- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.191
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen en güzeli öyle tanıdıklardan gelenler ama onu bulmak zor bulunca hakkını veriyorlar gerçektenCanım temizlik şirketinden gelenler öyle yapıyor benimde başıma geldi iki kere bide utanmadan diyorki en güzeli rezidans temizlemek genel olarak Araplar oluyor mutfak tezgahı çeşit çeşit baklava dolu oluyor temizlige de önem vermiyorlar bırakıp gidiyorlar biz işimizi bitirip cikiyoruz ama Türk kadınları öyle değil anamızı aglatiyorlar falan dedişimdi daha iyi çözüm buldum merdivenleri silen ablamiz var ev temizliğini onlar daha iyi yapıyor bende detaylı temizlik için onu cagiricam
dün metroya binmek durumunda kaldım gideceğim yere aracımla gidemezdim park sorunundan dolayı içimden de hamile olduğumu gören yer verir zaten demiştim ama kimse hamile olduğumu anlamadı bu bir tık hoşuma gittiBir de ben![]()
Söyleyin yaaa anlamıyorlarsa da. Hakkımız bizimdün metroya binmek durumunda kaldım gideceğim yere aracımla gidemezdim park sorunundan dolayı içimden de hamile olduğumu gören yer verir zaten demiştim ama kimse hamile olduğumu anlamadı bu bir tık hoşuma gitti![]()
![]()
tabiki söyledim ve yerimi aldım ahahhahahhaaSöyleyin yaaa anlamıyorlarsa da. Hakkımız bizim![]()
Ohhh iyi yaptıntabiki söyledim ve yerimi aldım ahahhahahhaa![]()
Kız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sertBenim her akşam öyle oluyor yaakşam yemeginden sonra hem çok büyüyor hemde geriliyor
![]()
Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldiAhahahah benimde sonra sırt ağrısından kıvranıyorum öne doğru ağırlaşıyorum akşam yemeklerden sonra![]()
Ayyy bugün benim iştahım bir fena bir fenaaaa anlatamamKız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sert
Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldi![]()
![]()
kuzum ben geçen hafta diyetisyende baya moral buldum. kilom azalmışAyyy bugün benim iştahım bir fena bir fenaaaa anlatamamdelice yedim
Offf hep tartılmayı unutuyorum yaaa. İnşallah yarın hatırlarımkuzum ben geçen hafta diyetisyende baya moral buldum. kilom azalmışbu hafta yine deli gibi abarttım.
![]()
Alarm kur. Deli gibi her şeye alarm kuruyorum benOfff hep tartılmayı unutuyorum yaaa. İnşallah yarın hatırlarım
bu benim sabahki halimdi mesela düşün
Evet ben de ocakta yemek varsa kuruyorumAlarm kur. Deli gibi her şeye alarm kuruyorum ben![]()
![]()
bu benim sabahki halimdi mesela düşün![]()
ayyy geçende bende yemek için kurmuştum. alarm çalınca niye kurduğumu düşündüm bi de 10 saniye kadarEvet ben de ocakta yemek varsa kuruyorum![]()
Ahahahahhaha alarma ne olduğunu yazmamız lazımayyy geçende bende yemek için kurmuştum. alarm çalınca niye kurduğumu düşündüm bi de 10 saniye kadar![]()
![]()
Benim kahvalti sonrası şişmiş durumdayım göğüs altından kocaman çıkmış.artik iştahım da arttı hep çok kaçıyor yemeklerAyyy kızlar yemeği 2 gün kaçırsam karnım tef gibi geriliyor yaa.