• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Sade çıkarsa karşıma atarım sana, mesela benim attığım var ya ayıcıklı kapı süsü onun erkek modeli de var ışıksız hali 350 TL idi sanırım oraya da bakabilirsin 🤗
Kuzum ben böyle bir şey hastane için etmeyi düşünüyorum gerçi kendilerine yazmadım odayı bitirdikten sonra en son bu işler..sonra kullanmıcam zaten☺️

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-11-00-40-47-86_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    Screenshot_2023-09-11-00-40-47-86_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 64
ay kızlar aynı size benzese bile kv ve yandaşları asla size benzetmicek😂😂 hazırlanın şimdiden ayyy aynı bizim taraf laflarına. Çok şahit oldum ablamlardan😂
Benim kv bugün detaylı resmini gördü aynı sen asliii dedi çok mutlu oldummm 😂😂😂

Ölücem🤣🤣🤣sade diyerken yani böyle el işi istemiyorum tam anlatamadım 😀çok fazla el işi olunca fiyatlar yüksek oluyor hem sonuçta hastane yani☺️
😂😂Anladım ama valla ucuz hiçbir şey kalmamış bence attığın da ucuz değildir ama bilemedim 🙈🙈

kızlar dün çok karnım ağrıdı gerildi bugün karnım baya büyümüş olarak uyandım sanki bir anda bir gecede büyüme yapıyor gibi :)
Bana da eşim dedi senin karnın bianda ne kadar büyüdü diye artık tam hamiş göbeği oldu 😍 bide benim yürüyüşüm değişti kuzum ya seninde öyle oldu mu paytak yürüyorum istem dışı 😂😂

Ayyy bende bendeeee 😀😀 kayinvalidem yapıyor bizde de sağolsun, ben de öyle istersem arada yapıyorum ama şimdi bir hafta köye gidecek ve ben mecbur yapcam 🥴🥴
Ben kv yapsın da istemezdim 😂😂😂 yaptıklarını beğenmezdim 🙈 çok seçiyorum ben çünkü. Gerçi hamilelikten anneminkileri bile beğenmiyorum 🙈

Benim kv bugün detaylı resmini gördü aynı sen asliii dedi çok mutlu oldummm 😂😂😂
ay ne güzel benimki bebem baş aşağı duruyor inadından dönmedi ne yaptıysak diye anlattığımda aynı babası gibi inat olcak demişti😂 Sen benim inadımı nerden bilceksin kv...

Yok daha çok var 🙈 kıyafetleri, beşik, yatak, bornoz seti, küvet seti, nevresim takımı, tırnak bakım seti, ateş ölçer tamam canım 🥰 şifonyerin hala stoğunu bekliyorum, gardrobu ve halısını da diğer ay sipariş edeceğiz. Bebek bakım çantasına da karar verdim ama sipariş etmedim henüz indirim bekliyorum 😅 diğer şeyler daha hazır değil
Ayyyy baya almışsın kuzummmm 🙈 internetten aldıklarının linkini atsana kuzum bize de ben de bakayım 🙈🙈🙈

Bana da eşim dedi senin karnın bianda ne kadar büyüdü diye artık tam hamiş göbeği oldu 😍 bide benim yürüyüşüm değişti kuzum ya seninde öyle oldu mu paytak yürüyorum istem dışı 😂😂
Ya bu yürüyüş otomatik yükleniyo herhalde😂 benim karnım daha cıkmadığı halde böyle yürüyorum bazen fark ediyorum ama yapcak bie şey yok😂

Back
X