Kuzum aya göre değil de ev sıcaklığına göre böyle bakacağızAy öyle Şubat mart ayına uygun toglu uyku tulumu bulursanız haber verin kızlar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum aya göre değil de ev sıcaklığına göre böyle bakacağızAy öyle Şubat mart ayına uygun toglu uyku tulumu bulursanız haber verin kızlar.![]()
Ay evet 3-4 ay aynı park yatakta yatırıcam inşallah sonra yanımda ayrı park beşiklerde yatırıcam nasipsecanım arkadaşımın ikizleri vardı onlar uzunca bir süre birbirlerine yapısık yattılar yoksa uyanıyorlardı ama ne kadar bilmiyorumhastanede de onları birbirlerine iyice yapıştırıyorlar dipdibe uyumaları gerekiyormuş
![]()
Saol kuzummGörünce atcam demiştime 546 nasıl oldu sen de 589 görünüyor ben de
Oyy oy alışana kadar zor olacakKuzum aya göre değil de ev sıcaklığına göre böyle bakacağız
Eki Görüntüle 3330708
Canım bunu ağzımıza mı tututoruz. Havayı temizleyen değil bu galibaSaol kuzumm50 tlde kupon verdi
![]()
Kuzum ben sevi bebe reflü yatağı aldımKızlar şu Yataş junolardan alacak mısınız?
Ahahahhaah boşver büyükleri. Ben tamamen kapattım kendimi büyüklereOyy oy alışana kadar zor olacak. Termometreye kaldı işimiz
kesin büyükler termometre nerden bilecek der
![]()
Kuzum bende burdan öğrendim valla hemen aktarıyorumCanım bunu ağzımıza mı tututoruz. Havayı temizleyen değil bu galiba![]()
Canım ben de uyku tulumu alacağım da aldın mı sen kaç tog almamız lazımben kullanmıcam kuzum. Uyku tulumu kullanacağım
Henüz almadım kuzum. Ama şöyle düşünüyorum ilk doğduğunda uyku tulumu değil de kundaklar var. Başlangıçta onlardan alacağım. Sonra tuluma geçeceğim. Termometre alacağım evi 22-23 yaparız herhalde dimi o muydu normaliCanım ben de uyku tulumu alacağım da aldın mı sen kaç tog almamız lazım![]()
Ayyyy benAy bugün sorun vardı bende çok alışmışım girememek bi garip geldi. Kızlar ben bugün kasık sızlamalarımdan dolayı doktoruma gittim. Bebek büyüdüğü ve çok hareketli olduğu için rahime baskı yapıyormuş oda bana kasık ağrısı sızısı ve bel ağrısı olarak geliyormuş. Endol fitil verdi 1 tane kullanmamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Ağrıları geçiriyor mu? Daha şimdiden böyle ağrıyorsa bebeğimi nasıl içimde tutacağımı kara kara düşünüyorum.![]()
Ah canım bir bilsem. Daha çok küçükler,Ayyyy benbel ağrısı felaket
daha bu aylarda bu kadar bel ağrısı neden yani
![]()
Endol ben kullanıyorum canım etkili bir fitilAy bugün sorun vardı bende çok alışmışım girememek bi garip geldi. Kızlar ben bugün kasık sızlamalarımdan dolayı doktoruma gittim. Bebek büyüdüğü ve çok hareketli olduğu için rahime baskı yapıyormuş oda bana kasık ağrısı sızısı ve bel ağrısı olarak geliyormuş. Endol fitil verdi 1 tane kullanmamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Ağrıları geçiriyor mu? Daha şimdiden böyle ağrıyorsa bebeğimi nasıl içimde tutacağımı kara kara düşünüyorum.![]()
Sorun vardı kuzuKızlar bugün sorun mu vardı ben giremedim buraya
Ah inşallah canım banada iyi gelir.Endol ben kullanıyorum canım etkili bir fitilhafta da 1 mi yoksa günde 1 mi?
Ay hiç bilmiyorum kiHenüz almadım kuzum. Ama şöyle düşünüyorum ilk doğduğunda uyku tulumu değil de kundaklar var. Başlangıçta onlardan alacağım. Sonra tuluma geçeceğim. Termometre alacağım evi 22-23 yaparız herhalde dimi o muydu normaliona bakıp ona göre de tog a karar vereceğim.