- 29 Temmuz 2021
- 1.760
- 2.264
- 83
Bizim bebekler bu kadar büyümedi sanırım daha ondan böyle bir şeyi okumadım hiç. Ama genelde az almış çok almışdan ziyade haftasına uyumlu olup olmadığına bakılıyor. Bir de Banu çiftçinin uygulamasında bu haftadan sonra her bebek anneye ve çevresel faktörlere bağlı olarak farklı kilolar alacak yazıyor. Yani doğumlarda her bebek farklı oluyor ya ondan. Bence haftasına uygunsa kafana takma. Bir de ultrasonlarda ölçülen kilolar ve boylar net doğru değil.Kızlar hiç bu durumu yaşayan yok mu
Canım üç haftaya kadar normal kabul etmiyorlar mı? Doktor sorun var dedi mi bununla ilgili? Belki bu dönem iyi beslenememişsindir bazı bebekler zayıf oluyor hem yapısı gereğiKızlar hiç bu durumu yaşayan yok mu
Haftasıyla uyumluydu 10 gün önce ancak bugün 6 gün geride çıktı yoksa kilo problem değilBizim bebekler bu kadar büyümedi sanırım daha ondan böyle bir şeyi okumadım hiç. Ama genelde az almış çok almışdan ziyade haftasına uyumlu olup olmadığına bakılıyor. Bir de Banu çiftçinin uygulamasında bu haftadan sonra her bebek anneye ve çevresel faktörlere bağlı olarak farklı kilolar alacak yazıyor. Yani doğumlarda her bebek farklı oluyor ya ondan. Bence haftasına uygunsa kafana takma. Bir de ultrasonlarda ölçülen kilolar ve boylar net doğru değil.
Igg pozitif bağışıklık olduğu için pozitif çıkıyor iyi birşey. IGM pozitif çıkınca endişe ediliyor. IGM pozitif çıkarsa da avidite testi yapılıyor yüksekliğine göre ne kadar zaman önce geçirilmiş yeni mi diye bakıyorlar. Gebeliğin başında ben de endişe etmiştim ama ayrıntılı ultrasonda sıkıntı olmadığını söyledi drum. Ayrıntılıda birşey dedi mi DrKızlar anti CMV igg 163 pozitif çıkmış böyle bişey yaşayan var mı? Çok korktum şimdi de bu mu geldi başıma
Farklı bir Dr da ultrason aleti kullanıldıysa farklı görünebilirHaftasıyla uyumluydu 10 gün önce ancak bugün 6 gün geride çıktı yoksa kilo problem değil
Kızlar merhaba 10 gün önce doktor randevunuzda 1380 gram çıktı bebişimiz bugün sancı olunca doktora gittik 1437 gr olmuş doktor çok az aldığını karın çevreside 10 günde 5 gün geliştiğini söyledi.Bu durumu yaşayan var mı
Cnm ben 24. Haftada gittigmde bana aynisini demisti gelismesi az falan bayagi kotu bir hafta gecrdm sonraki hafta gittigimde biraz daha gelismisti doktor az da olsa gelismesi bizim icin yeterli demisti. Kilosuna taklmiyorz az da olsa gelismesi buyumesi bizim icin yeterli demisti.Kızlar hiç bu durumu yaşayan yok mu
Cnm cocugun pozisyinuna gore olcum degisio mesela bas yukarda olunca iyi olcemiyorz demisti doktor. Onceki hafta 9 gun gerideyken beslenmeme dikkat ettim diger hafta 3 gub geri cikti 6 gun bisi deilHaftasıyla uyumluydu 10 gün önce ancak bugün 6 gün geride çıktı yoksa kilo problem değil
Doktor gerilik 2 haftaya kadar normal ama takip edelim dedi.Kapatırsa yada 6 gün sabit kalırsa sıkıntı yok ancak artarsa sıkıntı var demektir dediCanım üç haftaya kadar normal kabul etmiyorlar mı? Doktor sorun var dedi mi bununla ilgili? Belki bu dönem iyi beslenememişsindir bazı bebekler zayıf oluyor hem yapısı gereği
İgm negatif çıktı şükür sisteme geç düşmüşIgg pozitif bağışıklık olduğu için pozitif çıkıyor iyi birşey. IGM pozitif çıkınca endişe ediliyor. IGM pozitif çıkarsa da avidite testi yapılıyor yüksekliğine göre ne kadar zaman önce geçirilmiş yeni mi diye bakıyorlar. Gebeliğin başında ben de endişe etmiştim ama ayrıntılı ultrasonda sıkıntı olmadığını söyledi drum. Ayrıntılıda birşey dedi mi Dr
Canım seninkinde ne kadarlık gerilik çıkmıştıCnm ben 24. Haftada gittigmde bana aynisini demisti gelismesi az falan bayagi kotu bir hafta gecrdm sonraki hafta gittigimde biraz daha gelismisti doktor az da olsa gelismesi bizim icin yeterli demisti. Kilosuna taklmiyorz az da olsa gelismesi buyumesi bizim icin yeterli demisti.
Benim bebeğim de 5 gün geri çıkıyor canımDoktor gerilik 2 haftaya kadar normal ama takip edelim dedi.Kapatırsa yada 6 gün sabit kalırsa sıkıntı yok ancak artarsa sıkıntı var demektir dedi
Yok canım aynı doktor aynı ultrason cihazıFarklı bir Dr da ultrason aleti kullanıldıysa farklı görünebilir
Geçmiş olsun endişesi bile yetiyor.İgm negatif çıktı şükür sisteme geç düşmüşayrıntılı da çok şükür sorun yoktu canım
10 gün öncede şimdi de baş yukarda pozisyonu aynıCnm cocugun pozisyinuna gore olcum degisio mesela bas yukarda olunca iyi olcemiyorz demisti doktor. Onceki hafta 9 gun gerideyken beslenmeme dikkat ettim diger hafta 3 gub geri cikti 6 gun bisi deil
Canım senin pozisyon değişikliği mi olduğundan farklı ölçüm çıktıCnm cocugun pozisyinuna gore olcum degisio mesela bas yukarda olunca iyi olcemiyorz demisti doktor. Onceki hafta 9 gun gerideyken beslenmeme dikkat ettim diger hafta 3 gub geri cikti 6 gun bisi deil
Ne yedin kız bizede söyle lütfenCnm cocugun pozisyinuna gore olcum degisio mesela bas yukarda olunca iyi olcemiyorz demisti doktor. Onceki hafta 9 gun gerideyken beslenmeme dikkat ettim diger hafta 3 gub geri cikti 6 gun bisi deil
Ilk 9 gun dedi sonraki hafta 3 tu. 6 gun hic onemli bisi deil haftaya tekrar git. Dedigim gibi senin beslenmen ya da bebegin pozisyonu her sey etkilio.Canım seninkinde ne kadarlık gerilik çıkmıştı
Tamm benm de iki haftada bas yukardaydi o sekilde bazen yanlis cikar dio doktor. Cihaz tam algilayamabilir demisti.10 gün öncede şimdi de baş yukarda pozisyonu aynı
Yok benm hala yukarda bebek. Ama karin cevresi o pozisyonda bazen bizi yaniltiyor demsti doktor. Ki dedigim gibi ben diger hafta gittim 200 gram almisti bebek onca beslenmeme dikkat etmeme ragmen biz kiloya taklmiyorz haftasiyla 2_3 hafta geri oadigi surece sknti yok dedi. Benm icin o bir hafta o kadr zor gecmisti ki.Canım senin pozisyon değişikliği mi olduğundan farklı ölçüm çıktı
Her gün kaşar,ceviz,kefir,yumurta yemeğe çalışın size kilo aldırmaz bebeğe iyi gelirDoktor gerilik 2 haftaya kadar normal ama takip edelim dedi.Kapatırsa yada 6 gün sabit kalırsa sıkıntı yok ancak artarsa sıkıntı var demektir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?