2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
En son giderken doktora yüzünü göremedik..yok hafiften vuruyor şükür mesela şimdi sol tarafımda dalğalanma oldu azcık yükseldi ama çok haraketli diğil ona taktım bende

Merhaba canım ben de var ben de çok çektim halen çekiyorum ama çok daha iyiyim şimdi mutlaka genel cerrahiye gitmelisin bana krem verdi ben de onu kullanıyorum günde 3 defa birde her gün kefir içiyorum bol su bu şekilde çok daha iyiyim halen afedersin yaparken acıyor ama kefir ve su çok iyi geldi bana krem de yumuşattı birde sıcak su kullanıyorum temizlik için umarım sana yardımcı olur istersen kremi paylaşabilirim ama doktorun görmesi daha iyi olur

Kuzum sırtı dönük olunca diremesini hissediyorsun sadece tekmeleri daha az hafif oluyor belki senin bebiste sirtini dönmüştür
İn şa Allah canım öyledi mesela şimdi damar atıyor sanki göbeyimde böyle hiss ediyorum ve ya soldan yükselme oluyor öyle yani ama böyle sert vurmalar yok

İn şa Allah canım öyledi mesela şimdi damar atıyor sanki göbeyimde böyle hiss ediyorum ve ya soldan yükselme oluyor öyle yani ama böyle sert vurmalar yok
Soğuk bişeyler içince de hareketleniyor. Tatlı yemek istemezsen soda varsa bir iki yudum içip soluna yat bakalım hareket edecektir.

Soğuk bişeyler içince de hareketleniyor. Tatlı yemek istemezsen soda varsa bir iki yudum içip soluna yat bakalım hareket edecektir.
Canım haraket var sadece çok tekmelemiyor hiç olmasa daha çok korkardım Allah korusun..kendimi sakin tutmaya çalışıyorum

İn şa Allah sırtı dönük benimkininde aslında umursamıcaktım başka gruptan okudum haraketli olunca çocuk demek iyiymiş ondan kafama taktım
Canım bazı günler ben de öyle oluyorum çok az hissediyorum korkma bazen uykuya dalıyorlar uzun bi süre, uyanınca yine vurur güçlü güçlü annesi

Canım haraket var sadece çok tekmelemiyor hiç olmasa daha çok korkardım Allah korusun..kendimi sakin tutmaya çalışıyorum
Korkma canım içini rahat tut bazen bendede oluyor hep enerjileri yerimde olmayabiliyor
Kendini cok yorduysan eğer ondanda olabılır yada bugun uykucu olmak istemiştir belki
Yarında bı bak kendıne izle ara sıra böyle yapıyorlar ama kendını strese sokma

biryenianneadayi ben goon aldım ama çok almadım belki iyi gelmez değiştiririm diye
Benimde o marka dikkatimi çekti yorumları baya iyiydi ama sağlık ocağındaki ebe bana göbek oyuntulu bez al dedi. Onun 1 numarası göbek oyuntulu değilmiş. Bide kalıpları biraz daha büyükmüş. Bende molfix aldım. Göbeği düştükten sonra alıp denemek istiyorum o markadan

İn şa Allah sırtı dönük benimkininde aslında umursamıcaktım başka gruptan okudum haraketli olunca çocuk demek iyiymiş ondan kafama taktım
Kuzum senin ki de hareketli zaten normalde sadece hareketler şuan sırtına doğru olduğu için sana öyle geliyor bide plesenta da arka rahim duvarındaysa yastık görevi görüyor dahada az hissediyorsun

Ay kızlar hiç iyi değilim midem bulanıyor midemin suyu ağzıma gelip duruyor şurup içtim ama umarım geçer uykudan uyandım boğuluyordum az kalsın kusmuğum da
Off bende öyleyim asitten boğazım eriyecek artık sütte kesmedi bu sefer bir yudum bir dk rahatlatiyor anca o sırada da tekrar uykuya dalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…