• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyor 🥲 yatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay 😁
Ben de kesinlikle alcam. Yapıştırcam kendime hep öyle gezcem 😂😂😂

• Muhteşem
Reactions: The
Aaaaa niçün benim haberim yok o tulumdan 😒 Bu arada benim yatak dağıtıma çıkmış 🥰
Aaaa atmıştım aslında kuzum. Civilden önce bunu almıştım. Ama baktım şimdi ürün kalmamış 😞 ama bence lcw defactonun ürünleri güzel ben baya beğendim. Lcw de hediye geldi o da çok güzel. Bir de H&M indirimi yakalarsam büyük beden ondan alcam ben

Ay inşallah çok beğeniriz kuzum 🙏 korkuyorum 🙈
image.jpg

Evet gerçekten öyle yemek yapardım, yerdim bazen🥲 çocuğumun kafasına az helva dökmedim ahshrh
İrmik helvasi sütü baya artırıyor kızlar bu arada aklınızda bulunsun 😅 o yüzden çok yedim ilk zamanlar
Offf ben birşeyi çok yersem hemen midem bulanır. Hiç öyle hamilelikle alakalı değil genel böyleyim 😂😂

The The kuzum owlinin linki var mı? Yoksa oradan yazıp açacağım tıklanmıyor 😅

Bir de biberon be emzik konusuna ne diyorsun? Bir akrabam al diyor. Alacaksam ne almalıyım?

Ay ben helvaya bayılırım, başka bir şey olsa ben de senin gibi olurdum da. Dondurma koyup koyup yedim üstüne aylarca 🤣
Yok kuzum hiçbir şeye bayılmam 😂😂😂 öyle bir tipitipim. He tek bıkmadıpım patates galiba. Airfryer var her gün olsa yerim 😅😅

• Komik
Owli Bebek Beyaz Desenli Uyku Tulumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benimki bu desenden canım, diğeri çok siyah beyaz gelmişti 😁
Valla ben ilk bebeğimi biberonsuz büyüttüm, çünkü meme emdi ve biberona hiç ihtiyacım olmadı canım evde bir tane vardı yikamadim bile hala duruyor düşün 😁 ama emzik... Ayy tutsun diye bir ton aldım. Şimdi nasipse kızıma gerçekten alıştırmak istiyorum. Bir ton marka var ama ben direk Philips avent almıştım onu vereceğim hastaneden gelir gelmez 😂 T tweeetyyy

Owli Bebek Beyaz Desenli Uyku Tulumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benimki bu desenden canım, diğeri çok siyah beyaz gelmişti 😁
Valla ben ilk bebeğimi biberonsuz büyüttüm, çünkü meme emdi ve biberona hiç ihtiyacım olmadı canım evde bir tane vardı yikamadim bile hala duruyor düşün 😁 ama emzik... Ayy tutsun diye bir ton aldım. Şimdi nasipse kızıma gerçekten alıştırmak istiyorum. Bir ton marka var ama ben direk Philips avent almıştım onu vereceğim hastaneden gelir gelmez 😂 T tweeetyyy
Bu tulumu alacağım çok büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim kuzum ❤️❤️
Bips emzikler de çok şekil ya 😂😂 offf emzik bıraktırma derdi de geriyor beni ama 🙈

• Beğen
Bu tulumu alacağım çok büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim kuzum ❤️❤️
Bips emzikler de çok şekil ya 😂😂 offf emzik bıraktırma derdi de geriyor beni ama 🙈
Benim bebeğimin emme refleksi çok fazlaydı. Gerçekten sürekli sürekli emerdi yani tok olsa bile. İlk zamanlar çocuk obez olacak sanmıştım 😂 sonra tabi ana zayıf baba zayıf, o da normal bir çocuğa dönüştü ek gıdaya geçince. İşte böyle emme refleksi fazla olan bebisler için emzik çok kurtarıcı. En azından uyurken falan vermeyi çok istiyorum ya 🥲 bibs de öneriyorlar onun da tipi çok hoş 😁

Mayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı😂😂

Benim bebeğimin emme refleksi çok fazlaydı. Gerçekten sürekli sürekli emerdi yani tok olsa bile. İlk zamanlar çocuk obez olacak sanmıştım 😂 sonra tabi ana zayıf baba zayıf, o da normal bir çocuğa dönüştü ek gıdaya geçince. İşte böyle emme refleksi fazla olan bebisler için emzik çok kurtarıcı. En azından uyurken falan vermeyi çok istiyorum ya 🥲 bibs de öneriyorlar onun da tipi çok hoş 😁
Oy maşallah inşallah bu da öyle olsun 🙏 tüm bebişler emsin güzel güzel ❤️

• Muhteşem
kızlar bir de fermuarlı tulum da alın gece memeden alt değiştirmeden sonra o çıtçıtlarda şaşı oluyorsun diyorlar 😊
En kolayı gece alt üst ayrı giydirmek bence 😁 gerçekten ilk zamanlar geceleri falan çok kaka yapıyorlar yaa çok değişik her 2 saatte bir kaka temizledigimi hatırlıyorum 😂

şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyor 🥲 yatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay 😁
Eridim eridim şuna ya benimde oğlum olacak böyle yapışık yaşayacağız inşallah 🧿

Back
X