2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim dünden beri var ama düzensiz nasıl olacak bu iş anlamadım
Arkadaşım önce regl sancısı gibi başlıyo aa iyiymiş böyle olacaksa diyosun sonra o giderek artıyo artıyo sıklaşıyo dayanılmaz hale geliyo demişti galiba herkesinki öyle oluyo

Arkadaşım önce regl sancısı gibi başlıyo aa iyiymiş böyle olacaksa diyosun sonra o giderek artıyo artıyo sıklaşıyo dayanılmaz hale geliyo demişti galiba herkesinki öyle oluyo
. Benim ağrım var karnımda belimde ama dakikalar düzensiz düzene girmesini bekliyor doktorum şuan ki ağrı normal karın kasılmasından daha farklı hem karnımda hem belimde oluyor aynı zaman da karnım kasılıyor ve belimde hep bi ağrı var bundan hariç ama arkadaşınızın dediği gibi şimdilik iyi aralıklar düzene girince muhtelemen artar ne zaman düzene girer acabaaaaa

Kızlar bı de ben hala evi doğum sonrasına hazırlamak için temizlik yapıyorum hata mı yapıyorum cuma günü doğumum var inşallah öncesinde olmazsa, annemle komsuyuz ama hasta ondan yardım isteyemiyorum kaynanam yakın oturuyo ama ondan da isteyemiyorum doğum sonrası gelip bizde kalmaktan bahsediyo ona hazırlık yapayım diye hala ufak ufak cam falan siliyorum ben. Eşim ev işi hiç sevmez yapma diyo sadece ben yapayım diyo ama yapmıyo yorgunum ev temiz zaten vs diyo bana da kızmaya başladı bırak artık doğum çok yaklaştı yapma demeye siz yapıyo musunuz temizlik

Hiç belli olmaz bence birden de sıklaşma olabilir bir iki gün seni böyle öldürmeyip süründürebilir. Bel ağrısı da doğum sancısı belirtisiymiş önce belden başlayıp sonra karın ağrısına dönüyomuş bugünkü hamilelik günlüğümde bu yazıyoduyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık

Ben yaptım valla bayramdan önce kapı cam herşey eşimde yardım etti. Sonra iki gün kalkamadım dikkat et kendine

Evet azıcık kaldı bebişleri almaya kucağımıza inşalllah sağ Salim hayırlısı olsun hepimiz için

Ben yaptım valla bayramdan önce kapı cam herşey eşimde yardım etti. Sonra iki gün kalkamadım dikkat et kendine
Aşırı zorlamadan dinlenerek yapıyorum ama beni de yoruyo tabi sezaryen olcam sonrasında hiç yapamam diye bitirmeye çalışıyorum bir tur cam falan silmiştim yine kirlendi bile başa döndüm o yüzden her gün mutlaka bı saat temizlik yapıyorumdur

Allah kolaylık versin. Zor oluyor maalesef benim de öyle oldu sildim yağmur yağmıştı sonra bir daha .

Maşallah valla benim yerimden kalkmaya mecalim yok.Temizliğe birini aldım o yaptı ben uyudum tüm gün.Hava da aşırı sıcak sürekli terliyorum ben.Oluk oluk akıyor sırtımdan,boynumdan.

5inde dogurucam dün cam sildim perde yıkadım bugün de dip köşe temizlik yapıyorum silme toz alma kaldı. Mecbur yapıyorum benim de eşim ben yapayım diyor ama oyalaniyor yaptığı içime sinmiyor. Kaynanamdan hayır yok düğün düğün Fink atıyor annem desen o da çok uzakta 4unde gelecek. Ağrım da oluyor ara ara inşallah şak diye dogurmam valla gurbete gelin gitmek çok zormuş insan çok sonra anlıyor Can sağlığı olsun napalim

Doğum öncesi bir enerji yüklemesi oluyormuş, bu kadar hareketlilik ile inşallah zamanlıca güzel bir doğum hikayen olur

Hayirli olsun canim insallah sorunsuz rahat bi dogum yaparsiniz
gelişim geriligi vardi bebekte yanliş hatirlamiyorsam

Hayirli olsun canim insallah sorunsuz rahat bi dogum yaparsiniz
gelişim geriligi vardi bebekte yanliş hatirlamiyorsam
Kız listeyi düzenle de yeni doğum yapanlari bilelim herkez doğurdu ben kaldım ya laaa offf pfff

Cnm yavaş yavaş kendini zorlamadan yaptiktan sonra bisey olmaz artik zaten erken dogum riski de yok. Ben ilk hamileligimde yapmistim ama bunda egilemedigim icin ve nefes almakta zorlandigim icin yapamiyorum bi yemek yapabiliyorum yatagi falan zor topluyorum karnim asiri buyüdü cünkü. Benim de yarin korntolüm var doktora sezaryeni öne almasinı soyleyecegim ama buyük ihtimal kabul etmeyecek. Normalde 10 temmuza gün vermisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…