2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar selam.29+5 olduk.Bizimde kontrolümüz vardı bugün.kafa ve kilo olarak haftasına uyumlu ama göbeği 4-5 gün geride bebeğimin.Bu biraz canımı sıktı Takip edicez dedi 2 haftada bir kontrole devam.

Kızlar yarın inşallah dolabı yerleştiricem bu organizerlerden aldım . Bunların temizliğini nasıl yapıcaz ya direkt koydunuz mu çamaşırları

Eklentiler

• IMG_6778.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 118
Sezaryen dikişi sebepli rahimde yapışıklık yaşayan insanlar oluyor ya acaba hemşireler yapıyor ondan mı yaşanıyor diyorum
He yok yapışıklık dikişten değil de sezeryan ameliyatında bizde çok iyi bir doktor vardı o yapışıklık olmasın diye 2 katı kendi dikip elini alttan vajinadan içeri sokup böyle çorba gibi karıştırma hareketi yapardı yani o hareketi tarif edemedim ama öyle bir şey yapardı hem rahmi yerleştirmek hem de yapışıklığı önlemek için yani dikişin yapışıklıkla ilgilisi yok çoğu doktor yarım dikiş ya da 1-2 kat dikiş atıp alttan Rahime eliyle bir hareket yapıyorlar çoğu tecrübeli doktordan öyle gördüm hemşireler en son dikişten sonra Rahime bağırsakalra bastırıyor sadece o da organlar yerine otursun kolay gaz çıksın bağırsak düğümlenmesin falan diye işte

Kızlar yarın inşallah dolabı yerleştiricem bu organizerlerden aldım . Bunların temizliğini nasıl yapıcaz ya direkt koydunuz mu çamaşırları
Ben temiz yeni açılmış bulaşık süngerine bebek sıvı deterjanı azcık döktüm öyle lavaboda köpükledim yıkadım güzelce kuruttum kurutmaya atmadım tabi dışarda kendi kendine kurumaya bıraktım

selamın aleyküm sezaryen korkusu, hoş geldin sefalar getirdin

selamın aleyküm sezaryen korkusu, hoş geldin sefalar getirdin
Kız kork diye demiyorum herkesin böyle emin ol yaşadığı durum sadece görmüyorsun görmediğin için ne olduğunu bilmiyorsun çünkü uyuştuğun için ne yaptıklarını anlamıyorsun ama herkes senin iyiliğin için o an bir şeyler yapıyor emin ol

komiklik yaptım ama bir yandan da ne kadar az bilirsek o kadar iyiymiş onu anlamış oldum

Kuzum taban kısmı biraz sert gibi ama bozulmaz heralde dimi

Kuzum taban kısmı biraz sert gibi ama bozulmaz heralde dimi
Kuzum benimki gri puantiyeli altı fermuarlı kenarları sert mukavva gibi. Burada biri daha eliyle sabunla yıkamış bende ondan cesaret aldım yıkadım. Makinaya atmaya cesaret edemedim üst kumaşından dolayı alttaki mukavvaya bende su geçmedi kuruyunca yerleştirdim hatta güzelce. Ama yap derim seninkinin şekli falan kayar bilemem kuzum ama bende buradan biri eliyle suyun altında sabunla yıkayınca en kötü ne olabilir ki diyip giriştim

Kuzum benimki de aynı seninki gibi. Dediğin şekilde yıkadım şimdi , yarına kadar kurusun bakalım teşekkürler

Canım maşallah çok sevindim

Kızlaaaar kızlarrr yorulduk yahuu bebeğin bütün eşyaları yıka ütüle sonrasında evi 40la bugün hastane çantasını hazırladık buzluğa doğum sonra kolaylık olsun diye bir şeyler hazırladık anca girebildim buraya pazar günü de koltuk yatak yıkanacak evi kapatıp çıkacağız doğuma kadar annemdeyim inşallah sizlerde durum nedir bakalim

Canım maşallah çok sevindim

Enerjime hayran kaldım şoku
Hepsini bir günde nasıl yaptınnnnn
Koltukları bende doğuma yakın yıkacağım inşallah içime sinen bir yıkama şirketi bulamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…