- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Akdeniz anemisi. Evet sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde tam emin olamadım.Talasemi ne oluyor sağlık ocağında mi yapildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akdeniz anemisi. Evet sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde tam emin olamadım.Talasemi ne oluyor sağlık ocağında mi yapildi
Rahimde kasılmalara neden oluyormuş, yoksa çok da severimHurma neden yasakmış ya ben faydalı diye biliyodum
Bende kansızlık vardı babamdan Akdeniz anemisi var o testi yaptırayım doktora söyleyip bariAkdeniz anemisi. Evet sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde tam emin olamadım.
Katılıyorum 5kişiden 4ü erkek duyuyorum ben de hep erkek senelerine denk geliyorumbu sene de hep erkek oluyo bu arada baya fazla
Rahim kasılmalarına sebep oluyor o yüzden yasak. Hatta hep doğuma yakın tavsiye eder doktorlar doğum başlasın diye duymuşsundur belki son ayda doğurabilmek için hurma yiyenleri. Bana doktorum böyle söyledi belki az yiyince faydası vardır bilemiyorum ama bana direkt son aya kadar yasak denildiHurma neden yasakmış ya ben faydalı diye biliyodum
gen testi verdim bi pozitif vardı doktorum başlayalım dediNe için kullanıyorsun
Evet evet yaptırın mutlakaBende kansızlık vardı babamdan Akdeniz anemisi var o testi yaptırayım doktora söyleyip bari
cabım anlmaadım senin pıhtılaşma sorunun yok ama ipneye devam değil mi benim de öyle gibiBende tüp bebekte pozitifi görünce azcık lekelenmem olunca doktor kan sulandırıcıyı bıraktı çünkü benim normalde pıhtılaşmam yok kesince bitdi ama malesef kimyasal oldu.Şimdiki gebelikte lekelenmem olunca doktor bana kan sulandırıcıyı yazarken korktum kanamam olur diye doktorda dedi korkma olursa durdurucam ama şükür hala devam ediyorum iğneye yok bir şey..bence her gebelik bir farklı oluyor..
Yaaa relax takılıyorum derken nazar değdirdim kendime . Bugün yine kahverengi lekelenmelerim oldu kızlar. Hatta biraz böyle bordoya da benziyordu rengi. Doktorum kahverengi olduğu sürece sorun yok kırmızı olursa gel demişti .. Bir de genital bölgemde sızlanma var . Niye olabilir![]()
canım ben de de sızı ara sıra ama sık olıyır rahim genişliyor ondan dediler sızılar bıçak saplanmaları normalmiş :))Çok teşekkürler rahatladımbenim doktorum da öyle dedi. Herkesin hamileliği farklı geçer demek ki senin bu tarz lekelenmeli olacak endişelenme demişti. Ama şu genital bölgede sızı da olunca bi korktum. O neden olur acaba
Hurmayı 36. Haftadan sonra yiyin diyorlar normal doğum için açılmaya yardımcıymış. Erken dönemlerde fazla yenirse erken doğum,düşük ,kanama gibi durumlar olabilirmiş. Ama 1-2 tane yense bişey olmaz herhalde abartmadıkdan sonra.Hurma neden yasakmış ya ben faydalı diye biliyodum
Ay canım prilam al hemen en azından biraz rahatlatır, birde uzun süreli aç kalma çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlasınDurum güncellemesi yapıyorum arkadaşlar. Malesef kendi kendime nazar değdirdim galiba. İyiyim iyiyim dedim bu sabah itibariyle kusma başladıbütün yaz olmadı okula gidecekken oluyor
![]()
Canım bende günde bir tane içiyorum sade Türk kahvesi mide bulantıma iyi geliyor doktor günde bir tane içebileceğim söyledi,valla ben kahve içmek istiyorum aşırı tiksindim asla içemiyorum ama özledim resmen içmeyi bir an önce kahve isteğim gelsin nolurrr![]()
niyeOf çok rahatsız olurum etrafımda biri o sendromduysabulunduğum cafeyi bile değiştirebilirim o derece
![]()
Ah canım inşallah, dün akşam ilk defa yemek yedim hatta iki tane karnın yarık normalde hiç daha patlıcan yememiştim hiç sevmem ama çok güzel geldiİlk haftalarda bende ceviz vs yiyemiyorum ama şu an yiyiyorum hatta her şeyiçok şükür yaa bende iştahsızlık bir iki gün oldu sonra geçti. Hatta doktor şey demişti normalde bu haftalarda kadınlar kilo verir iştahı olmaz demişti
Ama napayımm yaniiii. Ben domates salatalık çok yedim özellikle salatalık, şimdi canım peynir çekiyor hep. Hepsinden yiyorumm ben. Özellikle gebelik öncesi avakado çok yedim gebe kalmaya yardımcı olsun diye sonra gebe kalınca yiyemedim bu hafta onu da yemeye başladım. Yani her şey geçiyor iştahinız açılacak merak etmeyin sürekli kendinizi acıkiyor halde bulacaksınız
![]()
Aç mideye sıvı tüketimi alıyorsan oluyodur. Benimde öyle olunca akşama kadar kusuyorum ne yesem, içsemDurum güncellemesi yapıyorum arkadaşlar. Malesef kendi kendime nazar değdirdim galiba. İyiyim iyiyim dedim bu sabah itibariyle kusma başladıbütün yaz olmadı okula gidecekken oluyor
![]()
Ya stresli bi hareket ya, ben de birini öyle görünce aynı stresi yaşıyor gibi hissediyorumniyesabahları bir şey yok ki akşam başlıyor..
inşallah benre yemek yerim...kız midem bulanmasa bile yiyemiyorum değişik bi hisAh canım inşallah, dün akşam ilk defa yemek yedim hatta iki tane karnın yarık normalde hiç daha patlıcan yememiştim hiç sevmem ama çok güzel geldiinsallah bende cevizi balık ve sütü içebilsem onları yiyemiyorum
brnimki mesela gece nüksediyor, sallanma falan yok ama ben genelde altına yasyık koyuyorum biraz rahatlıyor. Benim hep sağ bacağımda öyle olunca koparasım geliyor sığmıyor sanki hiçbir yere bacağım. Şddetli bir şey de değil tatlı tatlı ağrıyor.Ya stresli bi hareket ya, ben de birini öyle görünce aynı stresi yaşıyor gibi hissediyorumrahatsız oluyorum bi an önce görmemek istiyorum. Özellikle de bi bankta oturuyorsam ve huzursuz bacaktan bank sallanıyorsa hiç dayanamıyorum
![]()