Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım lebeniye çorbası doyurucu olduğu için başka bir şey yapmadımKızlar ne yemek yapsak bu akşama ya![]()
Sağol canımAy ilk defa duydum kuzum adınıellerine sağlık
![]()
şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyoryatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
![]()
Vallahi yemek bulamıyorum ben
Biz de bugün nasipse pilav, et, cacık varKızlar ne yemek yapsak bu akşama ya![]()
Ben eşime göre bulamıyorum yemek konusunda zor birisiVallahi yemek bulamıyorum ben
Ohhh afiyet olsunEsime sordum firinda sebzeli kasarli tavuk yapacakmis. Bizde yemeklerden esim sorumlu da![]()
Oh afiyet olsun kuzum. Her gün yiyor musun yoğurt? Ondan da sıkıldım yaaa. Süt de içemiyorumBiz de bugün nasipse pilav, et, cacık varyoğurt tek başına yiyesim gelmedi bari cacık olarak yiyeyim dedim
![]()
Biz de ben daha zorum. Ben daha çok seçiyorum. Eşim de seçiyor ama benim kadar değil. Annem bile iyi ki evlendin diyor o dereceBen eşime göre bulamıyorum yemek konusunda zor birisi
Ohhh afiyet olsuncanım hiçbir şey istemiyor bir yandan da acıktım
Ayy benim dünden biber dolmam vardı yanına ne yapsam diye düşünüyorumKızlar ne yemek yapsak bu akşama ya![]()
Çok yeme canım gaz yapıyor. Ben annem sararken yedim öyle 2-3 de değil. Çok yedim çiğ çiğ. Gazdan yatamadım gece.Ayy benim dünden biber dolmam vardı yanına ne yapsam diye düşünüyorumeşimin yengesine geldim o da lahana sarıyor, pirinçi biraz pişirmiş bende yedim iki tane sararken
inşAllah dokunmaz gerçi biraz pişmişti içi ama
![]()
Yaaa kuzum yok ben genelde seçmem nasıl seçmem işte eşim kadar diğil onun sayesinde tam bir aşcı oldumBiz de ben daha zorum. Ben daha çok seçiyorum. Eşim de seçiyor ama benim kadar değil. Annem bile iyi ki evlendin diyor o dereceçünkü gerçekten çok zorum bu konuda
Süt içmiyorum hatta hiç içmiyorum bile denebilir canım ama her sabah peynir kaşar yumurta kesin tüketiyorum sütteki besinleri onlardan karşılıyorum. Yoğurt her gün yiyorum yani yoğurt olarak yemesem bile cacık, havuç tarator ya da tuzsuz 1 bardak ayran yapıp içiyorum bazen de normal yoğurt olarak da yiyebiliyorum ama her gün yoğurt benimde midem almıyor bir şeylerle karıştırıp yiyorum mecburOh afiyet olsun kuzum. Her gün yiyor musun yoğurt? Ondan da sıkıldım yaaa. Süt de içemiyorumbak yine vicdan yaptım
![]()
Bu aralar bende beyaz lahana sarması istiyorum nedense canım çekiyorAyy benim dünden biber dolmam vardı yanına ne yapsam diye düşünüyorumeşimin yengesine geldim o da lahana sarıyor, pirinçi biraz pişirmiş bende yedim iki tane sararken
inşAllah dokunmaz gerçi biraz pişmişti içi ama
![]()
Afiyet olsun canım. Bende yoğurdu tek başına yiyemiyorum. Cacık yapıyorumBiz de bugün nasipse pilav, et, cacık varyoğurt tek başına yiyesim gelmedi bari cacık olarak yiyeyim dedim
![]()
Ay valla bende düşünüyorum ne yapsam diye. Canımda salçalı makarna istiyor. Onu yaparım belki. Börülce kavururum. Bide şehriye çorbası yapayım bari yeterKızlar ne yemek yapsak bu akşama ya![]()