Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 saat falan duruyor sızdırma falan yaşamadım birde gece biraz gevşek bırakıyorum rahat etsin diyeKızlar molfixi gece kaç saat tutabiliyorsunuz ?
Çok fena geliyor bu bebişler çok akıllılar hepsi şimdiden maşallahMilletin çocuğu oyuncaklarla oynar benim bebe sopayı çekiştirip oyuncakların sallanmasını izliyor onu öğrenmiş sallayıp duruyor sopayıEki Görüntüle 3538624
Eskiler etkilenmez canım, şuan başvuranlar yararlanır.Kızlar selam işsizlik alan var mı aranızda en düşük maaş 10.000 TL olmuş ben aralık ayında işsizlik maaşı almaya başladım 7940 TL benim de mi acaba 10.000 olmuş oldu bilgisi olan var mı
Biz kullanıyoruz yaşamadıkWellcare demir damlası kullanıp kabızlık yaşayan var mı?
Ben 8 10 saat tutuyorum ama uyurken kaka yapmıyor yapsa değiştiririmKızlar molfixi gece kaç saat tutabiliyorsunuz ?
Benim ki de öyleMilletin çocuğu oyuncaklarla oynar benim bebe sopayı çekiştirip oyuncakların sallanmasını izliyor onu öğrenmiş sallayıp duruyor sopayıEki Görüntüle 3538624
Biraz önce goo.n bezden taşan kakaları çitiledimBen de sleepy kullanıyorum ve taşma sorunu yaşıyorum arada, birikince tamamını renkliler ayrı beyazlar ayrı olacak şekilde My Rabbit leke çıkarıcı toz ile kovada yıkıyorum sonra çamaşır makinesine atıyorum lekesi kalmıyor hiç. Ama tabi uğraştırıcı. Ben de bez arayışımdayım goon düşünüyordum![]()
Milletin çocuğu oyuncaklarla oynar benim bebe sopayı çekiştirip oyuncakların sallanmasını izliyor onu öğrenmiş sallayıp duruyor sopayıEki Görüntüle 3538624
Benim kide piyanolu halıdaki barı yerinden cıkarıp oynuyoBenim ki de öylehatta devirip kemiriyo
![]()
Benimki de orayı yiyorMilletin çocuğu oyuncaklarla oynar benim bebe sopayı çekiştirip oyuncakların sallanmasını izliyor onu öğrenmiş sallayıp duruyor sopayıEki Görüntüle 3538624
Bendeki de piyanolu halı işte o yandaki plastikleri havaya kaldırıyoBiraz önce goo.n bezden taşan kakaları çitiledimbenim bebenin totosu saglanm
Benim kide piyanolu halıdaki barı yerinden cıkarıp oynuyo![]()
Goon da mı yaBiraz önce goo.n bezden taşan kakaları çitiledimbenim bebenin totosu saglanm
Benim kide piyanolu halıdaki barı yerinden cıkarıp oynuyo![]()
Bencede alakası yok 2. Ay gunde 8 kez kaka yaptıgı zaman 1,6 kg almıştıGoon da mı yakilo alımı nasıl bu arada, benim kız bir aydır günde bir sefer kaka yapıyor eşim de diyoki ne güzel işte yarıyor vücuduna demek dışkı olmuyor
bence öyle değil ama
![]()
O çubukları ayagıyla cıkarıyo bugun farkettim artık eliyle de cıkarıyo. Babasıda dio cok para verdik kırmadan oynaBendeki de piyanolu halı işte o yandaki plastikleri havaya kaldırıyo![]()
Çok fena duygular ya. Birine bırakmayı geçtim başka biri kucağına alıyo mesela benden uzaklaşıyo ordan bana bakıyo melül melül içim eriyo çok üzülüyorumSeni çok iyi anlıyorum. Doğdu kucağıma verdiler akşama kadar benimleydi sonra akşamına aldılar benden. O travma benim travmam, muhtemelen oğluma olan bu bağımlılığım da benim bağımlılığım. Yoksa gerçekten 40 günlük bırakıp gitmek zorunda kalan insan çok :/
Çok fenalar ya piyanoyu yemeye çalışıyo bazen çok gülüyorumO çubukları ayagıyla cıkarıyo bugun farkettim artık eliyle de cıkarıyo. Babasıda dio cok para verdik kırmadan oyna![]()
Evet işte kaka çokken kilo da güzel alıyor işteeBencede alakası yok 2. Ay gunde 8 kez kaka yaptıgı zaman 1,6 kg almıştı![]()
Nasıl aldı o kiloyu o zmn? Sadece anne sütü mü alıyor?Bencede alakası yok 2. Ay gunde 8 kez kaka yaptıgı zaman 1,6 kg almıştı![]()
Benim eşim tek korkuyor baş edemeyeceğini düşünüyorBende kaçamak yapmak için bebişi işten geldikten sonra eşime bırakıyorum alıyorum kahvemi yürüyüşe çıkıyorum o kadar iyi geliyo ki gerçekten
Şu an kaç kilo canımBencede alakası yok 2. Ay gunde 8 kez kaka yaptıgı zaman 1,6 kg almıştı![]()