Evet canım seninle aynı gidiyoruz

Sen doğum yaptığında eşime anlatmıştım hatta ne güzel açıklıkla doğuma gitti diye, peşine ben de doğurdum

Valla çok sağol, hiç aklıma gelmemişti bu düşünce ama eve gelen eve bigaia probiyotik aldırmıştı, o da iyi geliyor sanırım. Sen dedin diyeli gazını çıkarmayı deniyorum, işe yarıyor gibi. Aynı senin kilo olayından sonra ben de yaşamıştım, haklısın azlık çokluğa takılmadan emzirmek lazım. O ağlayınca benim tahammüller bitiyor, canım sıkılıyor hep en kötüsünü düşünüyorum. Biraz daha güçlü durabilsem psikolojik kısmını atlatıcam

Benim de gece sönük olmuyor ama belki uyuyakaldığım için dolu oluyordur
Sanırım aynı kuşum gerçekten. Sen de yazdığında hemen hemen aynı miktarlar gibiydi. Ama evet doyuyor ve sakinleşiyorsa sıkıntı yok yetiyordur. Ben o krizli bi şekilde ağlayınca ondan çıkarım yapıyorum
Allah hepimize yardım etsin gerçekten, çözümünü, şifasını versin inşallah. Sen yazdığında da okuyup dua etmiştim sana ama işte olunca elden bişey gelmiyor. Yapabildiğim kadar çabalıyorum vermek için gittiği yere kadar
Benim de gündüze göre gece daha dolgun ve şiş

ondan kafam karışıyor
Gerçi evet memelerin terbiye olduğunu duymuştum, bebeğin düzenine göre şekillendiği için böyle olabilir. Çünkü dediğin gibi ne zaman sıksam var memede süt bitmiyor
Yani anlayamadım işte canım, bana da o süt yok ağlaması gibi geliyor, cidden hayalkırıklığı gibi

Ama ben kendimi bırakınca vücudum da bırakıyor döngüye giriyoruz. Kendimi toparlarsam sütüm de yetecek inşallah bebeğime

Canım işe yarıyor muymuş gerçekten kehribar? Aldığın yeri söyleyebilir misin?