- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ay ay zor ayırıyom. Bi de santimine girmiyim valla beni doğurana kadar bulamazsınız yoksaBen olsam 62 cm yazardımben de aldım hm den 62 cm lik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ay zor ayırıyom. Bi de santimine girmiyim valla beni doğurana kadar bulamazsınız yoksaBen olsam 62 cm yazardımben de aldım hm den 62 cm lik
markette reyon önü baktığım şeyi unttum dün allahtan reyonun önüne kadar gitmeyi unutmadım aradda evde telefon kaybediyorum..Kız gidikkk geçen musluğu açık bırakmışım ellerimi yıkadıktan sonra geldim yattım diyorum 10 dk dır su sesi geliyor duvarlar bu kadar ince mi komşunun sesi geliyor sanıyorum sonra yok makina mı açtık acaba dedim 15. Dk kalktım bakındım musluğu açık bırakmışım… diyeceklerim bu kadar![]()
Senin 3. ne olacak canım o da mı erkekBen büyüğe süpürge açtırıyorum, sofra kurma toplama yapıyorlar, etrafı düzenleme, çamaşır makinasını açmayı öğrettim,çamaşır katlama ve yerine yerleştirme küçüğüne de bulaşık makinası dizme, bir ara bulaşık yıkamak istediona izin vermedim
Telefonu ben de kaybediyorummarkette reyon önü baktığım şeyi unttum dün allahtan reyonun önüne kadar gitmeyi unutmadım aradda evde telefon kaybediyorum..
İyi canım ondan al sen..hiç olmayınca sanıyorumki yetmez diye bol bol almayı düşünüyordum yeni doğan şimdi annem diyorki yenidoğan yeter diyor 2 takımBende yenidoğan ve 6/9 ay fazla alacağım tam o geçiş dönemi 3 aylık yengemdekileri alacağım yani yengem öyle yap daha mantıklı hızlı büyüyecekler 6 aydan sonra heves ettiklerini al daha iyi olur dedi canım
Kuzum senin kan değerlerinle alakalı olabilir ya demir ilacı içiyo musun bir de D vitamini kaç damla alıyorsunBenim galiba kanım baya düştü çok üşüyorum. Eşim diyor o kadar soğuk değil ama üşüyorum. Ateşim de yok baktık.
50 cm oluyormuş benim hiç haberim yok yaKuzum yenidoğan yerine 0-3 al. Çünkü Yenidoğanlar 50 cm. Belki daha uzun doğar bebiş
1 2 ayı baz al ondaAy ay zor ayırıyom. Bi de santimine girmiyim valla beni doğurana kadar bulamazsınız yoksa![]()
En olası ihtimal doğduklarında da alırız diye düşün canım şimdilik al eksik olursa doğunca da hemen alır yıkar ütülersinİyi canım ondan al sen..hiç olmayınca sanıyorumki yetmez diye bol bol almayı düşünüyordum yeni doğan şimdi annem diyorki yenidoğan yeter diyor 2 takım
Kuzum benim d vitamini dil altı fısfıs şeklinde ama o bitti. Şimdi damla başlıcam 9 damla şeklinde. Demir de kullanıyorum. Bir ay bir süre kullanamamıştım ama kullandığımı kusmuştum yazmıştım buraya daKuzum senin kan değerlerinle alakalı olabilir ya demir ilacı içiyo musun bir de D vitamini kaç damla alıyorsun
Evet kuzum ben bir tane almıştım sonra iade ettim. Belli mi olur dedim. Büyük gelsin o sorum değil de olmaması sorun yani50 cm oluyormuş benim hiç haberim yok yao zaman 0-3 alayım ben annemde diyor bebiş uzun ola bilir ve diyor her gün büyüyorlar bezde takdığın için küçük olucak diyor
Aynen öyle kuzum mantıklı yoksa çok heves Edib fazla fazla alıcaktım yaEvet kuzum ben bir tane almıştım sonra iade ettim. Belli mi olur dedim. Büyük gelsin o sorum değil de olmaması sorun yani
Tecrübeli bı anne olarak bütün gücümle çekip kıyafeti de yırtarak söküyorumTecrübeli anneler aydınlatsın bizietiketleri nasıl kıyafeti kesmeden koparıp kesebiliriz? @The
Tikabasa A Asliyokfotokopisivar başka kimler biliyorsa
![]()
Ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah kahkaha attımTecrübeli bı anne olarak bütün gücümle çekip kıyafeti de yırtarak söküyorum![]()
Aynen yoksa var ya görsen hepsi yeni doğanEvet kuzum iyi ki konu açılmış![]()
AahhaaaaTecrübeli bı anne olarak bütün gücümle çekip kıyafeti de yırtarak söküyorum![]()
HahahahhaAhahahahahahahahhahahahahahahahahahahah kahkaha attım![]()