Ay fiyatı çok diyor binbeşyüz dedi kız bir kapı süsü içinAyy biz aynı yerden sipariş vermişiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay fiyatı çok diyor binbeşyüz dedi kız bir kapı süsü içinAyy biz aynı yerden sipariş vermişiz![]()
Ama ışıklı falan, kime sorsam öyle fiyat veriyor bu aradaAy fiyatı çok diyor binbeşyüz dedi kız bir kapı süsü için![]()
Benim baş yukarı ayakları aşağıda olduğu için alttan ağrım oluyor tekmelemekten oluyor muhtemelenKızlar siz hareketleri vajinaya yakın hissediyormusunuz. Benim hareket ettikçe resmen vajinamda ağrı oluyor acaba aşağıda mı? Pazartesi kontrolum var ama merak ettim açıkcası. 28+2 deyim
Canım ben yaptırmicam ama şimdi baktım çiçek sepetinde epey uyguna var bak istersenAy fiyatı çok diyor binbeşyüz dedi kız bir kapı süsü için![]()
Teşekkürler kuzum bakacağım.Trendyolda da makrome tarzı buldum bunlar da hoş benceCanım ben yaptırmicam ama şimdi baktım çiçek sepetinde epey uyguna var bak istersen
Bende 7 kiloya yakın aldım sadece göbek var baya büyüdü göğüslere kadar şişti zorlanmalara başladım diyebilirimKızlar göbekleriniz ne durumda ben aslında 6.5-7 kilo aldım ama göbeğim çok çıktı![]()
Yaa canım kusura bakma benim çocuk hasta geceden beri istifra ishal mahfolduk hiç bakamadım buralara ben sadece avent aldım cam küçük olanı bir de antikolik olan daha büyük ml aldım sadece cam benim işimi gördüm başka bir şeye ihtiyacım olmadı zaten 1 hafta sonra sütüm tamamen gelmişti çok şükür bi daha biberon bile kullanmadımİnşallahh.. avent aldım bir de 30 ml çok küçük bir biberon da aldım bunun için sence işe yarar mı?
Eki Görüntüle 3431221
Teşekkürler kuzum bakacağım.Trendyolda da makrome tarzı buldum bunlar da hoş bence
Arkadaşlar hastanede giyinmek için şöyle şık bir şey sabahlıklı/pijama takımı arıyorum,Fotoğraf çekimi yaptırırsam diye.Aldıysanız atar mısınız?
Canım ben bunu diğer gebeligimde de kullanmıştım 4. Aydan sonra bunda da kullandım. Nexium diye mide ilacı da var o da çok iyi. Son aylar baya ise yariyo. Yine kadın doğum uzmanı yazmıştı. Sen de kullanabilirsin dilersen. Gaviscon rennie bir işe yaramiyo inan ki.İlk kez duydum buda mi gaviscon rennie gibi bişey acaba
Ben başından beri iki ana öğün aralarda kefir,Çerez ve meyve yiyorum bebekte bu zamana kadar etkilenmediKızlar öğlen yemeği yiyor musunuz? Ben iki ana öğün yiyorum aralarda muz süt yoğurt meyve kuru yemiş falan ya bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir mi?
ben de hem zayıf hem minyon tipliyim. çocuklarımın kiloları hep 3ün altındaydı bu yüzden ama kafaları büyüktü işte :) ilk doğumda biraz zorlandım, kafasından ziyade ilk doğum tecrübesizliğiymiş ama çünkü 2.doğum o kadar kolay ve hızlıydı ki doğumhaneye yetiştiremediler beni odada doğurdum su gibi doğdu çok şükür onun da kafası büyüktü halbuki. yani aslında kafaları büyük bile olsa şimdi pek çok doktorun dediği gibi tek başına sezaryen sebebi değil bir de bizim bu pilates dersinde yaptıklarımız çok güzel esnetiyor çatıyı bence. ben o hareketleri yaparken keşke ilk doğumlarda da bunları bilseydim diyorum. ama ben sezaryenden sonra bakıma muhtaç olmaktan korkuyordum aileler uzaktaydı o yüzden normalde ısrar etmiştim. sen de kendini çok zorlama neyi istiyorsan doktorunla konuşup mutlu olacağın doğum şeklini seç.Bende zayıfım galiba sezeryan isteyecegimnormalden biraz gözüm korktu açıkçası. Zorlanmış mıydın peki canım? Bende ısrarcı olsam mı diyorum ama gözümde çok korkuyor
tabi bebisler kendi geliş seklini kendi seçiyor ama
![]()
Beyaz kan falan olmaz mı ya ben hiç beyaz bakmıyorumEki Görüntüle 3431550 Ben bu ikisini aldım ikiside çok güzeller
ben tuuum planlari iptal etmistim ya hep problem yasiyorum diye biraz daha tatil yapmasam cildiricaaamKuşadası yolunu ben hamile değilken çekemiyorum karayolundauçak ve karayolu birlikte sorun olmaz bence canım, ben bu sene gitmicem kuşadasına ama sırf sıcağı sevmiyorum diye
![]()
ben korktum ya riskli olaylar atlattim ya 8.30 saat banada cok geldi cunku ama afyonda durucaktik yiaaa onu yapamicam sjsjsjVala ben de bayramda gideceğim karayoluyla. Doktoruma hiç sormayı düşünmüyorumDinlene dinlene gideriz
![]()
Şuan yorumun o kadar içimi rahatlatti ki anlatamam.bende 14. Haftadan beri hamile pilatesi yapıyorum hep önceliğim normal doğumdu ancak bebiş kilosu önde gidince bu kontrole kadar sezeryan galiba diyordum kendime, bu kontrolde kilosu normal seviyede ancak kafası 3 hafta önde dediğinde hem sevindim hemde kafadan dolayı normal olmayacak diye düşünmeye başladım. Ancak yorumun sayesinde normal doğum hayallerime geri dönebilirimben de hem zayıf hem minyon tipliyim. çocuklarımın kiloları hep 3ün altındaydı bu yüzden ama kafaları büyüktü işte :) ilk doğumda biraz zorlandım, kafasından ziyade ilk doğum tecrübesizliğiymiş ama çünkü 2.doğum o kadar kolay ve hızlıydı ki doğumhaneye yetiştiremediler beni odada doğurdum su gibi doğdu çok şükür onun da kafası büyüktü halbuki. yani aslında kafaları büyük bile olsa şimdi pek çok doktorun dediği gibi tek başına sezaryen sebebi değil bir de bizim bu pilates dersinde yaptıklarımız çok güzel esnetiyor çatıyı bence. ben o hareketleri yaparken keşke ilk doğumlarda da bunları bilseydim diyorum. ama ben sezaryenden sonra bakıma muhtaç olmaktan korkuyordum aileler uzaktaydı o yüzden normalde ısrar etmiştim. sen de kendini çok zorlama neyi istiyorsan doktorunla konuşup mutlu olacağın doğum şeklini seç.
Git git sana iyi gelecektir ☺ben korktum ya riskli olaylar atlattim ya 8.30 saat banada cok geldi cunku ama afyonda durucaktik yiaaa onu yapamicam sjsjsj
Ben de kahvaltı akşam yemeği şeklinde iki ana öğün aralarda meyve, yulaf lapası, fındık ceviz badem, kefir böyle şeyler tüketiyorum acıktıkça. Sık sık ve azar azar yemek önemliymiş, kendimi de iyi hissediyorum özellikle akşam yemeklerini hafif geçiriyosamKızlar öğlen yemeği yiyor musunuz? Ben iki ana öğün yiyorum aralarda muz süt yoğurt meyve kuru yemiş falan ya bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir mi?
Evet son trimesterle beraber yüklendi heralde diyorum acayip sulu göz oldumKızlar ya ben bu aralar çok fazla duygusal ve hassasım durduk yere ağlıyorum sürekli ortada bi şey yokken, sizde de böyle oluyor mu yaa![]()