- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ayyy sizin eşleriniz de sizle bir izliyor mu diziyi . Benimki maksimum 10 dakika dayanabiliyor sonra telefondan oyun falan açıyor djdjjsAhhahahaha orada güldümeşim diyo ne kadar hoşuna gidiyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sizin eşleriniz de sizle bir izliyor mu diziyi . Benimki maksimum 10 dakika dayanabiliyor sonra telefondan oyun falan açıyor djdjjsAhhahahaha orada güldümeşim diyo ne kadar hoşuna gidiyor
![]()
Yok yok izlemiyor benim ki. Masada bilgisayarda takılıyor benle aynı odadaAyyy sizin eşleriniz de sizle bir izliyor mu diziyi . Benimki maksimum 10 dakika dayanabiliyor sonra telefondan oyun falan açıyor djdjjs
Hahaha yanımızda durduklarına şükür artıkYok yok izlemiyor benim ki. Masada bilgisayarda takılıyor benle aynı odadaizlemiyor bir de bu ne diyor
![]()
Evet evetHahaha yanımızda durduklarına şükür artık![]()
bizde de tsm tersi kocam izliyor bende biraz bakıyorum sonra sıkılıyorum hemenYok yok izlemiyor benim ki. Masada bilgisayarda takılıyor benle aynı odadaizlemiyor bir de bu ne diyor
![]()
Benimki de balkona çıkıyor sigra içmeye . Uzun kalınca bir sinir oluyorum . İnsanlar senin yüzünden aramız kötü sanacak bu adam niye hep balkonda diyecek diyorum. Millete neymiş yaaa bizim evliliğimizden diyorEvet evetiçeri gidince sinirleniyorum
otursun yanı başımda
![]()
Ahahahaahah ilk defa böylesini duyuyorumbizde de tsm tersi kocam izliyor bende biraz bakıyorum sonra sıkılıyorum hemen![]()
Benimki de çıkıyor balkona. Ona bi şey demiyorumBenimki de balkona çıkıyor sigra içmeye . Uzun kalınca bir sinir oluyorum . İnsanlar senin yüzünden aramız kötü sanacak bu adam niye hep balkonda diyecek diyorum. Millete neymiş yaaa bizim evliliğimizden diyor![]()
bence de öyleAhahahaahah ilk defa böylesini duyuyorumama izlenecek entrika dolu bir dizi bence
Aynı biz. Benimde kocamın maşallah her güne bi dizisi var. Benim dizi alışkanlığım yok hiç izlemembizde de tsm tersi kocam izliyor bende biraz bakıyorum sonra sıkılıyorum hemen![]()
ay ben telefondan yabancı diziler izlemeye bayılıyorum hiç fark etmiyo nereli oldukları konuya göre izlerimAynı biz. Benimde kocamın maşallah her güne bi dizisi var. Benim dizi alışkanlığım yok hiç izlemem![]()
Ben doğumdan sonra gerekli olursa alırım diyordum. Arkadaşımda sıfır kutusunda varmış. İyi bi markaydı hemde unuttum şimdi ne olduğunu. Alma ben sana veririm dedi.Kızlar sizce biberon gerekli mi? Duruma göre mi almayı düşünüyorsunuz?
Bende yaa yabancı dizi çok severim bakay ben telefondan yabancı diziler izlemeye bayılıyorum hiç fark etmiyo nereli oldukları konuya göre izlerimama bi şu türk dizilerine ısınamıyorum
Ben duruma göre alacağım kuzum. Şuan almam yaniKızlar sizce biberon gerekli mi? Duruma göre mi almayı düşünüyorsunuz?
Ben de izliyorum yabancı dizi çok severimay ben telefondan yabancı diziler izlemeye bayılıyorum hiç fark etmiyo nereli oldukları konuya göre izlerimama bi şu türk dizilerine ısınamıyorum
İşte az dursa bile çok geliyor gözden kayboluncaBenimki de çıkıyor balkona. Ona bi şey demiyorumçok da durmuyor zaten
![]()
Ben de önceden yalnız başıma evde kalmaya bayılırdım şimdi asla kalamıyorum ya bir korku bir panik neden böyle oluyor bilmiyorumKuzum aslında ben gebeliğin ilk 16 haftasını çok zor geçirdim hep hastaneye yattım üç ay evden sadece hastaneye gitmek için çıktım hep evdeydim geri kalan zamanlarda annem geldi bir buçuk ay o baktı bana sağ olsun ama ben hazırlanmayı giyinmeyi dışarda bir şeyler yapmayı unutmuşum adeta annem gitti dün evde yalnız kaldım biraz kötü oldum yalnızlıkta eşimde bende çok yıprandık bu süreçte anneme evim bir saatlik mesafede bugünde kötü olunca eşim alıp getirdi beni şimdi kafam bulandı benimde acaba neden böyle oluyorum diye ne zaman atlatırım diye düşünmeye başladım
Kızlar selam dün çapaya gittik bizi yatırmadılar dün. Eve döndük tahlillerimi yaptılar herhangi bir sıkıntı görülmedi tansiyonum da 13 lere çıktı maks. Alfamet hapa başladım günde 4 kez haftaya çarşamba tekrar Çapa da kontrolümüz var sık sık orada takipte olacağız şimdilik durum böyleeuroph kuzum nasılsın bugün? Doktorlar ne diyor
Ahahhahahaİşte az dursa bile çok geliyor gözden kaybolunca![]()