• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Evet evet 😂😂😂 içeri gidince sinirleniyorum 😂😂 otursun yanı başımda 😂😂😂
Benimki de balkona çıkıyor sigra içmeye . Uzun kalınca bir sinir oluyorum . İnsanlar senin yüzünden aramız kötü sanacak bu adam niye hep balkonda diyecek diyorum. Millete neymiş yaaa bizim evliliğimizden diyor😂😂

Benimki de balkona çıkıyor sigra içmeye . Uzun kalınca bir sinir oluyorum . İnsanlar senin yüzünden aramız kötü sanacak bu adam niye hep balkonda diyecek diyorum. Millete neymiş yaaa bizim evliliğimizden diyor😂😂
Benimki de çıkıyor balkona. Ona bi şey demiyorum 😂😂 çok da durmuyor zaten 😅

Kuzum aslında ben gebeliğin ilk 16 haftasını çok zor geçirdim hep hastaneye yattım üç ay evden sadece hastaneye gitmek için çıktım hep evdeydim geri kalan zamanlarda annem geldi bir buçuk ay o baktı bana sağ olsun ama ben hazırlanmayı giyinmeyi dışarda bir şeyler yapmayı unutmuşum adeta annem gitti dün evde yalnız kaldım biraz kötü oldum yalnızlıkta eşimde bende çok yıprandık bu süreçte anneme evim bir saatlik mesafede bugünde kötü olunca eşim alıp getirdi beni şimdi kafam bulandı benimde acaba neden böyle oluyorum diye ne zaman atlatırım diye düşünmeye başladım
Ben de önceden yalnız başıma evde kalmaya bayılırdım şimdi asla kalamıyorum ya bir korku bir panik neden böyle oluyor bilmiyorum🥺

europh europh kuzum nasılsın bugün? Doktorlar ne diyor
Kızlar selam dün çapaya gittik bizi yatırmadılar dün. Eve döndük tahlillerimi yaptılar herhangi bir sıkıntı görülmedi tansiyonum da 13 lere çıktı maks. Alfamet hapa başladım günde 4 kez haftaya çarşamba tekrar Çapa da kontrolümüz var sık sık orada takipte olacağız şimdilik durum böyle 😊

Back
X