• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Sizin nasıl peki ?
Benimki çok enteresan şekilde akşam yatarken çok bitkin oluyorum ve hemen uykuya dalıyorum ancak zınk diye uyanıyorum saat 2-3-4 artık kaçsa sanki 8-9 saat uyumuşum gibi ortada uyku yok. Bazen gidiyorum salonda karanlıkta oturuyorum yatağımdan sıkılıp. Bazen salonda sızıp kalıyorum. Ya da 2-3 saat öylece oturuyorum sonra uykum gelince yatağa gelip geri yatıyorum. İlk 3 ay gündüzleri çok uyku ihtiyacım oluyordu artık o yok. Hiç uyumuyorum gündüzleri ihtiyaç duymadığım için. Bişiler sürekli değişiyor. Bence hepsi normal ve hepsi geçici, belli aralıklarda yaşayacağız ya da doğuma kadar.

kızlar bu next tulumlara bayıldım alsam mı pahalı mı bilemedim her fiyata var ama iyi ve uygun olarak ne kadar ki ortalama

Ya ben de gördüm bunları. Ama ben de emin değilim. NeXT yurt dışı güzel ama bu o mu değil mi anlamadım. Değil herhalde

Ya ben de gördüm bunları. Ama ben de emin değilim. NeXT yurt dışı güzel ama bu o mu değil mi anlamadım. Değil herhalde
yok canım orjinal galiba ingiliz ürünleri burda daha pahalı ama normali ne onu bilemedim e bebektekileri beğenmedim onlar da bu tutarlar galiba sence pahalı mı

yok canım orjinal galiba ingiliz ürünleri burda daha pahalı ama normali ne onu bilemedim e bebektekileri beğenmedim onlar da bu tutarlar galiba sence pahalı mı
Yani kuzum indirimden aldım ben tulum civil 130a geldi. Defacto aldım tulum 230du galiba o da.
Next in kendi sayfasındaki fiyatın üzerine gümrük ekleniyor geldiği zaman onu da ödüyorsun bir de. Bence pahalı değil bu tulumlar aslında. Ben de çok beğendim 3-6 ay alabilirim

kızlar bu next tulumlara bayıldım alsam mı pahalı mı bilemedim her fiyata var ama iyi ve uygun olarak ne kadar ki ortalama

Canım bana hediye geldi, bu zibinlar sonra 600demisti, hani kumaşı sorarsan waov pamuk gibi diyemem ama güzel yumuşak , ay olarak da canim 3 6 ay bziim mayıstan sonra gibi oluyor oyuzden uzun kolludan emin değilim , bı tane ben de uzun kollu aldım nisam mayis gibi giydiririm dedim ama çok almicam açıkçası. Yarım kollu ikili takım sanki daha iyi olurbgiibi. Mevsim geçişi olunca emin de olamıyor insan.🥰🐣bir de next baby nin ürünlerine arkadaşım tam beden al demişti 🥰

Eklentiler

• IMG_20231017_132724.webp
    IMG_20231017_132724.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 76
Canım bana hediye geldi, bu zibinlar sonra 600demisti, hani kumaşı sorarsan waov pamuk gibi diyemem ama güzel yumuşak , ay olarak da canim 3 6 ay bziim mayıstan sonra gibi oluyor oyuzden uzun kolludan emin değilim , bı tane ben de uzun kollu aldım nisam mayis gibi giydiririm dedim ama çok almicam açıkçası. Yarım kollu ikili takım sanki daha iyi olurbgiibi. Mevsim geçişi olunca emin de olamıyor insan.🥰🐣bir de next baby nin ürünlerine arkadaşım tam beden al demişti 🥰
canım çok teşekkür ederim o zaman uzun kollu 0-3 ay kısa kollu 3-6 ay arası mı düşüneyim :)) başka hangi markada önerirsin hiç kıyafet almadım daha :))

Bu benim tulum işte 😁 3 yıl kullanım abartı değil gerçekten giyer.
Baya fonksiyonel duruyor zaten kuzum çok güzelmiş ☺️ ben idarelik bir tane aldım ama normal kundak yapacağım kesin biraz daha emekleme zamanına gelsin öyle alicam woolnat marka var merino yününden kışın usutmuyor yazın terletmiyor ondan almak istiyorum ☺️

B Buddy x kuzum senin paylaştığın linkteki takımı almıştım ya geldi çok beğendim yumuşacık küveti, kovası maşrapasıda çok iyi teşekkür ederim ☺️❤️❤️
Çocuğumun şöyle yüzünün göründüğün bir görüntüsü yok 😞 göstermiyor sıpa. İnşallah detaylıda gösterir doktor da verir ya

O zaman fiyata göre almayalım kuzum? Çünkü kız tulumlar 500 lira. Mesela benim defactodan aldığım tulum gerçekten harika çok beğendim. Hem yumuşacık hem içi kalın. Bayıldım yani

O zaman fiyata göre almayalım kuzum? Çünkü kız tulumlar 500 lira. Mesela benim defactodan aldığım tulum gerçekten harika çok beğendim. Hem yumuşacık hem içi kalın. Bayıldım yani
kızlar da resmen sınır yok ama abartı güzel onların kıyafetleri 🥹😍elbiseler danteller süslemeler 🥹erkeklerde alternatif az 😵‍💫süslü erkek de sevmem

kızlar da resmen sınır yok ama abartı güzel onların kıyafetleri 🥹😍elbiseler danteller süslemeler 🥹erkeklerde alternatif az 😵‍💫süslü erkek de sevmem
Süslü değil de erkek olsa çok giydirirdim. H&M bu konuda çok başarılı kuzum. 23ü indirim başlayacak onu bekliyorum ben. Kaparız bi şeyler. Belki Zara’dan da ❤️❤️

Herkese merhaba, daha once yazmistim ama sonra yurtdisina ciktik geldik, tasinma surecine girdik falan derken yazamadim. Hyperemesis gravidarum vardi bende su an cok rahatladim doguma kadar surecek diye korkuyordum. Ama hamileligim 12. Haftaya kadar yok bende sadece kustum ve hastanede serum yedim.

Soyle bir baktim sanirim cogu kisi cinsiyeti ogrenmis. Biz surpriz olsun dogumda istiyoruz doktora ozellikle tembihledik bilmek istemiyoruz diye 😅 Bakalim doguma kadar fikrimiz degisecek mi?

Back
X