Ben sağ taraftakini kullanıyorum beyaz mavi olan. Sol taraftaki lilamsı renkli olan yenisi sanırımKızlar multivitamin olara vinalac kullanan arkadaşlar vardı ilaç bu mıu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sağ taraftakini kullanıyorum beyaz mavi olan. Sol taraftaki lilamsı renkli olan yenisi sanırımKızlar multivitamin olara vinalac kullanan arkadaşlar vardı ilaç bu mıu acaba
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Çok şükür sonucum çıktı kızım oluyormuş![]()
Kokmuyordu değil mi canım bulantı falan yapmadı sendeBen sağ taraftakini kullanıyorum beyaz mavi olan. Sol taraftaki lilamsı renkli olan yenisi sanırım
Maşallahsağlıkla gelsin minik prenses
![]()
Çok sağolun güzelliklerim. Ay insan ne tuhaf oluyormuş öğrenince sanki doğdu da kucğaıma veridler. Elim ayağım titredi heyecandan.Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun![]()
Kasılma bıçak sağlanır gibi dönerken olmuyor o genelde idare yolunda enfeksiyon varsa oda yoksa büyüdüğü için normal deniyor17. Hafta benim arada oluyor bazen dönerken bıçak giriyor sanki karnıma düzenli kullanmıyorum pek ondan olabilir
İnşallah kuzum aminBenim doktorumda aynı magnezyumu verdi canım ben memnunum. Bacak kramplarımı ve kasık sancıma iyi geldi düzenli kullanmadığım halde
Ayy bende sen gibiyim . Hastanede telefonlardan illaki çekerler zaten . Ama ben o an ne durumda olacağım hiç belli olmaz . O yüzden çekim için bir yerle anlaşma yapmayacağım. Ama doğumdan birkaç gün sonra stüdyoda aile çekimi istiyorum inşallah güzel olur her şey![]()
Ben demiştim kuzumÇok şükür sonucum çıktı kızım oluyormuş![]()
Ben zaten 4lt falan içiyorum gebelik öncesindede çok içerdim zaten doktoruma gidemedim yarın gel dedi öğleden sonra yokmuş yarını bekliyorumseymaozle canım sen doktoruna gittin mi? Bence en iyi yorumu o yapar. Suyu da bol bol iç.
İnşallah birtanemBen demiştim kuzumsağlıkla gelsin inşallah minik prenses
![]()
Gözün aydın canım sağ salim gelsin prensesÇok şükür sonucum çıktı kızım oluyormuş![]()
Benimki de plasenta previa marjinal canım doktorum ilerleyen haftalarda doğum kanalıyla mesafenin artacağını düşünüyorum şu anlık normal doğum sıkıntısı görünmüyor ilerleyen haftalarda tekrar takip edeceğiz dedi. Sana bu marjinalle alakalı dikkat et diye uyardığı herhangi bir konu oldu mu pekiDetaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlarAllahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan
suanlık tek sorunumuz plasenta previa marjinal
plasenta rahim agzini yarim sekilde kapatmis duzelmezse normal dogum imkansiz ve dogumda da benim için riskler varmış ama ben inaniyorum birdahaki kontrolde yukarı çıkmış olacak Allahin izniyle
bebeğim iyi ya Allahıma çok şükür gerisi illa hallolur
minik ayaklarimiza bakın teyzoşlariii
![]()
Maşallah canımDetaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlarAllahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan
plasenta rahim agzini yarim sekilde kapatmis duzelmezse normal dogum imkansiz ve dogumda da benim için riskler varmış ama ben inaniyorum birdahaki kontrolde yukarı çıkmış olacak Allahin izniyle
![]()
Çok şükür canım atlattın ne güzelDetaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlarAllahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan
![]()
Bana plesanta previa dedi ama başka birşey demedi, galiba bunlarında derecesi oluyor, kimi rahmi tam kapatıyor, kimi rahmi yarım, kimi de yahme yakın oluyor, bana rahme yakın dedi artık ne oluyor bilmiyorum, ağır taşımayacaksın, cinsel ilişki yok, yorulma, ayakta fazla kalma, en ufak bir kanamada acile gel dedi, zaten aşağı yukarı bilindik şeylerBenimki de plasenta previa marjinal canım doktorum ilerleyen haftalarda doğum kanalıyla mesafenin artacağını düşünüyorum şu anlık normal doğum sıkıntısı görünmüyor ilerleyen haftalarda tekrar takip edeceğiz dedi. Sana bu marjinalle alakalı dikkat et diye uyardığı herhangi bir konu oldu mu peki
Ben 18 hafta magnezyum hiç kullanmadım daha kasılmam olduğunu bilmiyordum bebek hareketi sanıyordum.Siz kaç haftalıksınız ve magnezyum kullanıyor musunuz
Evet bizde öyle dusunuyoruz bakalim insallaaaahBenimki de plasenta previa marjinal canım doktorum ilerleyen haftalarda doğum kanalıyla mesafenin artacağını düşünüyorum şu anlık normal doğum sıkıntısı görünmüyor ilerleyen haftalarda tekrar takip edeceğiz dedi. Sana bu marjinalle alakalı dikkat et diye uyardığı herhangi bir konu oldu mu peki
canım ama ilk günler çok zor hastaneden çıktıktanbir kaç gün sonra mantıklı galiba ana onun da günü var fotoğrafçı bilir bir hafta gibi galibaKesinlikle canım bende aynı fikirdeyim