2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende aynı emzikten aldım elimde bekliyorum ansızın bir gece verebilirim, peki siz biberon vermişmiydiniz emzik dışında o zaman

Vallahi cogunu yapiyorum bi sut olsun diye koca kase salata yiyodum ama o kadar cog sebze de gaz yapiyomus onu biraktim biraz daha toparladi ama o gazi midede yakalayamiyorum bir turlu. Bence emme bitene kadar coktan bagirsaga inmis oluyo gaz mideyi bypass geciyo anlamadim

Vay serefsis suan bildigin inek muamelesi he

Bende aynı emzikten aldım elimde bekliyorum ansızın bir gece verebilirim, peki siz biberon vermişmiydiniz emzik dışında o zaman
Evet verdim arada mama çünkü benim sütüm genelde iyi geliyordu ama uyuyup dinlenemezsem , tekrar emmek isterse biraz uğraşıp denerse iniyordu yoksa inmiyordu , çıldıriyordu süt gelmeyince bende arada mama veriyordum

Yok hayır. Onlar yalancı sancı ama uzun süreli ve bol rahatsız edici olması bedenin doğuma yakın olduğunu haber ediyor
Gerçek sancıyı nerde görsen tanırsın

48 cm normal değil mi ki

Bu arada dogum yapan arkadaslar kanamaniz ne alemde?? Normal vakitte kanama denmez sarimtirak bir lekelenmem oluyo ama emzirdigim her seferinde sanki adetin ilk gunu gibi kanama goruyorum. Sizde de boyle mi?

Benim kızımda birebir uyumlu çıkmıştı

Bu arada dogum yapan arkadaslar kanamaniz ne alemde?? Normal vakitte kanama denmez sarimtirak bir lekelenmem oluyo ama emzirdigim her seferinde sanki adetin ilk gunu gibi kanama goruyorum. Sizde de boyle mi?
Benimde aynı sebebini doktorum emzirdikçe rahimin toparlandığı için olduğunu açıkladı, aynı zamanda rahimdeki sancıda süt üretimini tekliyor Allahın mucizesi resmen her şeyin bize bir faydası var

Bende ilk çocuğumda aynı süreci yaşadım sağıp biberonla destekliyordum bazende mama, 3.5 ay sonra meme reddi oldu sonrasında 1 ay da sadece uykusunda emzirdim ve ek gıdaya geçiş yapmıştık mecburiyetten, şimdi emzik vermek istemiyorum ama büyük ihtimalle de vereceğim yoksa uyutmazsa beni emzik olarak emip zaten sütüm olmaz

Ben de aldım gümüş kapak ilk temizliğini nasıl yapıcam? Sonralarda sanırım karbonatla temizleniyomuş.

Evet benim surekli karnim sertti acayip agrim olmasada nstde sancim cikiyordu

Ben de aldım gümüş kapak ilk temizliğini nasıl yapıcam? Sonralarda sanırım karbonatla temizleniyomuş.
İlk temizliğini de karbonatla kaynar suyla yaptım sonrasında da günlük temizliğini gümüşün antibakteriyel özelliği olduğu için kaynamış suyla yıkıyorum kurulayıp takıyorum geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…