2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
LadyMorganas cnm nasılsın haber verirmisin bitti mi serumdan sonra nst nasıl
Canim tekrar cikti sanci nst de
Pazartesi gel eger boyleyse alalim seni sezeryana ben carsambaya gitmeyi düşünüyorum ozaman doktorum ameliyat yapcak
Kızlar sizce İpek Ece mi yoksa Ayşe Ece mi daha güzel geliyor kulağa ?
Bana ipek ece daha hoş geldi tabi karar seni

Eki Görüntüle 3262383
Bu ikinci nst kagidim doktor pazartesi boyleyse sezeryana alirim dedi
Ama çarşambayı beklemek istiyorum
sancıları hissediyor musunuz bizim aramızda sanırım 1 gün vardı ben bir şey hissetmiyorum sancı filan ilk gebeliğim sancı nasıl bişi onu da bilmiyorum gerçi :)))

Canim tekrar cikti sanci nst de
Pazartesi gel eger boyleyse alalim seni sezeryana ben carsambaya gitmeyi düşünüyorum ozaman doktorum ameliyat yapcak

Bana ipek ece daha hoş geldi tabi karar seni
Eki Görüntüle 3262383
Bu ikinci nst kagidim doktor pazartesi boyleyse sezeryana alirim dedi
Ama çarşambayı beklemek istiyorum
Peki sen ağrı sancı hissediyormusun ikinci nst de saruma rağmen daha belirgin çıkmış, kendini dinle ona göre hareket et, pazartesi tekrar kontrole gidebilirsin zaten bugün yarın belli eder kendini, açıklık var mı

Çok sevindim doktorun herseyi hazırlayacak olmasına dogum heyecanları başlıyor

Çok sevindim doktorun herseyi hazırlayacak olmasına dogum heyecanları başlıyor
Teşekkür ederim bugün hepsini hallettik pazartesi gününe görede sancım çıkmadı genel durumumu normale göre iyi gördü çok şükür sıkıntısız verdiği günü bekleriz diye düşünüyorum doğum çantasıyla gittiğimiz için heyecan yaşadık haftaya başlıyoruz teker teker güzel haberleri vermeye inşallah

Çok şükür çok sevindim normal olmasına. Sağlıkla gelsin bebikler.

Ebe bana doğum yaklaştığı zaman çocuk diyaframdan aşağı iner,nefes almak kolaylaşır,hareket kabiliyetimiz artar demişti.Hatta bazı anneler temizliğe girişir kendini iyi hisseder doğumun yaklaşma rahatlığıdır o aslında demişti.Normal doğum yapacaksan o enerjiyi harcamamalısın,kendini yorma demişti.Dikkat et canım kendine.

Bende çok fazla su topladım ama bu haftalarda sanırım bi 3 4 kilo daha alırım.

Kızlar benim 4 haftam kaldı ve hala isim yok
Bana önerisi olan var mı .( anlamlı dindar bir isim istiyorum) Asel gibi isimleri beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…