Güle güle kullan kuzum. Ben de bugün noktayı koycamBen biraz kumaş kalitesine baktım ,file kısımları dayanıklı mı diye , bir de kullanan arkadaşlarımın yalancısıyım , öylelikle aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan kuzum. Ben de bugün noktayı koycamBen biraz kumaş kalitesine baktım ,file kısımları dayanıklı mı diye , bir de kullanan arkadaşlarımın yalancısıyım , öylelikle aldım![]()
Sen seç amabize de kp alacak beşik ve arabayı. Normalde bizde anne alır da tek oğullarının torunu ya hevesliler bende alın o zaman dedim![]()
Özdilek battaniyenin beyazını annem aldı dün çok güzel yumuşacıkDaha hiç birine bakmadım bunların ancak özellikle uyku tulumu çok önemli galiba. Bebişlerin üstünü örtmemek gerekiyormuş. Bu arada ben 2 tane battaniye aldım onlar da bunlar.
Eki Görüntüle 3330943
Eki Görüntüle 3330944
Evet çok kullanılacak 4 tane almayı düşünüyorum 2 kalın 2 ince bazen set takımların içindede oluyorAy evet o battaniye bayadır favorilerimdeydi indirime girince acımadımBattaniye baya kullanılacak gözüküyor. Puset içinde, dışarıda, evde. Yatağında vs.
Ben 250 liraya almıştım iki yıl önce, şimdiki fiyatını görünce şok oldum az önce, yoksa ekleyecektim buraya:) aşırı sağlam çok güzel ve 0 aydan 3 yasa kadar kullanılabiliyor ama işte pahalıOf evet ya ben de gördüm o markayı. Uçuk ama fiyatlar
Uyku tulumunu da 0-3 aylık kışlık alıcaz sanırım. Tam bahar ayına denk geliyor. Yaz için ne yapmak lazım acaba. Bir de battaniyeyi ben de gece yatarken örtmeyi düşünmüyorum.Ama altına serebilirm daha sıcak olsun diye. Salonda yerde serip üstüne bebişi atarım. Pusetinde dışarı çıkınca sararım. Misafirlikte filan hep yanıma alırım diye düşünüyorum.Kızlar ben baştan beri ogluma uyku tulumu kullanıyorum iki yıldır, bilmiyorum bana en rahatı bu geliyor açıkçası. Bebeğim bir aylıkken miydi daha mı küçüktü hatırlamıyorum, üstündeki battaniyeyi zorlaya zorlaya yukarı kafasına kadar çekmişti bir gece.( Kundak olmasına ve kolları bağlı olmasına rağmen) Ağzı da kapalıydı, ta yukarıya çekmiş. .Aklım çıktı adeta O gece . O günden sonra biraz büyüyünceye kadar asla battaniye ortmedim.
Aslında lcw de bile var uyku tulumuBen 250 liraya almıştım iki yıl önce, şimdiki fiyatını görünce şok oldum az önce, yoksa ekleyecektim buraya:) aşırı sağlam çok güzel ve 0 aydan 3 yasa kadar kullanılabiliyor ama işte pahalı
Ahhh tecrübeli anne bulmuşken park yatak önerir misin önerirsen hangisiniBen 250 liraya almıştım iki yıl önce, şimdiki fiyatını görünce şok oldum az önce, yoksa ekleyecektim buraya:) aşırı sağlam çok güzel ve 0 aydan 3 yasa kadar kullanılabiliyor ama işte pahalı
Valla işte benim aldığım 0 ay- 3 yaş bir tulumdu değişik bir tasarımı var kundak yapılabiliyor olması önemli. Normal kollu alırsanız ve kundak yapamazsaniz bebek güzel uyumaz çünkü ilk zamanlar aşırı sıçrıyor bebisler:)Uyku tulumunu da 0-3 aylık kışlık alıcaz sanırım. Tam bahar ayına denk geliyor. Yaz için ne yapmak lazım acaba. Bir de battaniyeyi ben de gece yatarken örtmeyi düşünmüyorum.Ama altına serebilirm daha sıcak olsun diye. Salonda yerde serip üstüne bebişi atarım. Pusetinde dışarı çıkınca sararım. Misafirlikte filan hep yanıma alırım diye düşünüyorum.
Ben yoyko kullanıyorum canım çok memnunumAhhh tecrübeli anne bulmuşken park yatak önerir misin önerirsen hangisini![]()
Bende19+3deyim canım bunu bı Dr arkadaşıma sordum2.5-3 kilo aldım ben, şuan bu haftalar için göğüsler bebek ve suyu, artan kan hacminden dolayi 1 1bucuk kilo yapabilir zamanla artacak dedi kişiye göre değişir ama dedi, almıyorsa hiç anneden yağ yakımı oliyordur bebek alır muhakkak bu zamanlar dedi. Naçizane bı fikir canım.Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Evet evet var büyüyünce ordan da alınır ki ben kışlık olani ordan alıyorum oğluma hep 2 togg alıyorum mesela kış için soğuk evim. Ama yenidoğan için lcw dakiler kundak olabiliyor mu bilmiyorum canım incelemedimAslında lcw de bile var uyku tulumu
Ben de diyorum yoyko. Diğerlerine göre pahalı ya o yüzden acaba abartıyor muyum diyorum. O zaman akşam indirim olur bekleyeyim ve alayımBen yoyko kullanıyorum canım çok memnunumve kesinlikle öneririm. 2 yasa kadar kullandık ve ikinci bebiş gelmeseydi hala bir iki sene daha rahat kullanırdım
BenKızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Aynen, kumaşı iyi olduktan sonra markasını önemsemiyorum ben.Aslında lcw de bile var uyku tulumu