- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.041
Canım puset ilk 6 -9 ay arası sart gibi birsey arabada evde her türlü kurtarıcı hastaneye taşırken falan. Bebek arabası da gerekli diye düşünüyorum ben ilk 3 yıl surekli kullandım. Beşik olarak park yatak kullandım onların da anne yani park yatak olanı var öyle bakabilirsin.Merhabalar, bebek alışverişi konusunda bsey soracağımözellikle puset Bebek Arabası anne yanı beşiği ve park yatak gibi şeyler varmış bir çok şeyi aynı anda içeren kullanışlı eşyalar yok mudur.Her birine ayrı ayrı gerek var mıdır.Kendi eşyalarımı da öyle tercih etmeye çalışıyorum çok eşya sevmediğim için
Çok geçmiş olsun canım çalışıyor muydun sen ? Disarda yediğin bir şey mi zehirledi acaba? Demek ki miden bünyen hassas seninKizlar yine gun sonu istedigim gibi hastahanelik oldum ishal kusma usume ve zehirlenme yine son buldu cocugun kesesi inanilmaz kasılmis bagirsaklarin yaptigi asiri siddetli agriya en buyuk duam kanamam olmadi ve asiri kasilmalar zarar versede o iyi sukur yine 15 gun yatacagim kasilmalar duzelsin diye