2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben kapıya yazı yazicam eşimde aynısını düşünüyor bebek doğana kadar ve 40 çıkana kadar kimseyi almiycaz eve
Bende aile grubuna sizden ricam çiçek salgınınından dolayı çocuklu ziyarete gelmeyin yazdım küsen küssün ne yapayım ya valla çok arada kaldım tedbir bizden taktir Allahtan

Ayyy gözün aydın canım benim ne güzel kavuştun bebeğine. Dikkat et ederiz tabii

Oyyy kuzum doğurmuş ya nasıl duygulandım nasıl rabbim şifa versin. İnşallah

geçmiş olsun cnm hayırlı olsun Allah'ım analı babalı büyütsün op bizim yerimize olurmu ben nie duygulandım yaaaaa

Ayyy canımm çok sevindim senin adına allahım sağlık sıhat şifa versin inşallah vallahi duygulandım benden 1 gün önce olacaktı kısmet böyleymiş inşallah herşey gönlünce olsun :)

Gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Tez zamanda ağrıların geçsin inş

Oh çok şükür çok sevindim bebikine kavuştun. Bütün ağrılar geçecek hiç merak etme . Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun

Kizlar saolun iyi dilekleriniz icin
Hemsire surekli karnima bastiriyo cok aciyor
Bebekte yanimda zar zor emziriyorum gorumcem yardimci oluyor

Bende aile grubuna sizden ricam çiçek salgınınından dolayı çocuklu ziyarete gelmeyin yazdım küsen küssün ne yapayım ya valla çok arada kaldım tedbir bizden taktir Allahtan
Tabikide öyle Allah korusun. Birine bulassa evde herkese bulaşır

Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana
Cnm ya Allah anali babali büyütsün kavustun bebegine. Hersey yolunda masallah. Emer annesi daha yeni alisiyor dunyaya hemsire neden bastiriyo karnina cnm epidural olmadin mi sen

Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana
Artık doğumlar hüzün değil neşe dolu oluyor. Erken doğum yapanları tebrik etsek bile içte bir korku endişe oluyordu. Çok şükür hepimiz atlattık o riskli zamanların. Grubumuzun ilk zamanında doğan bebeği hayırlı olsun
Allah güzel ömür nasip etsin canım. Zor olacak ağrın acın olacak tabii ama hepsi geçecek. Çok şükür kavuştun.

Ya sizde hemoroid yok en azından bende bide o var Popomamı üzüleyim karnımın kaskatılığına mı şişmanlığıma mı çıldırıcam en sonunda.
Ya dün bende de tam başladı dedim annem saolsun birşey önerdi hiç bir şeyim kalmadı sabaha. Bir pamuğa zeytinyağı dök iyice sonra da onu popo arasına iyice hemoroid olan yere yerleştir, şöyle 1-2 saat tuvalete gitmezsen çok iyi olur bana çok iyi geldi.

Cnm ya Allah anali babali büyütsün kavustun bebegine. Hersey yolunda masallah. Emer annesi daha yeni alisiyor dunyaya hemsire neden bastiriyo karnina cnm epidural olmadin mi sen
Belden uyustirdular
2 kiloluk kum torbasi var karnimin uzerinde her saat kanamama bakiyolar
Yeni ayaklarimi hissediyorum daha cok agrim oluyor

Aynen mecbur cekecez bu aciyi
Kanaman mi var bastiriyorlar
Yok kanamam gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…