Ben de kesinlikle alcam. Yapıştırcam kendime hep öyle gezcemşu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyoryatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kesinlikle alcam. Yapıştırcam kendime hep öyle gezcemşu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyoryatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
![]()
Aynen öyle dengeli bi alsiveris yapmak şart oldubence de çocuğa diyorlar ya yediği helal giydiği haram diye ama işte alınıp da küçülmesin sertleşmesin vs ucuz olan bile ucuz değil artık(
Şuan normal canım 2-3 gün önce çökmüş gibiydi benimHerkesin anasayfası çökmüş durumda mı bu sayfada![]()
Kuzum e bebekten aldım mağazadanNerden buldun bacım link var mıydı
Aaaa atmıştım aslında kuzum. Civilden önce bunu almıştım. Ama baktım şimdi ürün kalmamışAaaaa niçün benim haberim yok o tulumdanBu arada benim yatak dağıtıma çıkmış
![]()
İnşallah canım. Ben de sakladim bunu, nasipse 2.ye de giydircem. Çok komik geliyordu bu tulum bana hep solucan gibi oluyordu içindeYaaa bu neeee kız yerim ben bu minigiii ayy çok tatliiiiiaynı resimden çekerim bende inşallah allahimm aminnn
![]()
Evet gerçekten öyle yemek yapardım, yerdim bazenBen de kesinlikle alcam. Yapıştırcam kendime hep öyle gezcem![]()
Offf ben birşeyi çok yersem hemen midem bulanır. Hiç öyle hamilelikle alakalı değil genel böyleyimEvet gerçekten öyle yemek yapardım, yerdim bazençocuğumun kafasına az helva dökmedim ahshrh
İrmik helvasi sütü baya artırıyor kızlar bu arada aklınızda bulunsuno yüzden çok yedim ilk zamanlar
Ay ben helvaya bayılırım, başka bir şey olsa ben de senin gibi olurdum da. Dondurma koyup koyup yedim üstüne aylarcaOfff ben birşeyi çok yersem hemen midem bulanır. Hiç öyle hamilelikle alakalı değil genel böyleyim![]()
Yok kuzum hiçbir şeye bayılmamAy ben helvaya bayılırım, başka bir şey olsa ben de senin gibi olurdum da. Dondurma koyup koyup yedim üstüne aylarca![]()
Bu tulumu alacağım çok büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim kuzumOwli Bebek Beyaz Desenli Uyku Tulumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benimki bu desenden canım, diğeri çok siyah beyaz gelmişti
Valla ben ilk bebeğimi biberonsuz büyüttüm, çünkü meme emdi ve biberona hiç ihtiyacım olmadı canım evde bir tane vardı yikamadim bile hala duruyor düşünama emzik... Ayy tutsun diye bir ton aldım. Şimdi nasipse kızıma gerçekten alıştırmak istiyorum. Bir ton marka var ama ben direk Philips avent almıştım onu vereceğim hastaneden gelir gelmez
T tweeetyyy
Benim bebeğimin emme refleksi çok fazlaydı. Gerçekten sürekli sürekli emerdi yani tok olsa bile. İlk zamanlar çocuk obez olacak sanmıştımBu tulumu alacağım çok büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim kuzum
Bips emzikler de çok şekil yaofff emzik bıraktırma derdi de geriyor beni ama
![]()
Oy maşallah inşallah bu da öyle olsunBenim bebeğimin emme refleksi çok fazlaydı. Gerçekten sürekli sürekli emerdi yani tok olsa bile. İlk zamanlar çocuk obez olacak sanmıştımsonra tabi ana zayıf baba zayıf, o da normal bir çocuğa dönüştü ek gıdaya geçince. İşte böyle emme refleksi fazla olan bebisler için emzik çok kurtarıcı. En azından uyurken falan vermeyi çok istiyorum ya
bibs de öneriyorlar onun da tipi çok hoş
![]()
En kolayı gece alt üst ayrı giydirmek bencekızlar bir de fermuarlı tulum da alın gece memeden alt değiştirmeden sonra o çıtçıtlarda şaşı oluyorsun diyorlar![]()
Eridim eridim şuna ya benimde oğlum olacak böyle yapışık yaşayacağız inşallahşu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyoryatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
![]()