Cnm sana ve
Niqu
ya ne oldu boyle, yazışmaları okuyamadım. Cnm bnımde detaylıda her organ aynı haftada değilki
Kafa başka haftada, kol uzunlugu başka. Raporda yazıyor ölçüler.
Bn zaten 3-4 gün gerıdeyim bılıyosun
Hee bu farklar uçurum degıl tabi ya sat haftasında ya da 4-5 gün geride, bu normal.
Ultrasona göre 21+2 de bebişim 420 gr idi. Senle aynı galıba.
Bnde dün 24 kasım okulda etkınlık vardı yoruldum. Ayakta kaldım. Akşam kasıklarda batma, sızlama oldu, aşağı baskı oldu, yattım uyudum erkenden.
Acaba enfeksıyondanmı yoksa normalmiş bu ağrılar bilmiyorum. Bebiş her kıpırdadıkça agrı oluyordu. 17 gundur gtmemiştım doktora,eşim hazır evdeyken gideyim dedim.
Gittim, bebişte, plesentada bi sıkıntı yok, karnın yumuşak korkma dedı ama arada sertlesıyor işte. Sat 24+2 bugun ama 4 geriden 700 gr olmuş dedi. İdrar tahlılı yaptı ama bısey çıkmadı lokosit düşmüş. Tam detaylı degıldı tahlılı, sadece negatif-pozıtıf seklındeydı degerler.. Hrsey negatıf çıktı, sadece bol su içmiyorsun dedi.
Kafama takılan anestezi olayını konustum tamam genel anestezi yaparız dedi. Haftaya şeker yuklemesıne çagrdı.
Bn istemıyorum hocam dedim, rutin yapılması grek dedi. Pankreas ve karacıgerın güzel çalışıp çalışmadığını da gosterıyor dedi. Bılmıyorum gidermıyım. Çok gerekli gelmıyor acıkçası, oğlumda da yaptırmamştım