2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar herkes göğüs pompası aldı mı? Ben normalde almayı düşünmüyordum sütüm gelmezse alırım felan diyordum ama haziran anneleri grubunda baktım kimsenin sütü hemen gelmiyor bir panik oldum. Hangi markayı almalıyım elektrikli mi manuel mi sıfır bilgiyim, heeelp

Bu gün 36 haftam doldu haftaya cumaya gün verdi 37 haftalık olcak sizinkünden çok değil maşallah minnoşa bizimki 3800 çıktı dün kontrole gittiğimde sizin kaç haftalıktı

Canım al çünki ilerde inş olmazda tıkanıklık olunca da çok iş görüyor iltihaplı göğsü emziremiyoruzda bu sefer emilmeyince bir memede süt diğerinde olmuyor süt kesilmesin diye acıda çeksek sağma gerekiyor manuel zor elektrikli al benimki kraftın çok memnunum

Canım aynen senin yaşadığını yaşıyorum ama nstde çok az çıktı iki kere 60a çıkmış sancı ama süresi az doktor şuanda doğumla ilgili bir durum yok dedi ama benim ara ara yine o garip sancidan giriyor. Dediğin gibi boğarsaklarimi mi usuttum diye düşünüyorum bendde yada doğum yaklaştı böyle belirti veriyor bize

Aynı seyleri yaşıyorum canım her ağrı girdiginde tuvaletim geldi sanıp tuvalete gittim gece ama sorun oda değil gibiydi uyuyamadım. Gün içinde yine tekrarladı doktor önemli bişey yok şimdilik dedi ama beni çok rahatsız etti

Bakayım canım hemen çok teşekkürler

Kız sabahtan beri hiç yumusamadi su karnım ara sıra kasıklarıma ağrı girdi vajinama baskı yedim az daha diyorum dursun iki hafta daha dursun bana yeter sertlesince harekette etmiyor korkutuyor hareket edince de canımı çok pis yakıyor ovuyorum yumuşasin die ama tık yok

Ben almadım . Eczanelerden alınabilir burda geçici olarak. Onun için gerek duymadım

Bu gün 36 haftam doldu haftaya cumaya gün verdi 37 haftalık olcak sizinkünden çok değil maşallah minnoşa bizimki 3800 çıktı dün kontrole gittiğimde sizin kaç haftalıktı
36+5 benimde, 38+1 de sezeryan günüm sıkı diyette olduğum için beslenemez korkum vardı ama diyette protein yeşillik süt yoğurt peynir olunca sadece fazla sağlıklı oldu galiba , sizinde 4 ün üzerinde 4200 gibi olabilir neysek sezeryan ikimizin de

Benimde var bide bebek aşağı indi sanki hareket ettikçe idrarım daha çok geliyor. Senin de büyük abdestin varmış gibi bir hissin geliyor mu

Benimde var bide bebek aşağı indi sanki hareket ettikçe idrarım daha çok geliyor. Senin de büyük abdestin varmış gibi bir hissin geliyor mu
Benim ki çoktan indi göğüs altımda değil artık nefes alıp verisim çok rahat. Her görende aynısını diyor bebek inmiş die bende indiğini hissediyorum karnım baya aşağıda. Artık bugün evet demin uzandım sanki büyüğüm geliyor gibi hissediyorum ayağa kalkınca sertlik devam uzanıyorum oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…