Canım sert olmasa bile hafif de olsa hissetmişsindir ama bazen sırtını dönünce bende de öyle oluyor 2 gün birinin sırtı dönmüştü neredeyse onu çok az hissettim içeri vuruyordu seninde öyle olabilir belki önemli olan hafif de olsa hissetmek
En son giderken doktora yüzünü göremedik..yok hafiften vuruyor şükür mesela şimdi sol tarafımda dalğalanma oldu azcık yükseldi ama çok haraketli diğil ona taktım bende
Kuzum benim var takıma ait kitaplık Raf gibi bişey ama öyle instada ki gibi cafcaflı dekore edemedim bizimkinde kuranı kerim ve çocukların resimleri var
Merhaba arkadaslar bugun tam 28 haftalık olduk ama gelın gördun Kı dün geceden beri resmen aglıyorum. Derdim hemoroid... Zaten vardı fakat kabız olmamama ragmen dun birden azdı 2 3 tane top oldu oramda resmen ne oturabiliyorum ne yuruyebılıyorum yaşayan bilir agrısı resmen yüregıme vuruyor. Kabiz kalmamaya çalısıyorum sıcak dus aldım sımdı de sıcak su torbası koydum altıma bana mısın demiyor biriniz bana yardım etsin
Merhaba canım ben de var ben de çok çektim halen çekiyorum ama çok daha iyiyim şimdi mutlaka genel cerrahiye gitmelisin bana krem verdi ben de onu kullanıyorum günde 3 defa birde her gün kefir içiyorum bol su bu şekilde çok daha iyiyim halen afedersin yaparken acıyor ama kefir ve su çok iyi geldi bana krem de yumuşattı birde sıcak su kullanıyorum temizlik için umarım sana yardımcı olur istersen kremi paylaşabilirim ama doktorun görmesi daha iyi olur
İn şa Allah canım öyledi mesela şimdi damar atıyor sanki göbeyimde böyle hiss ediyorum ve ya soldan yükselme oluyor öyle yani ama böyle sert vurmalar yok
İn şa Allah canım öyledi mesela şimdi damar atıyor sanki göbeyimde böyle hiss ediyorum ve ya soldan yükselme oluyor öyle yani ama böyle sert vurmalar yok
Korkma canım içini rahat tut bazen bendede oluyor hep enerjileri yerimde olmayabiliyor
Kendini cok yorduysan eğer ondanda olabılır yada bugun uykucu olmak istemiştir belki
Yarında bı bak kendıne izle ara sıra böyle yapıyorlar ama kendını strese sokma
Kuzum benim var takıma ait kitaplık Raf gibi bişey ama öyle instada ki gibi cafcaflı dekore edemedim bizimkinde kuranı kerim ve çocukların resimleri var
Ay kızlar hiç iyi değilim midem bulanıyor midemin suyu ağzıma gelip duruyor şurup içtim ama umarım geçer uykudan uyandım boğuluyordum az kalsın kusmuğum da
Benimde o marka dikkatimi çekti yorumları baya iyiydi ama sağlık ocağındaki ebe bana göbek oyuntulu bez al dedi. Onun 1 numarası göbek oyuntulu değilmiş. Bide kalıpları biraz daha büyükmüş. Bende molfix aldım. Göbeği düştükten sonra alıp denemek istiyorum o markadan
Kuzum senin ki de hareketli zaten normalde sadece hareketler şuan sırtına doğru olduğu için sana öyle geliyor bide plesenta da arka rahim duvarındaysa yastık görevi görüyor dahada az hissediyorsun
Ay kızlar hiç iyi değilim midem bulanıyor midemin suyu ağzıma gelip duruyor şurup içtim ama umarım geçer uykudan uyandım boğuluyordum az kalsın kusmuğum da
Kızlar abartısız her gece 05.20 gibi uyanıyorum ve uykum da kaçıyor hemencecik . Hamilelikteki uyku durumu nasılsa bebişin uykuları da o şekilde olur hurafesine inanırsak biz bu saatlerde ayakta olcaz her gün bakalım doğunca bu bilgiyi de teyit edicm:))