- 24 Mart 2023
- 828
- 883
- 23
Özden hanıma gittim memnun kalmadım, mehmet şükrü budak a gittim güven veriyor ama çok ilgili gelmedi gibi emin olamadım bir de mehmet balı duydum bir sonraki randevumda kendisine gitmeyi planlıyorumCan hastanesinde hangi doktora görünüyorsunuz?
Ya ben de anlamadım düşük olan gebeliğimde yaptırmıştım diye hatırlıyorumAile hekimim bugün toksoplazma testini devlet hastanesinde yaptıracaksın dedi. Sanki burda sağlık ocağında da yaptıran arkadaşlar vardı. Anlamadım ben bu işi.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim diğer yavrularınıza hayırlı ömür versin bende 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama endişe doluyum çok yakın arkadaşımın bebeği 10 haftalıkken kalbi durdu ona soramıyorum hissetmiş miydiniz hamilelik belirtileri devam edTE
teşekkürler....hiçbir belirti olmdı tesadüfen muayeneye gittiimde öğrendim.ne bir kanamam oldu nede başka bişey.yanlızca cildim acayip parlaktı o parlaklık gitti.kürtaj olmama rağmen gögüslerim hala şiş malesef ...Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim diğer yavrularınıza hayırlı ömür versin bende 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama endişe doluyum çok yakın arkadaşımın bebeği 10 haftalıkken kalbi durdu ona soramıyorum hissetmiş miydiniz hamilelik belirtileri devam ediyor muydu
Ben de can hastanesi Mehmet beye gidiyorumSabit bir doktor henüz bulamadım sada ve can hastanesine gidiyorum arayıştayım
sanırım erkekti sivilcem de çıkıyodu.ona rağmen çok güzelleştin diyodu herkes.kızlarımda çirkinleştim çünkü ve hiç sivilcem olmadı.kızlarda hep tatlı şeyler canım çekiyodu.bunda tuzluteşekkürler....hiçbir belirti olmdı tesadüfen muayeneye gittiimde öğrendim.ne bir kanamam oldu nede başka bişey.yanlızca cildim acayip parlaktı o parlaklık gitti.kürtaj olmama rağmen gögüslerim hala şiş malesef ...
Ben de kendi yaptırdığımızdan iyi pişirerek yedim valla 5 tane.. ısıl işlem görmemiş olması gerek diye düşünüyorum bunlar da görmüyor işte. İnternette de ayda 1-2 kez yenebilir denmiş kasaptan alınanlara.benim de bir sorum olacak şimdi ben sosis salam zaten çok sevmem şimdi bebek sebebi ile hiç yemiyorum ama canım çok sucuk istiyor. Güvenilir bir kasaptan aldığım sucuk da işlenmiş et sayılır mı sizce?
Ben de can hastanesi Mehmet beye gidiyorum
Bu arada bana yapmışlar bu testi ama sonuçları geç çıktı sanırım geçen hafta gittiğimde doktor istemişti tokso ve bişeyler daha hastane 800tl istemişti üst üste özel sigortan olmasına rağmen kızdığım için yaptırmamıştım ama bugün tesadüfen baktım ki o gün yaptırmadığım tahlillerin hepsini bit m önce ki gidişte yaptırmıştım idrar kızamıkçık hormon kültür falan hepsi 1.100₺ vermiştim içinde bunların olduğunu bilmiyordum iyi ki o gün tekrar yaptırmamışımBen sağlık ocağına sormadım bile toksoplazmayı falan. Adam benden 2.ye kan bile almadı kafana takma olacak olan olur diye buna hiç bakmazdı herhalde
Memnun musunuz pekiBen de can hastanesi Mehmet beye gidiyorum
Yazamamışım üst üste bir sürü para ödediğim için sinirlenmiştim özel sigortam olmasına rağmen yaptırmamıştım yazmak istedimBu arada bana yapmışlar bu testi ama sonuçları geç çıktı sanırım geçen hafta gittiğimde doktor istemişti tokso ve bişeyler daha hastane 800tl istemişti üst üste özel sigortan olmasına rağmen kızdığım için yaptırmamıştım ama bugün tesadüfen baktım ki o gün yaptırmadığım tahlillerin hepsini bit m önce ki gidişte yaptırmıştım idrar kızamıkçık hormon kültür falan hepsi 1.100₺ vermiştim içinde bunların olduğunu bilmiyordum iyi ki o gün tekrar yaptırmamışım
Aa iyi olmuş bari aynen benden de kızamıkçık falan istediler 1 haftaya çıkar sonucu dediler bakalımBu arada bana yapmışlar bu testi ama sonuçları geç çıktı sanırım geçen hafta gittiğimde doktor istemişti tokso ve bişeyler daha hastane 800tl istemişti üst üste özel sigortan olmasına rağmen kızdığım için yaptırmamıştım ama bugün tesadüfen baktım ki o gün yaptırmadığım tahlillerin hepsini bit m önce ki gidişte yaptırmıştım idrar kızamıkçık hormon kültür falan hepsi 1.100₺ vermiştim içinde bunların olduğunu bilmiyordum iyi ki o gün tekrar yaptırmamışım
Mehmet Bala gidiyorum. MemnunumMehmet bal mı mehmet şükrü bey mi ?
Evet benimde varmış testlerin içinde bir hafta önce çıkmış. Hiç bilgi vermemiş bana ya bak gıcık oldum şimdi bilmeyip tekrar yaptırabilirdimAa iyi olmuş bari aynen benden de kızamıkçık falan istediler 1 haftaya çıkar sonucu dediler bakalım
Keşke doğum teminatlı yaptırsaydınızTsh için yarın dahiliyeye gidicem. Normalde tss'm var 5 muayene hakkım var karşılıyor olması lazım ama gebelik başlatılınca kadın doğum muayenesini karşılamadı. İnşallah dahiliyeyi karşılar yoksa boşa gitti sigorta
Bende iyi yorumlar duydum yarın kontrol hakkımı kullnacağım başka doktorda sonra kendisine gitmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalır doğuma kadar birlikte ilerleriz hiç sevmedim sürekli doktor değiştirmeyiMehmet Bala gidiyorum. Memnunum
İş yerinden yaptırdılar ya, doğumu da ekletmeyi düşündüm bi ara ama iş yerine bilgi gider ya da ilk başta onlarla konuşmam gerekir diye genişletmedimKeşke doğum teminatlı yaptırsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?