2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Doktorum da normal dedi ama bu hafta sali bende sezeryan isticem bende o riski almak.istemyrm
Yani ben olsam bende öyle isterdim zaten istege bağlı sezeryan olucam ben allah nasip ederse perşembe
Olsun sağlıkla doğsunda inşallah erken olması önemli değil kritik haftaları geçtik çok şükür çoğumuz. İnşallah sağlıkla gelsin bütün bebekler.

Çok az kalmış senin kadar heyecanlıyım inan
Valla az kaldı kalmaya şuan günü bi gelse diye sabırsızlanıyorum heyecandan ziyade :) ben son ana kadar aşırı heycanlanamıyorum hiç bir şeyde düğünümde de öyle olmuştu girdiğim her sınavdada hayatım boyunca illaki var bir heycan ama günü gelsin diye kıvranıyorum daha ziyade :)

Bende uzaninca daha hissetigimi fark ettim uzanmiyorum oturmak daha iyi geliyor

Pompa neden ? Bebeginiz emdikçe gelecek sütünüz zaten. En güzel pompa bebeğiniz. Evet hemen gelmeyecek ama bebeğinizin mideside küçük ilk başta gelen o az süt yetecek.

Kizlar bebeğin harwketleri bugün az geldi bana inslalah. Düzelir geçen hafta bile daha hareketliydi bugün. Sürekli vücudumu dinlicem sanırım
Benimde 4 gündür aşırı az canım doktor şey dedi korkup gittim hiç hareket olmazsa kork az olmasından değil foğuma az kaldı bebek yeri daraldığı için bu şekilde dedi.

Kızlar selam. Grubu sessizce takip ediyorum benim de 36+6 oldu. 2 gün önce kontrole gittiğimde bebeğin boynunda kordon olduğunu söylediler 2 tur hem de tedirginim. 1 hafta da 100 gram anca almış. Kilo olarak 2950 gram. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Hıçkırıklari da hareketten sayılıyor mu. Bir de ne sıklıkla nst ye giriyorsunuz? Benim hafta da 1 di. Şimdi Perşembe gittim salı günü de çağırdı.

Aslında boşuna demiyor büyükler, bebek geleceği zamanı bilir diye
Kesinlikle yaa bide kendi acimizdan bakiyoruz hep bebek icinde ne kadar zor ve bilinmez bir durum. Dogumun bas rolu bebek halbuki fitil sonrasi ikinci nstye geldim suan valla bu gece olmazsa yarin dogururum gibime geliyo su an sancilar duzenli ama cok guclu degil sabaha kadar 3 parmagi bulur bu aciklik sankiiii sans dileyin

Ayy sancılıyken bile olumlusun maşallah.

Grup hazırlıklı olsun ben ağlicam sürekli

Ayy sancılıyken bile olumlusun maşallah.

Grup hazırlıklı olsun ben ağlicam sürekli
Mutluluk gozyasi Allahim cok aminnn benim aci esigim yuksek yaa o yuzden doktorumda tedirgin anlamazsam diye ama bu bariz dogum sancisi adet agrisinin biraz daha siddetlisi ama belli araliklarla geliyo suanda dayanilmayacak tarzda degil cok sukur daha cok rahatsizlik hissi var idrar torbasinda. Kalkip hareket etsem squat yapsam daha hafif hissederim eminim. Ben surekli yazar guncellerim ilk dogumu olanada on bilgi olur. Ay resmen geliyorrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…