2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum. Ben oksapar kullanıyorum. Enox ve cleaxane vs hepsi aynı şeymiş zaten. Ben rapor yazdırdım kadın doğuma. Dolayısıyla gitmeme gerek kalmıyor. Sadece ilaçlar bittiğiniz mesaj atıyorum can hastanesindeki Selin hocaya ilacı bana yazıyor eczaneden alıyorum. 5 kutu ilaç için fiyat farkı çıktı sadece 628tl.

Selam kizlar burayi aktif gordugum icin buraya yazayim dedim arkadasimin esinin sperm testi sonucunu atacagim anlayan arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinirim tamami hareketsiz mi ben mi yanlis anladim henuz dr ile gorusmemis

Eklentiler

• Screenshot_20240510_185459_Gallery.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
Bugun ultrasona girdim ben de sonunda Hersey yolunda kalp atısını da duyduk 8 haftalık sanıyordum 9 hafta çıktı ölçümde. haftaya panaroma testi için randevum var onun sonucu da temiz çıkarsa artık biraz rahatlarım.
Doktora 3 dusugum var dedim 2si kimyasal gebelikti biri kalbi durmıstı 8. haftada kürtaj. 1 sağlıklı hamileliğimden çocugum var, bu da 2. sağlıklı bebeğimdir insalllah dedim gülüyor gerilme bak kalbi atıyor hersey yolunda diye çok az dinletti sonra sadece kamerada gosterdi pıt pıt atan kalbini

Canım ben sana msj atmıştım görmedin galiba keseyi5+2 de gördük kalp atışına henüz gitmedim ☺

Selam kizlar burayi aktif gordugum icin buraya yazayim dedim arkadasimin esinin sperm testi sonucunu atacagim anlayan arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinirim tamami hareketsiz mi ben mi yanlis anladim henuz dr ile gorusmemis
Maalesef hem hiç hareketli yok hem de sperm sayısı çok az

Maalesef hem hiç hareketli yok hem de sperm sayısı çok az
Yani ben dogru mu anlamisim tamamen hareketsiz olmasi mumkun mu ya. Dr arkadasima rahim filmi falan da yaptirmasini soylemis butun sonuclara beraber bakicam demis bende acaba rahim filmine gerek kalmaz mi bu sonuclari gorse diyorum

Ben de hiç tanımadan yorumlara bakarak gittim ama çok sevdim kendisini. Eminim siz de seversiniz.

Merhaba,
Söylediğiniz gibi hareketsiz %100 yazıyor ama doktor ile konuşmaları daha iyi tabi…
İnternette bir yazı gördüm. Tedavisi var yazıyor ama doktor daha doğru bilgi verir.

Selamlarr ben de yerimi alayımm yaş 31, Ankara, ilk çocuk,sat 26 mart, kese 5+3 kalp atışı henüz duymadım., tahmini doğum tarihi 31 aralık 2024 , yılı ben kapatacağım gibi görünüyor cinsiyet tahminim de kız

Canim korkma kahverengi lekeden eski kanamalarin diğer hamileliğimde 7 ay ped kullandim nerdeyse camasirim çok kirleniyodu her gitmemde icersi tertemiz korkma eski knamalarin diyodu kırmızı olmadığı sürece önemli deil diyodu sürekli tabiki rahatsız oluyodum bu durumdan progestn kullaniyodum fitil geçince birakiyodum başlayınca kullaniyodum

Ankaralar çoğaldı hoş geldin

Tesekkur ederim umarim tedavisi vardir

Yok yok ben zaten iyi yapmışsın demeye çalışıyorum uygun almışsın ne güzel. Yenidoğanı da sen dahil ettir tamam bu iş :)

Hayırlı olsunnn :) Bir Ankaralı daha ekleniyor tabloya o da hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…