Nerdeyse 70-80 sayfa konuşma yokKız bende ambole oldum bildirim geldi bakıyorum ulen ben ne zaman yazdım bu mesajı diodum baktım eski tarihmişay nere gitti bizim konusmalar. @Kazen gelde bi çöz gizemiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeyse 70-80 sayfa konuşma yokKız bende ambole oldum bildirim geldi bakıyorum ulen ben ne zaman yazdım bu mesajı diodum baktım eski tarihmişay nere gitti bizim konusmalar. @Kazen gelde bi çöz gizemiii
Benimki de uyumadı bugün hiç ağlıyor şimdi de iyice bastırdı uykuKız kendi kendime çocuğuma nazar değdirdim9da bi uyandı hala uyutmaya çalışıyorum
Aaaaa naptılar kız siteye son yazışmalar silinmiş hep
Aaa niye silmişler ki
Benimki de uyumadı yine yeniay dolunay bir şey mi var kiBenimki de uyumadı bugün hiç ağlıyor şimdi de iyice bastırdı uyku
Kız 2 buçuk saattir bebeyi uyutmaya çalışıyorum esir etti beni odada. Ben gerçekten ağzımı açmıcam artık uyku konusundaben de onu anlamaya çalıştım 10 dakikadır jdjdjd bir de 13 ocakta yaptığımız konuşmayı yeni bildirim olarak göndermiş. Allah Allah biz bu konuyu konuşmuştuk diyorum içimden. sonra tarihe baktım :d sitenin ayarlar bozuluyor arada
ahhahahaKız 2 buçuk saattir bebeyi uyutmaya çalışıyorum esir etti beni odada. Ben gerçekten ağzımı açmıcam artık uyku konusunda![]()
Yok anam kendi kendime bile dillendirmem artık mahvoldumahhahahabiliyor musun dün gece aynısını yaşadım. hem çok zor uyudu hem 2 saatte bir uyandı yine. bi de bugün misafirim vardı. dedim bi daha ağzımı açmıcam
![]()
Mesajların hiçbirinin görünmemesi sadece son mesajın görünmesi pekiiiiAyyyy ya bir gün gelip de grubu hiç bulamazsak![]()
çok alıştım ben burayaAyyyy ya bir gün gelip de grubu hiç bulamazsak![]()
Ay napıyolar ya siz olmadan yapamamMesajların hiçbirinin görünmemesi sadece son mesajın görünmesi pekiiii![]()
Ben de telefonu elime alınca ilk baktığım yer burasıçok alıştım ben buraya
BendeBen de telefonu elime alınca ilk baktığım yer burası
Maşallah dedim hep benahhahahabiliyor musun dün gece aynısını yaşadım. hem çok zor uyudu hem 2 saatte bir uyandı yine. bi de bugün misafirim vardı. dedim bi daha ağzımı açmıcam
![]()
yok yok biz kendi kendimize konuşup değdiriyoruz nazarı benceMaşallah dedim hep ben![]()
Ölücem galiba ben artık. Ben de iyi anları görüp nazar değdirmek istiyorumyok yok biz kendi kendimize konuşup değdiriyoruz nazarı bence![]()
Ben türk kahesi içmiştim dün o yaptı biliyorum kaç aydır içmemiştim canım çekti ama bebişi etkiledi işteBenimki de uyumadı yine yeniay dolunay bir şey mi var ki![]()
YaaÖlücem galiba ben artık. Ben de iyi anları görüp nazar değdirmek istiyorum
Çocuk da çok yorgun ben de. Yazık küçücük, sürekli uyanık