• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Canım temizlik şirketinden gelenler öyle yapıyor benimde başıma geldi iki kere bide utanmadan diyorki en güzeli rezidans temizlemek genel olarak Araplar oluyor mutfak tezgahı çeşit çeşit baklava dolu oluyor temizlige de önem vermiyorlar bırakıp gidiyorlar biz işimizi bitirip cikiyoruz ama Türk kadınları öyle değil anamızı aglatiyorlar falan dedi 😂😂 şimdi daha iyi çözüm buldum merdivenleri silen ablamiz var ev temizliğini onlar daha iyi yapıyor bende detaylı temizlik için onu cagiricam
Aynen en güzeli öyle tanıdıklardan gelenler ama onu bulmak zor bulunca hakkını veriyorlar gerçekten 😀

dün metroya binmek durumunda kaldım gideceğim yere aracımla gidemezdim park sorunundan dolayı içimden de hamile olduğumu gören yer verir zaten demiştim ama kimse hamile olduğumu anlamadı bu bir tık hoşuma gitti :KK70: :KK70:
Söyleyin yaaa anlamıyorlarsa da. Hakkımız bizim 😂

Benim her akşam öyle oluyor ya 😂 akşam yemeginden sonra hem çok büyüyor hemde geriliyor 😀
Kız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sert :D
Ahahahah benimde sonra sırt ağrısından kıvranıyorum öne doğru ağırlaşıyorum akşam yemeklerden sonra😀
Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldi :D :D

Kız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sert :KK70:

Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldi :KK70: :KK70:
Ayyy bugün benim iştahım bir fena bir fenaaaa anlatamam 🙈 delice yedim

Şuan yeni yemek yedim şuna bakın 🙈🙈🙈
IMG_3091.webp

Ayyy kızlar yemeği 2 gün kaçırsam karnım tef gibi geriliyor yaa.
Benim kahvalti sonrası şişmiş durumdayım göğüs altından kocaman çıkmış.artik iştahım da arttı hep çok kaçıyor yemekler 🤭 ayıptır söylemesi akıtma yaptim içine patates kızartması peynir 3 tane yedim ay ben boyle napicam bilmiyorum

Back
X