• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Amin canım🙌🏻oğlum üzmesin annesini🩵🥹korkumdan gitmek bile istemiyorum bayılıcam orda doktor bakana kadar🫣
Ben aslında 13. Haftada detaylı oldum organlarin Allah'ın izniyle iyi olduğunu duymuştum doktordan ama bugün doktor bitti muayene diyene kadar kalbim ağzımda bekledim inşallah sende çok mutlu bir şekilde çıkacaksın o odadan kuzumm 🥰

Yok ne yalan söyleyim bana hiç lazım olmadı şimdi bir tek çocuk için istiyorum tam hatırlamıyorum sanki bir kaç olumsuz yorumda görmüştüm ondan pek bilmiyorum kesin alınmalımı yoksa boş boş durucak odada
Valla ben alsam çocuğa lazım olmasa da bana oluyor işte 😂 ben geçen sene çok kötü hasta oldum. Nefes alamadım yani 🥲

Ben aslında 13. Haftada detaylı oldum organlarin Allah'ın izniyle iyi olduğunu duymuştum doktordan ama bugün doktor bitti muayene diyene kadar kalbim ağzımda bekledim inşallah sende çok mutlu bir şekilde çıkacaksın o odadan kuzumm 🥰
Amin canım🙌🏻Ben ilk defa giricem ondan hecayanım çok çok fazla🥹

ayyy ben olsam ilk kocamı yolardım bu nasıl güven🤭 Gerçi nilay gittiğinde peşinden gitmediği için hatanın büyüğü mustafada...aynı durumda mustafa olsa nilay peşinden ayrılmazdı
Orası öyle. Gitmesi gerekirdi karnı burnunda suçlu bile olsa koşacak peşinden 😂😂 ama Mustafa da yapmaz yani saftirikce bir adam 😂😂

Hahahah bu hikayede yanan az daha Mustafa oluyordu yazık :D
ayyy Apoda pembeyle konuşurken dedi ki iyi ki fatihin odasına girmemiş wlcşağwflfldöslldöf Hatta pembe nilay da nasıl savundu kocasını, doğa olsa savunamazdı gibbi konultu apo yine dedi ki ee herkes biliyor tabi malını wkdşspdkfkfldlrkgkg çok güldüm

ayyy Apoda pembeyle konuşurken dedi ki iyi ki fatihin odasına girmemiş wlcşağwflfldöslldöf Hatta pembe nilay da nasıl savundu kocasını, doğa olsa savunamazdı gibbi konultu apo yine dedi ki ee herkes biliyor tabi malını wkdşspdkfkfldlrkgkg çok güldüm
Hahahahhh cidden çok iyimiş 😂

Ahhahahaha orada güldüm 😂😂😂 eşim diyo ne kadar hoşuna gidiyor 😂😂😂😂

Back
X