- 30 Eylül 2016
- 546
- 352
- 103
- 37
Valla benimde belirti felan yok göğüsler hariç ben de düşünüyorum bebek yaşıyor mu diyeYa kendini strese sokma. Bişey yoktur arada bizimde gelip gidiyor. İnşallah kolay bir hamilelik olurda hiç bulantın falan olmaz. Birde 8-10 hafta arası tavan yapıyormuş öncesi sonrası hep belirtiler gelip gidiyor.
Canım öğleden sonra lekelenme kanamaya döndü. Hastaneye geldim yatış verdiler. Bebek iyi kalp atışı var. Kesenin etrafında herhangi bir kanama da yok ama yine de kanamam oluyor.Canim korkma kahverengi lekeden eski kanamalarin diğer hamileliğimde 7 ay ped kullandim nerdeyse camasirim çok kirleniyodu her gitmemde icersi tertemiz korkma eski knamalarin diyodu kırmızı olmadığı sürece önemli deil diyodu sürekli tabiki rahatsız oluyodum bu durumdan progestn kullaniyodum fitil geçince birakiyodum başlayınca kullaniyodum
Çoook geçmiş olsun canım sağlıkla geçirin inşallahCanım öğleden sonra lekelenme kanamaya döndü. Hastaneye geldim yatış verdiler. Bebek iyi kalp atışı var. Kesenin etrafında herhangi bir kanama da yok ama yine de kanamam oluyor.
Ben Tepe Prime da Ali Ergün'e gidiyorumHangi doktora gidiyorsunuz kızlar belki öyle karşılaşırız
Arkadaşında yaptırsın rahim filmi ama bence doktor bu sonucu görünce sorunun erkekte olduğunu söyleyecek elbetteki tedavisi var 0 spermleri olanları bile tese ameliyatıyla bir tane de olsa buluyorlar zaten yumurta döllemek için bir tane yeterli büyük ihtimalle önce ilaç tedavisi başlar erkekte spermleri hareketlendirmek çoğaltmak içinYani ben dogru mu anlamisim tamamen hareketsiz olmasi mumkun mu ya. Dr arkadasima rahim filmi falan da yaptirmasini soylemis butun sonuclara beraber bakicam demis bende acaba rahim filmine gerek kalmaz mi bu sonuclari gorse diyorum
Listedeki bilgiler için kime yazıyorduk?
Kan sulandırıcı falan kullanıyormuydun canımCanım öğleden sonra lekelenme kanamaya döndü. Hastaneye geldim yatış verdiler. Bebek iyi kalp atışı var. Kesenin etrafında herhangi bir kanama da yok ama yine de kanamam oluyor.
Aa bende Eryamandayım yakın sayılırızFatma Yazıcı'ya gidiyorum canım ben Etimesgut, benim taraflardan biri yok daha bu grupta
Tenkü aldım valla iyice pişirip yicemBen de kendi yaptırdığımızdan iyi pişirerek yedim valla 5 tane.. ısıl işlem görmemiş olması gerek diye düşünüyorum bunlar da görmüyor işte. İnternette de ayda 1-2 kez yenebilir denmiş kasaptan alınanlara.
AyyAa bende Eryamandayım yakın sayılırız
İnşallahÇoook geçmiş olsun canım sağlıkla geçirin inşallah
Hayır kullanmıyordum sadece folik asit içiyorumKan sulandırıcı falan kullanıyormuydun canım
Valla bende yiyorum tost yaparken çok iyi oluyor ama öncesinde tabiki iyice pişiriyorum ondan sonra sonuçta pişiyor çiğ değil sürekli tüketmiyorum bence sıkıntı olmaz yaTenkü aldım valla iyice pişirip yicem
Allah sağlık versin canım başka yerden gelen kandır belki kist falan vardı da onun kanı mı geldi olabilir bebek etrafında yoksa öyledir inşallahHayır kullanmıyordum sadece folik asit içiyorum
Bende de göğüsler fena ilk hamileliğimde ve düşüklerimde hiç böyle olmamıştım. Mide bulantısı kafayı yedirtecek cinsten. Geçen hafta başladı bulantı off sürekli bişeyler deniyorumValla benimde belirti felan yok göğüsler hariç ben de düşünüyorum bebek yaşıyor mu diye
Seninki kaç haftada başladı canımBende de göğüsler fena ilk hamileliğimde ve düşüklerimde hiç böyle olmamıştım. Mide bulantısı kafayı yedirtecek cinsten. Geçen hafta başladı bulantı off sürekli bişeyler deniyorum
Cok tesekkur ederim bakalim oncesinde doktorla gorusmesini soyledim belki rahim filmini istemez. Insallah guzel sonuclar verir tedavisiArkadaşında yaptırsın rahim filmi ama bence doktor bu sonucu görünce sorunun erkekte olduğunu söyleyecek elbetteki tedavisi var 0 spermleri olanları bile tese ameliyatıyla bir tane de olsa buluyorlar zaten yumurta döllemek için bir tane yeterli büyük ihtimalle önce ilaç tedavisi başlar erkekte spermleri hareketlendirmek çoğaltmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?