Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende sizinle aynı durumdayım hatta regl oldum olucam bi kaç güneMerhaba arkadaşlar ben Eylül gibi adet olacagim ve transfer için kontrole gideceğim bejim gibi olanlara bilgi paylaşmak güzel olur diye bu konuyu actim
Canım merhaba ben tedaviye başladım adet oldum dün bugünde ilaçlara başladım 13 kontrol var duruma göre transfer günü belli olucakMerhaba arkadaşlar ben Eylül gibi adet olacagim ve transfer için kontrole gideceğim bejim gibi olanlara bilgi paylaşmak güzel olur diye bu konuyu actim
Canım merhaba oldun mumerhaba bende sizinle aynı durumdayım hatta regl oldum olucam bi kaç güne
ben henüz olmadım lekelenmem var henüz kırmızı olmadı o zaman sayılmaya başlıyor biliyorsunuz benim doktorum farklı bir ilde transfere kadar 3-4 kontrol oluyor dedi doğal olacakmış sizin nasılCanım merhaba ben tedaviye başladım adet oldum dün bugünde ilaçlara başladım 13 kontrol var duruma göre transfer günü belli olucak
Hayırlısı olsun inşallah benim donasyon olucakben henüz olmadım lekelenmem var henüz kırmızı olmadı o zaman sayılmaya başlıyor biliyorsunuz benim doktorum farklı bir ilde transfere kadar 3-4 kontrol oluyor dedi doğal olacakmış sizin nasıl
Ben de bugün oldum regl doktorum yogunlasitu günü 1.gun sayıp ikinci gün gel dedi muhtemelen Perşembe giderimmerhaba bende sizinle aynı durumdayım hatta regl oldum olucam bi kaç güne
Merhaba ben de bugün reg oldum persembe inşallah gidecegimCanım merhaba ben tedaviye başladım adet oldum dün bugünde ilaçlara başladım 13 kontrol var duruma göre transfer günü belli olucak
Evet bugün oldum doktorunu aradim Perşembe için randevu olusturacagim yarın insallahCanım merhaba oldun mu
inşallah çok kaliteli yumurtalarınız toplanır ama zaten sizde burada uzun uzun okumuşsunuzdur orta kalite ile de hamile kalan çok kişi var şöyle düşünün eğer doğal yolla hamile kalabilseydik yumurta kalitemizi bilecek miydik hayır bunlara takılmayın benceHayırlısı olsun inşallah,bende izmir funda göde hastasıyım nerdeyse sebebsiz inferlite hastasıyım testlerim.normal çıkıyor temmuzda opu oldum 6.gün 4bc orta kalite 3.gün orta kalite bence kötü kalite diye üzüldüğüm toplam 3 embriyom donduruldu...miyom tutunmaya etki edebilir diye miyom ameliyatındada yumurta kalitesini düşürme riskine karşı ameliyat öncesi funda hnm bi opu daha yapalım daha kaliteli embiriyolar için dedi ve iğnelerime tekrar başladım ve yarın opum var bu 1 ay ara verme sürecimde hacamat akupunktur arı sütü polen vitamin ne varsa yaptım gerisi takdir allahtan...yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edin lütfen kaliteli güzel minnoş embriyolarım olsun inşllah
bende sizin gibi yarın için randevu oluşturacağım hayırlısı olsun hepimiz için rabbim kolaylıkla nasip etsinEvet bugün oldum doktorunu aradim Perşembe için randevu olusturacagim yarın insallah
sizin içinde hayırlısı olsun umarım pozitif olur hepimizin sonucuHayırlısı olsun inşallah benim donasyon olucak
Haklısınız inşllh hayırlısıyla bebek olacak yumurtalarım güzelce dıllwnsin bu son anestezim olsuninşallah çok kaliteli yumurtalarınız toplanır ama zaten sizde burada uzun uzun okumuşsunuzdur orta kalite ile de hamile kalan çok kişi var şöyle düşünün eğer doğal yolla hamile kalabilseydik yumurta kalitemizi bilecek miydik hayır bunlara takılmayın bence
Amin insallahbende sizin gibi yarın için randevu oluşturacağım hayırlısı olsun hepimiz için rabbim kolaylıkla nasip etsin
Yaa böyle sürprizleri görünce kendime olmuş gibi seviniyorum tebriklerr maşallah sağlıkla devamı gelsinArkadaşlar selam, bu ay transfer için adet bekliyorum ki olamadım test yaptım ve çift çıktı. 2 kere tüp bebek denedim ve kesinlikle çıkmamıştı sizce hamilemiyim aşırı heycanlıyım
İnşallah vardır canım ya kimyasal olmasından korkuyorum. Ama tüp denedikten sonraki idrarlarda asla çıkmamıştı var sankiYaa böyle sürprizleri görünce kendime olmuş gibi seviniyorum tebriklerr maşallah sağlıkla devamı gelsin
Adet gecikmesi de varsa kimyasala dönmez artık diye düşünüyorum. Birkaç gün bekler kan verirsin zaten anlaşılırİnşallah vardır canım ya kimyasal olmasından korkuyorum. Ama tüp denedikten sonraki idrarlarda asla çıkmamıştı var sanki