- 17 Temmuz 2022
- 4.624
- 3.969
- 83
- 31
Hayırlı olsuunKızlaaaar ben bugün ria spiral taktırdııımŞimdilik 4-5 yıl kadar çıkartmayı düşünmüyorum
hayırlı uğurlu olsun
sizinle paylaşmak istedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsuunKızlaaaar ben bugün ria spiral taktırdııımŞimdilik 4-5 yıl kadar çıkartmayı düşünmüyorum
hayırlı uğurlu olsun
sizinle paylaşmak istedim
![]()
Allah yardımcın olsun canım çok kötü olmuş gerçektenVar canım tek bacakla çocuğun üstünü değişmek taşımak uyutmak zor oluyor![]()
Teşekkür ederiiimHayırlı olsuun![]()
Sanırım avokado da alerjen gıdalardan. Mümkün.Kızlar günlerdir oğlanın vücudundaki döküntüleri düşünüyorum. 5 aydır yemediğim ne yedim diyodum avokado yedim yediğim tek değişik şey oydu ve bezini değiştirdik. Hatta dün yine avokado yedim sanki döküntüler daha da kızarmış gibi. İlgisi var mı bilmiyorum ne diyosunuz?
Maşallah canımSadece anne sütü. Valla bizde bilmiyoruz. İlk zamanlar mama verdik bikaç kez sarılık yuzunden ama mamayıda içince cok uyuyodu uyandıramıypduk oyızden bıraktım 1 haftalık falandı bıraktım o hafta gittigimiz doktorada soyledim oda bırak anne sütü içsin dedi. 12. Gündü bu. Haftaya da kontrole gelin dedi 200 grm beklıyorum dedi. Oncesini bosver dedi. Ben napıcam nasıl emziricem kaç dk falan baya sorunca hiiç dert etme ne kadar emiyorsa o kadar emzir dedi dakikaymıs bi sag bi solmuş bakma dedi ne ladar emiyorsa emsin sonra bırakınca digerini teklif edersin dedi o zaman bi rahatladı kafam saldım biraz. Sadece 2-3 saati aşmamaya çalıstım emzirirken. Diger hafta 200 almıştı sanırım hatırlamıyorum. Sonra aşıya gittik ilk ozaman tartıda baya guzel kilo alımı gördüler bi hesaplama yaptı doğum kilosu sonra kilo kaybına gore artısı falan guzel dedi. O ay da lohusa yağına başladım tek farkı o gibi.
Tartmıyorum artık. Dogum kilosunun 2 katını gecince bizde saldık biraz. Rahatladık.
Şampuanını veya deterjanını değiştirdin mi? Bezden dolayı tüm vücutta döküntü olmaz. Ek gıdaya başladın mı canım ? Bence alerjik besinleri üst üste yediysen o etki etmiş olabilir. Kakasına bi bak mukus veya kan var mı?Kızlar günlerdir oğlanın vücudundaki döküntüleri düşünüyorum. 5 aydır yemediğim ne yedim diyodum avokado yedim yediğim tek değişik şey oydu ve bezini değiştirdik. Hatta dün yine avokado yedim sanki döküntüler daha da kızarmış gibi. İlgisi var mı bilmiyorum ne diyosunuz?
Yok hiçbir şeyi değişmedi kakası da normal doğru diyosun bezden olsa ensesinde kızarıklığı ne işi var. Ek gıdaya da başlamadım ay kafayı yicem neden oldu bu yaaŞampuanını veya deterjanını değiştirdin mi? Bezden dolayı tüm vücutta döküntü olmaz. Ek gıdaya başladın mı canım ? Bence alerjik besinleri üst üste yediysen o etki etmiş olabilir. Kakasına bi bak mukus veya kan var mı?
Farklı hiçbir şey yemedim. Doğumdan sonra ilk defa onu yedim geçenlerde cuma tekrar kontroş var sorayım benSanırım avokado da alerjen gıdalardan. Mümkün.
Kaka rengi değişti mi pekiFarklı hiçbir şey yemedim. Doğumdan sonra ilk defa onu yedim geçenlerde cuma tekrar kontroş var sorayım ben
İsilikte olabilir canım. Sadece ensesinde boyun kısımlarında çenesinde varsa kıyafette tahriş etmiş olabilirYok hiçbir şeyi değişmedi kakası da normal doğru diyosun bezden olsa ensesinde kızarıklığı ne işi var. Ek gıdaya da başlamadım ay kafayı yicem neden oldu bu yaa
Yok hardal rengi pütürlü arada hafif yeşilimsi kakası normalKaka rengi değişti mi peki
Yok yok göbeği göğsü beli ensesi tüm gövdesinde varİsilikte olabilir canım. Sadece ensesinde boyun kısımlarında çenesinde varsa kıyafette tahriş etmiş olabilir
Çok yerinde varmış. Bakalım doktor ne diyecek. Çabuk geçsinYok hardal rengi pütürlü arada hafif yeşilimsi kakası normal
Kırmızı mı kabuklu muYok yok göbeği göğsü beli ensesi tüm gövdesinde var
ayyynısını benimki yapıyorMilletin çocuğu oyuncaklarla oynar benim bebe sopayı çekiştirip oyuncakların sallanmasını izliyor onu öğrenmiş sallayıp duruyor sopayıEki Görüntüle 3538624
Kırmızı mı kabuklu mu
Doktor emin olamadı yumurtadan mı dedi ama 4 gündür yumurta yemiyorum. Stelatopia önerdi sipariş verdim de daha gelmedi kuruluktan mı oldu alerji kaynaklı mı ona bakıcaz. Çok üzülüyorum ya ne yapmam lazım deterjanını falan mı değiştirsem hipoalerjenik mi almam lazım neden olur egzamaoy kıyamam... egzama gibi geldi bana. bizde de ensede minik minik kırmızılıklar var ama bundan farklı. el sürünce hissedilmiyor. bunlar biraz daha kuruluk gibi di mi? doktor ne der acaba? alerjidir belki. inşallah geçer kendiliğindenCucuthecatt