- 12 Temmuz 2022
- 25.016
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.715
- 528
8.haftada başlar yazıyordu Kağan Kocatepe'nin kitabında, tam zamanında başlamışsınBio oil mi aldın ?olsun hazır dursun yüzümde sivilcelenmede başladı benim hayır olsun hormonlar tavan
Kendinin farkında olan yay. Ben şok kdfkBenim kocam da yay , bebeğin oğlak olacağını söylediğimde oh çok şükür bi eve bitane yay yeter dedi o bile bıkmış kendinden asdgdfd
Benimkinin de yükseleni aslan. Hani ne kadar egoist özellik varsa yüklenmiş dnfkfkbenim eşimde aslan burcu. evde bir bağ olsa da bi herkes kendi alemindelik de var. öyle olmasa ikimiz de bunalırız çünkü kdjfdjfk
aaa yaylar olarak egoistliği kabul etmiyorum. biz sıkılmadığımız sürece empati kurabiliriz :)8.haftada başlar yazıyordu Kağan Kocatepe'nin kitabında, tam zamanında başlamışsın
Kendinin farkında olan yay. Ben şok kdfk
Benimkinin de yükseleni aslan. Hani ne kadar egoist özellik varsa yüklenmiş dnfkfk
Skfkf yok anam ben kocamı kabul edeli 10 gün oldu o da çocuğun hatrına, bunu kabul edememaaa yaylar olarak egoistliği kabul etmiyorum. biz sıkılmadığımız sürece empati kurabiliriz :)
ahahahahah bebek bi Oğlak olsun da sen keşke kocama benzeseydi dersinSkfkf yok anam ben kocamı kabul edeli 10 gün oldu o da çocuğun hatrına, bunu kabul edememen güzeli boğa bak misss gibi
Beyimin 2 yeğeni var biri yay biri oğlak, daha analiz yapabilecek kadar büyümediler ama oğlak olan daha haşarıahahahahah bebek bi Oğlak olsun da sen keşke kocama benzeseydi dersin
onun daha negatifliği mızmızlığı ciddiyeti duygusuzluğu ve bencilliği baş gösterecek dkfkjnd gizli bir Oğlak düşmanıymışım benBeyimin 2 yeğeni var biri yay biri oğlak, daha analiz yapabilecek kadar büyümediler ama oğlak olan daha haşarı
Erkek diye düşünüyorumKızlaar 6+5 iken çekilmiş ultrason bu hiç önemli değil Allah sağlık sıhhat versin ama yinede insan merak ediyor bi tahmini olan var mı :))
Eki Görüntüle 3424411
Kız olabilirKızlar cinsiyet tahmini var mı :) Kız hissediyorum ben
Kız gibi geldi banaErkek diye düşünüyorumama Allah bilir tabi fe. Hayırlısı neyse o olsun. İlk gebelikse eğer erkek kız fark etmiyor aslında
Bu haftaya kadar benimde öyleydi ama 8. Hafta tavan yaptı bende mide bulantısı ağrısı derken yaşam kalitem düştü.Taze hamişler nasılsınız
Size bir sorum olacak. Sizinde belirtileriniz arada kayboluyor mu¿ Yoksa hep devam mı ediyor. Yumurtlamadan beri aşırı göğüs ağrım vardı ilk gebeliğimdeki gibi oyüzden emin olmamakla beraber hamileyim diye düşündüm ama bu sabah uyandığımda baya azalmış. Belirtilere takılma diyeceksiniz biliyorum ama normalde hiç olmaz sadece hamile olduğumda olur oyüzdende baya umutlandım. Ne düşüneceğimi şaşırdım doğrusu
Benim de eklermisiniz sat 13 martTabloda neden yoksunuuuzzzzz, bilgilerinizi gönderin ki ekleyelim sizi de :)
Benim de akıntım ilk haftalarda böyleydi normal diye düşündüm. Bi ara hafif kanamam oldu progrstan kullandım 1 hafta sınra hepsi geçti. Hala akıntım var ama rengine çok dikkat etmiyorum. Kanama olmadıktan sonra korkma bence.Arkadaşlar akinti hangi derece olunca tehlikeli oluyor. Su an tuhaf bir akintim var Sari gibi hafif pembe gibi ama pembe değil. İlk akınca çok hafif pembe gibi oluyor kuruyunca Sari oluyor daha öncede böyle akintim oldu idrar tahlilim temizdi. Yani 2 haftadır falan akintim bu şekilde ama 2 gündür biraz daha arttı denebilir Doktorum da cuma günü kanama alanı yok hersey güzel demisti ama akıntıyi sormayı unuttum. Pembe desem pembe değil Sari desem Sari gibi ama böyle hafif toz pembeye kaçmış gibi görünce canım sıkılıyor. Sata göre bugün 9+3 cumartesi kontrol randevum var. Sizce enfeksiyon kaynaklı falan acile gitmeme gerek var mi. Yoksa hamilelikte böyle akinti normal mi. Bir önceki hamieligim kirmizi kanamalı 10 hafta devam ettiği için akinti nasıl olur hamilelikte bilemiyorum
Ay sadık hoca gerçekten çok iyi ama ekolde tamamlayıcı sigortalar geçerli olmadığı için gidemiyorumİki doktorum var. Birini muayenehanesine gidiyorum. Semih Hızıroğlu ( yaşı olan , çok başarılı bir hoca)
Bir de Ekol hastanesinde Dr Sadık Sözdinler…daha genç fakat ilgili rutin kontroller için gidiyorum ve enerjisi çok iyi…
Yaa benım de beklenen doğum tarıhı 21 Aralık eşim yay burcu gayet memnunum bebekte ona benzer ınsallahBenim dogum tarihim 21 aralik insallah bi skinti olmazsa beklenen dogum tarihi de 21 aralikesimde 11 aralik full aile yay olucaz sanirim
En doğru sonuç veren panorama görünüyor.
Doktor kan sulandırıcıyı 24 saat öncesinden bırak, 10+1 günden itibaren yaptır 10 hafta dolmadan yaptırma dedi.
Bayramdan önce sonucu alacağız inşallah
Öyle gerçekten çok zorTeşekkür ederim araştırayım dediklerini de,doktor seçimi de zormuş
Teşekkür ederimHayırlı olsunn, ekledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?