Ego savaşı çünkü. Anneleri yargılamak haddimze değil çocuksuzkende yargılamazdım. Yengem yeğenime bağırır geberticem der mal der atıcam seni aşağı der elimde kalıcaksın der ama napsın 1 2 yaş zor durmuyor. Annem bana eleştirir mesela o zaman bile boşver anne demekki bunalıuor napsın bize düşmez bişey deme sakın sen mi bakıyorsun tüm gün demiştim.
Ben 5 ayda çok araştırma yaptım. Kitap okudum emzirme danışmanlığı aldım. Danışmak isteyene kapım açık ama eleştirmek haddimize değil ki. Herkes evladından meshul.
hayatında hiç çocuk doktoruna gitmemiş arkadaşım bana ben hep anne sütü verdim neden arada mama veriyorsun diyor. Bacım gitseydin zaten 2 yaşındaki beben 9 kilo kalmazdı diyemiyorsun :) yetmemiş sütün az kilo almış sende emzirmişsin kimsede dememiş doktora gitmediğin için mantıken ama cahillik işte.
Kaynanam 800 kn uzaktan 6 aylık olmadan çocuk oturulmaz diyor. Ya bacım prof musun sen ? Ne karışıyorsun

ben olurda 2. Ye doğurursam 3. Dunya savaşı çıkarırım ağzını açanı yolarım anneleri eleştiren götürsemde yırtarım aşırı gergoyum