2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
38+2 yım Mersin'in sicagindayim:)

He ya sorma. Kaldık mi temmuza kız ben sıkıldım bu hamilelik 'ten Çok zorlaniyom sıcak terleme beni mahvetti keşke erkenden doğursaydım kurtulaydım

Ya sizde hemoroid yok en azından bende bide o var Popomamı üzüleyim karnımın kaskatılığına mı şişmanlığıma mı çıldırıcam en sonunda.

Ya sizde hemoroid yok en azından bende bide o var Popomamı üzüleyim karnımın kaskatılığına mı şişmanlığıma mı çıldırıcam en sonunda.
Bende sistim valla heleki bacaklarım patliycak gibi ler okadar su içiyorum am ayık üstüne fazla basınca sızlıyor artık

Yok mu sanıyorsun nur topu gibi bi tane hemoroid memem var kıçımda hamilelikte cıktı. Vâris de olmuş bacaklarım. Ne güzel karnım catlamadi dedim onun dışında her şey oldu doğuralım unutalım hepsini inşallah

Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana
geçmiş olsun cnm hayırlı olsun Allah'ım analı babalı büyütsün op bizim yerimize olurmu ben nie duygulandım yaaaaa

Bende çatlak çok ama ya morardı bile çatlaklarım varız yok ama şişlik çok bacaklarımda

Kızlar çiçek salgını varmış fena evinize gelecek çocuklu misafirler için ne yapmayı nasıl çözüm bulmayı planlıyorsunuz sonuçta b3bek aşısı da olmayacak ve bulaşırsa riskleri çok yüksek sonuçlara sebep oluyor.

İnşallah canım benim ama benimki sürer haftasonuna dek
İlki de öyleydi öldürmüyo ama süründürüyor
Bilmez miyim. Benim ilk de bir hafta öldürmemis surundurmustu kızım. Oğlumda iki saate doğmuştu ama arada dokuz yıl geçti of of bakalım bu nasıl olur dikkat et yürü bol bol. Ilık duşa gir

Ben kapıya yazı yazicam eşimde aynısını düşünüyor bebek doğana kadar ve 40 çıkana kadar kimseyi almiycaz eve

Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana
Ayyy canımm çok sevindim senin adına allahım sağlık sıhat şifa versin inşallah vallahi duygulandım benden 1 gün önce olacaktı kısmet böyleymiş inşallah herşey gönlünce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…