2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ya bide ben yine karar veremedim hemşireye verdiğim setin içine kısa kollu zıbın koydum 2 kat uzun kollu ekstra battaniye falan terler hastane odası zaten sıcak diye düşündüm ama doğru mu yaptım bilemedim

Enerjime hayran kaldım şoku
Hepsini bir günde nasıl yaptınnnnn
Koltukları bende doğuma yakın yıkacağım inşallah içime sinen bir yıkama şirketi bulamadım daha
Yok ya pazartesiden beri uğraşıyoruz ben %10 falan yapmışımdır annem yaptı sağ olsun herseyi benim yatma zorunluluğum olduğu icin oturarak yapabildigimi yaptim ama bu bile yetti 7aydır yat yat yat hamlamışım dogum sonrası heryerim ağricak

Ay bugün bir video izledim de kadının birisi Şubat'ta doğum yapacakmış işte doğum çantasını hazırlıyordu hemşireye verilecek kıyafetin içinde işte yeni doğan takım iç zıbın oluyor ya kadın iç zıbının üzerine giydirilmesi için uzun kollu çıtçıtlı body birde bebeğin altına giydirilmesi için beyaz bir alt koymuştu ekstra bebek daralmaz mi ya o kadar şeye

Ya bana daralır gibi geliyo bide kan dolaşımıni da yavaşlatır sanki zaten battaniyeyle dürüm yapılıyo bebeler kat kat giyilince de daralır sanki

Oyy iyi bari annen yardım etmiş canım
Ağrı konusunda yalnız değilsinnn

Boğaz kuruluğu yaşayan var mı aranızda ?
Acaba hamilelikten mi yoksa troid hapından mı çözemedim ya sizdede var mı ?

Ya bana daralır gibi geliyo bide kan dolaşımıni da yavaşlatır sanki zaten battaniyeyle dürüm yapılıyo bebeler kat kat giyilince de daralır sanki
ama kuzum şöyle düşün kaç aydır 38 derece sıcaklıkta sıkı yerde duruyorlar bi anda özgürlüüük diye açılmayacaklar baktın çok sıcak geldi çıkarırsın bi kat

Yok o yapışıklık öyle bişey değil hemşireler sadece üst deriyi dikiyor. O bahsedlen yapışıklık içerde rahimde yada barsaklarda oluyor
Geçenlerde bi abla ikinci çocuğunda doktorunun “ilk ameliyatında çok kötü dikmişler seni için resmen yapışmıştı çok zor oldu benim için” dediğini anlattı da ben de ondan sordum canım

Ben dikişten diye biliyordum ya sanki forumda da öyle okumuştum

ama kuzum şöyle düşün kaç aydır 38 derece sıcaklıkta sıkı yerde duruyorlar bi anda özgürlüüük diye açılmayacaklar baktın çok sıcak geldi çıkarırsın bi kat
Ay en iyisi doktora sorim bidahaki gittigimde yoksa isin icinden cikamam

Kızlar yarın inşallah dolabı yerleştiricem bu organizerlerden aldım . Bunların temizliğini nasıl yapıcaz ya direkt koydunuz mu çamaşırları
Temiz bir bez ile bebek deterjanı ile sildim kuruttum canım ben aynısını bende aldım altlarında fermuar var sert yapısı cok kullanışlı geldi bana

Çok güzel olmussss adı da çok güzel prensesin adıyla büyüsün
Teşekkür ederiz Aslı teyzesii öpüyoruz seni kocamaaan

Temiz bir bez ile bebek deterjanı ile sildim kuruttum canım ben aynısını bende aldım altlarında fermuar var sert yapısı cok kullanışlı geldi bana
Benim de çok hoşuma gitti kuzum . Azönce süngerle köpükledim yıkadım kalorifer üstünde kurumaya geçtiler bakalım

Bu gün hiç iyi diğilim akşama doğru fark etdimki bu gün çok az hiss etmişim oğlumu bundan önceki günler gibi diğil
Canım sert olmasa bile hafif de olsa hissetmişsindir ama bazen sırtını dönünce bende de öyle oluyor 2 gün birinin sırtı dönmüştü neredeyse onu çok az hissettim içeri vuruyordu seninde öyle olabilir belki önemli olan hafif de olsa hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…