2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim benim bebegimde aynisi. Bakiyorsun sap sup ellerini parmaklarini yaliyor. Yatka odasindan cikamiyorum gun icinde.

Canim benim bebegimde aynisi. Bakiyorsun sap sup ellerini parmaklarini yaliyor. Yatka odasindan cikamiyorum gun icinde.
Aynen bende öyleyim kendimi süt veren inek gibi hissediyorum instagram videolari aklıma geliyor doktora gidince napıcam diye düşünüyorum ne giysem sırılsıklam oluyoruz rezillik valla

Benim USG de 3300dedi. Aynı gün doğum başladı zaten 3730dogdu

Bu arada dogum yapan arkadaslar kanamaniz ne alemde?? Normal vakitte kanama denmez sarimtirak bir lekelenmem oluyo ama emzirdigim her seferinde sanki adetin ilk gunu gibi kanama goruyorum. Sizde de boyle mi?
Benim kanama olmuyor sarımtirak akıntı var. Doğum sonrası kontrole gittin mi

Benimde öyle cnaim oral dönem aslında kucak istyr olablr. Tentene teması sveiyor olablr benimkide doyuyor altı kaka çiş hep hatta çok emince kusuyor bile. Bende emziriyorm

Evet benim doktorum 20 dkda bire düşene dek bekle demişti doğum başlarsa ne yapmam gerektiğini konuşmuştuk. Sizinki belki daha erken yada geç demiştir.
Benim ki beş dakika da bir olunca haber veriyorsun dedi ama benim düzene girmiyor sancılar akıntı devam ediyor kahveli şekilde

Benim ki beş dakika da bir olunca haber veriyorsun dedi ama benim düzene girmiyor sancılar akıntı devam ediyor kahveli şekilde
Düzene girmezse başlamış olmuyor maalesef.

Şeyi merak ediyorum mesela hiç belirti olmadan şak diye sancılar başlıyor mu doğum yapan arkadaşlar? Yoksa önceden minik minik belirti oluyor mu?

Düzene girmezse başlamış olmuyor maalesef.

Şeyi merak ediyorum mesela hiç belirti olmadan şak diye sancılar başlıyor mu doğum yapan arkadaşlar? Yoksa önceden minik minik belirti oluyor mu?
Ben de merak ediyorum sancılar hafif başlıyor heralde hiç belirtim yok henüz

Bizdede durum aynı doyuyor annesi sadece memede kendini güvende hissediyor
Benim USG de 3300dedi. Aynı gün doğum başladı zaten 3730dogdu
Maşallah sizinde tam tersi olmuş baya fark var hemde, benim doktor cihazına güvenli gr şaşmaz diyordu doğru gr değil nerdeyse kg şaştı bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…