- 17 Temmuz 2022
- 4.625
- 3.969
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah bıdığa kaç aylık oldunız canımmİlk defa mama sandalyesine oturdu![]()
5.5 aylık olduk alıştırmaya başlayayım dedimAyy maşallah bıdığa kaç aylık oldunız canımm![]()
Bizim de 1 cm büyümüş noiBebeğimin bsş çevresi geçen ayla aynı. Kilo 610 gr aldı ama baş çevresi 40 ken 40.20 olmuş. Sizde de var mı baş çevresi değişmeyen?
Sadece anne sütü. Valla bizde bilmiyoruz. İlk zamanlar mama verdik bikaç kez sarılık yuzunden ama mamayıda içince cok uyuyodu uyandıramıypduk oyızden bıraktım 1 haftalık falandı bıraktım o hafta gittigimiz doktorada soyledim oda bırak anne sütü içsin dedi. 12. Gündü bu. Haftaya da kontrole gelin dedi 200 grm beklıyorum dedi. Oncesini bosver dedi. Ben napıcam nasıl emziricem kaç dk falan baya sorunca hiiç dert etme ne kadar emiyorsa o kadar emzir dedi dakikaymıs bi sag bi solmuş bakma dedi ne ladar emiyorsa emsin sonra bırakınca digerini teklif edersin dedi o zaman bi rahatladı kafam saldım biraz. Sadece 2-3 saati aşmamaya çalıstım emzirirken. Diger hafta 200 almıştı sanırım hatırlamıyorum. Sonra aşıya gittik ilk ozaman tartıda baya guzel kilo alımı gördüler bi hesaplama yaptı doğum kilosu sonra kilo kaybına gore artısı falan guzel dedi. O ay da lohusa yağına başladım tek farkı o gibi.Nasıl aldı o kiloyu o zmn? Sadece anne sütü mü alıyor?
Tartmıyorum artık. Dogum kilosunun 2 katını gecince bizde saldık biraz. Rahatladık.Şu an kaç kilo canım
Maşallah. Hep sağlıkla büyüsünSadece anne sütü. Valla bizde bilmiyoruz. İlk zamanlar mama verdik bikaç kez sarılık yuzunden ama mamayıda içince cok uyuyodu uyandıramıypduk oyızden bıraktım 1 haftalık falandı bıraktım o hafta gittigimiz doktorada soyledim oda bırak anne sütü içsin dedi. 12. Gündü bu. Haftaya da kontrole gelin dedi 200 grm beklıyorum dedi. Oncesini bosver dedi. Ben napıcam nasıl emziricem kaç dk falan baya sorunca hiiç dert etme ne kadar emiyorsa o kadar emzir dedi dakikaymıs bi sag bi solmuş bakma dedi ne ladar emiyorsa emsin sonra bırakınca digerini teklif edersin dedi o zaman bi rahatladı kafam saldım biraz. Sadece 2-3 saati aşmamaya çalıstım emzirirken. Diger hafta 200 almıştı sanırım hatırlamıyorum. Sonra aşıya gittik ilk ozaman tartıda baya guzel kilo alımı gördüler bi hesaplama yaptı doğum kilosu sonra kilo kaybına gore artısı falan guzel dedi. O ay da lohusa yağına başladım tek farkı o gibi.
Tartmıyorum artık. Dogum kilosunun 2 katını gecince bizde saldık biraz. Rahatladık.
Doktor her ay düzenli artış beklemiyoruz sorun değil dedi ama sola doğru düzleşme de olunca acaba o yüzden mi dedimBizim de 1 cm büyümüş noi
Ama bu senin içinin rahatlığı için çok normal değil canım biliyorsun dimiÇok fena duygular ya. Birine bırakmayı geçtim başka biri kucağına alıyo mesela benden uzaklaşıyo ordan bana bakıyo melül melül içim eriyo çok üzülüyorum![]()
Yok canım babası neneler dedeler alınca öyle değilim o kadar kafayı yemedimAma bu senin içinin rahatlığı için çok normal değil canım biliyorsun dimisevmediğin biriyse normal de diğerleri için biraz rahatlayabilmen lazım kendin için
Belki duygusal olarak mı bağlandı ki? Ama insan kendini pek tabii tutabilir canım. Sonuçta gerçekten öz çocuğu değil?Bu arada ben bakıcı ile ilgili bir sorun yaşıyorum, yani 2 haftadır yarıyıl olduğu için gelmiyordu benim de yatılı misafirlerim gelecekti biliyordu. Tatilde sürekli mesaj attı başta kızımı özlediğini söyledi nasıl olduğunu sordu iyi diyerek geçiştirdim sonra özledim fotoğraf atar mısın dedi mesajı görmemiş gibi cevap vermedim. En son müsaitsen geleyim hem kahve içeriz hem kızı severim dedi iyice sinir oldum misafirlerim geldi dedim. Sizce yaptığı normal mi? Bana normal gelmedi hoşuma da gitmedi ama nasıl söyleyeyim onu da bilemedim.
Ya acaba o zaman 30 dk sağiyorum ben onu mu azaltsam?4 saat de çok ama :/ mümkünse 2, yoksa 3 saati geçirmeyin diyorlar
Sen biberonla mı besliyosun sadece? Kaç cc çıkıyor 30 dakikada
Yeterli süt çıkıyorsa 15’er dk olmalı bildiğim kadarıyla yani yine 30 dk toplam
Erkekler imaları anlama konusunda baya salak oluyolar direkt söylemeyi deneseme bakalım ne diyecek. Anlamamış olabilir belkiKocam bey gitgide benden uzaklaşmaya başladı resmen köşe bucak adamı kovalar oldum ya ne öpme var ne sarılma kv çocuğa bakıyor insan Bi yatak odasına çağırır eder yok kv gece çocuğu uyutuyor bazen geçen gün yatağa elbise serdim yeni Bi tane alıp gizli gizli da mutfaktan izledim adam yataktan aldı elbiseyi ahşap beşiğin üstüne attı girid yorganın içine uyudu ertesi gün elbiseyi bu sefer onun kıyafetlerinin olduğu bölüme astım gene hiçbir atak yok tam anlamıyla vazgeçtim dün akşam duş alacaktı peşinde gezdim resmen duş alacak diye kendi havlumu felan bile hazırladım gördü Bi baktım ben çocuğu uyuturken çoktan duşa girmiş bende hiç duşa girmedim bu sefer havluyu kalktım yerine koydum ama yok yani resmen beni istemiyor gündüz bile kaç kere seni istiyorum gibisine şakalar yaptım anlamaması mümkün değil ya geçen gün acaba başkası mı var dedim onun tahmin etmeyeceği Bi zamanda telefonunu didik didik kurcaladım ama bişey bulamadım
Bağlanacak kadar zaman geçirmedi tatil öncesi 3 gün geldi sadeceBelki duygusal olarak mı bağlandı ki? Ama insan kendini pek tabii tutabilir canım. Sonuçta gerçekten öz çocuğu değil?
Kendince sevimlilik mi yapmaya çalıştı diye düşünüyorum ama ben de huylanırdım galiba forografını at demek ne bileyimBağlanacak kadar zaman geçirmedi tatil öncesi 3 gün geldi sadece