaşayım verdiği kağıdı. Orda telefon da var arar sorarsın Eki Görüntüle 3180862
kiz bu nee düğün paketi gibi🤣
ay ben hala doktorumla doğum ücretini konuşmadım. cesaretimi görüyorsunuz. çikolatadaki gibi yıkılmam inşallah😂

Ayy ben kendim 3 kilo kadınım zaten, bebem geçmesin 3 kiloyu ben doğunca pofurturum onu 😂 normal doğurmak istiyorum
Kız ne olacak 4e kadar yolu var doğurursun😂 Çok düşük ağırlıklı da normal doğumda zor. Görümcem kilosu yüksek olanları daha kolay doğurdum diyor.

Bennn 😂 oğlumda çalıştığım için 2 saate bir 160 ml çıkıyordu bir biberon mecburdum mama içmedi hiç biraz sağıp sıcak suyla masaj yapıyordum tekrar sağıyordum inek gibiydim bee ne günlerdi
Heyy maşallah🤩 ben 2 saatte bi iki memeden 40-50cc anca. Sağım kampları yapardım 30dk da bir sağ 1 saatte bir sağ 10ml 20ml..diyordum kusarsa yediririm geri bunca emeğe diye😈 Allahtan hiç kusmadı

Annem işin duygusal kısmında değil olmadı olmaz da canım. Direkt der ki; kadın bul ver parasını. Niye neyi dert ediyorsun. Tüm derdi budur.
Şu an kendi evinde dertlenip, sürekli anlattığı şey; yemek yapmak zorunda olması. Neymiş; her yerde hazır yemekler varmış, yemek mi yapılırmış evde hiç ne gereği varmış. Kendi evinde bunun şikayetini ederken, ben çocuğuma bi tas çorba yapar mısın diye nasıl derim ? Haksız mıyım ?
Olduğu gibi kabul et canım darılma diye baksa da sürekli sitem eder o zaman daha da sinir olursun belki

Evet öyleymiş 😀 bebeğe hastane çıkışı da veriliyormuş. Doktor bebeleri atıyor kafalarında memorial yazılı şapka 😅Kasımda zam gelmişti inşallah zam gelmez ikinci kez 😞
Aynen evet kendi hastane çıkışları oluyor, kırmızı kırmızı memorial yazılı. 🤣 REKALLMMM 😂😂
Valla harika ya aşırı konforlu. Arkadaşım da orada doğum yaptı, çok memnundu. Şu an ne kadar ücreti? Keşke Ankarada olsam ben de orada yapardım doğumu 😢

Aynen evet kendi hastane çıkışları oluyor, kırmızı kırmızı memorial yazılı. 🤣 REKALLMMM 😂😂
Valla harika ya aşırı konforlu. Arkadaşım da orada doğum yaptı, çok memnundu. Şu an ne kadar ücreti? Keşke Ankarada olsam ben de orada yapardım doğumu 😢
Bizim doktor anlaşmalı olduğu için ; normal doğum 6, sezeryan 8 civarı. Spinal ve epidurale göre ya da her ikisi olursa 1000-1500 tl farkediyor.
10u gözden çıkardık da daha artmasa 😬

Back
X