• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Bazı hastanelerin böyle kurallari var demekki. Benim çoğu arkadaşım kontrollerini yaşadığı yerde yaptırıp doğuma ailesinin olduğu şehre gitti mesela. Bir sorun yaşadıklarını duymadım. Ama belki onlarda kabul eden yerleri bulmuşlardır.
Aynen illa alan yer de vardır. Sonuçta tayin olup son ay taşınan insanlar da var. Belki özel hastaneler kabul ediyordur da kendi muayenehanesi olan doktorlar kabul etmiyordur.

Ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum canım. Çoğu insan hamilelik boyunca devlete gidip doğumu özelde yapiyor. Eğer sorunsuz bir hamilelikse kontrollerini devlette yaptır, doğum zamanı yakın şehirlerde iyi bir özel hastaneye gidersin Madem Düzce'deki hastane iyi değil diyorsun içine sinen bir yerde yaparsın doğumunu . Doğumdan önce bir kez gidip görüş doktorla, ben doğumu size yaptırmak istiyorum diye, sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Cevabın için çok teşekkür ederim 🌸 ilk gebeliğim ondan bilgisizim sizlerin yardımıyla birşeyler öğreniyorum 🥰 özel hastanede kuvez yok sanırım yeni doğan bende baskasından duydum ondan çekindim biraz hastaneye gidip görüşmem gerekiyor sanırım bu konuyla alakalı

Bende şimdilik devlete gidiyorum doğumu özelde düşünüyorum 2lı test yaptırıp özele kayıt açtırcam siz şimdiden istediğiniz özel hastaneye bir kere kayıt actırıp muane olun dr.konusun tahlilleri devlette yaptırırsınız her ay deilde 2 3 ayda bir gidersınız özele son aylarınızda sık sık özele gidiceksiniz
Teşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyim 🥰

Teşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyim 🥰
Bir de özel hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı onu da sorun. Herhangi bir sorun olduğunda sevk filan oluyormuş. Bunlarıda düşünmek lazım Allah korusunda. Küçük özel hastanelerde mesela plansız bir doğum olursa o an kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma filan.

Biz 16+0’ız bugün kontrolden çıktık 🥹🥹 145 gram olmuş miniğim, ısrarla yüz üstü yattı çok komikti ama omurgasını midesini bağırsaklarını beynini her şeyi gösterdi doktorumuz 💜 kukuyu da gösterdi fetal DNA’da kızımızı öğrenmiştik ama böyle de gördük 😍 öksürdüm birkaç defa öyle yan döndü elini uzattı parmakları avuç içini filan gördük çok güzeldi 😍

Şimdi 20-24 hafta arası detaylıya girip kendi doktorumuza öyle gideceğizzz
Benimde çarşamba günü randevum heyecanlı bakalım aynıyız seninle çok sevindim herseyin yolunda olmasına darısı başımıza ❤️😍

Doktordan çıktım ikili testimin sonuçları çok güzel çok şükür 🙏 ilk zamanlar 5 gün geriden geliyordu şimdi 2 güne düşmüşüz arayı kapatıyor maşallah 🧿 13+4 olduk 💙🧿

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu arada benim daha bugün 16+0 olmasına rağmen hissettiklerim gerçekten de bebeğimmiş 🩷 doktorum sordu hissetmeye başladın mı diye, önce emin olamadığımı söyledim, biraz erken gibi ama olabilir de dedi. Sonra ultrasonda hareketlerini görünce normal dedi hissetmen 😍 o minik pıtpıtlar bebekmiş yanii. Tekme değil tabii ama dönüşü elini oynatışı filan

Ya kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontrole😍ayda bir kontrol olması çok az değil mi😅😅zaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim 😅😅😅 öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize🤲🏻

Biz 16+0’ız bugün kontrolden çıktık 🥹🥹 145 gram olmuş miniğim, ısrarla yüz üstü yattı çok komikti ama omurgasını midesini bağırsaklarını beynini her şeyi gösterdi doktorumuz 💜 kukuyu da gösterdi fetal DNA’da kızımızı öğrenmiştik ama böyle de gördük 😍 öksürdüm birkaç defa öyle yan döndü elini uzattı parmakları avuç içini filan gördük çok güzeldi 😍

Şimdi 20-24 hafta arası detaylıya girip kendi doktorumuza öyle gideceğizzz
Masallah masallah canim benim yavruma insallah hepimiz dogum hazirliklarimizi konusuruz ailem oldunuz hepiniz🥰🥰🧿🧿

Ben Hollanda'da yaşıyorum. Burda biraz daha farklı sanırım. Geçen gittigimizde 13 sayfa yazı verdi elimize detaylı ultrason ve diğer testlerle alakalı. Bunları okuyup bilgi sahibi olun bir sonraki kontrolde yaptırıp yaptırmayacaginizi konuşalım, sizin kararınız nasıl derseniz öyle yaparız dedi. Bizde okuduk hepsini sadece detaylı ultrason yaptırmaya karar verdik. Bu çarşamba kontrol var, bakalım ne yorum yapacak kararimiza.
Evet yaa kac hafta oldu simdi senin canim kontroller kac zamanda bir oouyor orada ,avrupaya tatile gidecektik vazgectim saglik sisteminden dolayi turkiye gibisi yok saglikta Allah var doktorlarimiz cok iyi

Ya kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontrole😍ayda bir kontrol olması çok az değil mi😅😅zaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim 😅😅😅 öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize🤲🏻
Kuzum hepimiz oyle bende ozeldeyim suanda saglik sorunlarindan sık sık gidiyorum ama yoksa 3 4 haftada cagiracak ne yazikki bende bir turlu olmadi ,doktorum ustelik hersey yoluna girsin bukadar gelmeyeceksin dedi ona gore durabilirmisin dedi ama sen korkarsan hep gel uzme kendini dedi doktorumu seviyorum🥹🤲🧿

Back
X