Canım bende yaptırıcam. İstanbul’da mısın . Nereye hangi firmaya yaptırmayı düşünüyorsun10. Hafta olduğunda nipt testi yaptırmak mantıklı. Yaklaşık %99 sonuç veriyor ve çok fazla kromozoma bakılıyor.
Biz panorama yaptırmayı düşünüyoruz nasip olursa.bir hafta on güç içinde sonuç geliyor ve cinsiyetide öğreniyorsunuz.
Birde WELEDA MAMA yağı kaybettıgım ıkız gebelıgımde gram catlamamıstım ıkız olmasına rağmen zayıf hamıle kaldım bunda da kullanıyorum sımdıden başladımay yazım niye boyle büyük ve Arzu’nun paylasımı altına cıktı bilmiyorum. Palmer’s çatlak kremi Coco Butter Massage Cream For stretch marks
Önceki gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu, oğlum olduKızlaaaaaaarrrrrrrrr,
Tablomuzda birtakım güncellemeler yaptım bugün(Tabi ki diğer topiclerden görmedim, ne münosebo )
Öncelikle uzun zamandır ertelediğimiz SAT'a göre düzenleme işini nihayet tamamlamış bulunmaktayım, keşke bu kadar biriktirmeseymişim
Annenin Cinsiyet Tahmini adı altında bir sütun açtım. Burada elbette ki bir zorunluluk yok. Ancak tahminde bulunmak isteyen, içine doğduğunu düşünen annelerimizin cinsiyet tahminini not edebiliriz. Aşağı yukarı hepimiz 1 - 1.5 ay kadar sonra cinsiyetleri öğrenmiş olacağız inşallah, o zaman da karşılaştırma yaparız
Hadi bakalım tahminleri bekliyorum. Hem buraya da biraz hareket gelsin
Bir an evvel kesilsin diliyorum ve hamileliğinin keyfini doyasıya çıkar inşallah canımİçtim içtim kuzum, bu saatte anca yataktan çıkabildim. Çok acayip yamultuyor. Ama biraz daha iyi gibi midem. Bıçak gibi kesilecek diyorlar bu bulantılar. O günü iple çekiyorum
Samsunluyum sayılmaz mı, hiç gitmemiş olmamı konuşmayalım amaYa o kadar kişi var bir tane samsun da oturan yok arada he
Amin amin çok amin. Çok yamulttu beni bu bulantılar.Bir an evvel kesilsin diliyorum ve hamileliğinin keyfini doyasıya çıkar inşallah canım
Bende bunu aldim ama sanirim lotion olanini degil farketmez heralde. Daha kakao yagi gibi neyse gelsin de bi bakim cok ovmuslerPalmer's Cocoa Butter Formula Massage Lotion For Stretch Marks ben de bunu kullanacağım yine. daha önceki hamileliğimde de kullanmıstım..
Merhaba canım Hikmet karabacağa gidiyorum sen?Merhaba canım hayırlı olsun bende konyaHangi doktora gidiyorsunuz?
ben de çatlak olmadı hiç ama annemde de olmamıs genetik mi yoksa bu yağa mı bağlamalı bilmiyorum :) Karnım cok büyüdü bedenime göre ben ufak tefeğim karnım davul gibi olmustu 3350 dogmustı zatenBende bunu aldim ama sanirim lotion olanini degil farketmez heralde. Daha kakao yagi gibi neyse gelsin de bi bakim cok ovmusler
Ay çok şükür mü diyim enteresan mı diyim bulantı felan yok 6+3 hatta dua ettim sigara içiyorum tiksinsemm diye hala yokAmin amin çok amin. Çok yamulttu beni bu bulantılar.
Gitim sizi etkilememek için yazmadım düşük yaptım ben inşallah sen ve diğer tüm anne adayları sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınMinik kralice nasılsınız bu arada gittiniz mi doktora
Aaaa canım hayırlısı olsun demek ki nasibi yokmuş yavrucağın Allahım bundan sonra hayırlı evlatlar nasip etsin canımGitim sizi etkilememek için yazmadım düşük yaptım ben inşallah sen ve diğer tüm anne adayları sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsıninceliğin için ayrıca teşekkür ederim B Bulutsuzluq
Şükür de şükür kuzum. Gerçekten çok kötü. İnşallah bırakırsın sigarayıAy çok şükür mü diyim enteresan mı diyim bulantı felan yok 6+3 hatta dua ettim sigara içiyorum tiksinsemm diye hala yok
Canım çok üzüldüm, çok inanıyordum atlatacağınaGitim sizi etkilememek için yazmadım düşük yaptım ben inşallah sen ve diğer tüm anne adayları sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsıninceliğin için ayrıca teşekkür ederim B Bulutsuzluq
Canım Allah İn izniyle deneyeceğim kimseye de söylemiyim de cesaretimi kırmasınlar hamileyken sigara içmek daha stres verici onu anladım en azından içmiyim de kafam rahat olsunŞükür de şükür kuzum. Gerçekten çok kötü. İnşallah bırakırsın sigarayı
Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda acısını unutturacak sevıncler yaşarsınGitim sizi etkilememek için yazmadım düşük yaptım ben inşallah sen ve diğer tüm anne adayları sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsıninceliğin için ayrıca teşekkür ederim B Bulutsuzluq
92 aralıkAaaa şey yalnız hesaplayamadım ksdhfksdf 92 Aralıklı mısın 93 Aralık mı?
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallahGitim sizi etkilememek için yazmadım düşük yaptım ben inşallah sen ve diğer tüm anne adayları sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsıninceliğin için ayrıca teşekkür ederim B Bulutsuzluq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?