• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar Allah aşkına söyleyin özellikle 14 haftalık olanlar akşam mide yanmalarınız, gaz ya da bulantılarınız devam ediyor mu. Zehir oldu bana her akşam her akşam artık sürekli ağlıyorum en azından azalacağını duymaya ihtiyacım var

Bende Hiperemezis vardi malesef tam 2 ay boyunca kustum. Her sey ama her sey midemi bulandirdi, bazen yanimda konustuklarinda bile susturuyordum midem bulaniyor diye. 2 ay serumla beslendim surekli hastaneye gir cik seklinde yasadik. 12.haftada siddeti azaldi su an daha dayanabilir bir sekilde. O kadar kotuydum ki 12.haftaya kadar asla bir daha hamile kalmayi dusunemem bile, hayatimdaki en kotu 2 aydi.

Birde karnım çıktı benim, şu içsem zaten karnım şişerdi hemen bence iç karnım dar, Hindistan cevizi yağı ile başlasam olur mı acaba en azından doğal 14 haftama kadar
Mide bulantın varsa kokusundan etkilenebilirsin ben her kokuya şu an öğürme modundayım lierac kokmuyo bana misal 🙈

Bebek yağı kıyafette iz yapmıyo diyorlar ve güzel nemlendiriyomus ben bugun çıkarsam almayı düsünüyorum cildim kuruduğunda da kullanırım hem 😄
Ben kullanıyorum memnunum iz filanda yapmıyor hemen de emiliyor ilk hamileligimde de kullandım bi gün lierac bi gün bebek yağı şeklinde hiç çatlak oluşmadı lierac pahalı diye o şekilde kullanmıştm şimdi hala bebek yağına devam

Ben kullanıyorum memnunum iz filanda yapmıyor hemen de emiliyor ilk hamileligimde de kullandım bi gün lierac bi gün bebek yağı şeklinde hiç çatlak oluşmadı lierac pahalı diye o şekilde kullanmıştm şimdi hala bebek yağına devam
İlk hamileliğinizde kullanıp da çatlama oluşmasını engelleyen bebek yağı markası neydi peki. Sanırım bunda da farkediyordur markadan markaya dimi

Aaaa çok geçmiş olsun. Ne oldu? Aşırı kusma falan mı
Kıymalı pide yemiştim dışardan 🥺 yedikten sonra karnım ağrımaya başladı tuvalete gittim ishal gibi oldu sonra da midem yanmaya başladı ve hunharca saatte bir kustum boğazım yırtıldı resmen acıyla kusuyordum artık dayanamadım acile gittik eşim de yedi ona bir şey olmadı ama bana dokundu sanırım bu arada ishal devam etmediği için doktor zehirlenme değil dedi ve dışarıdan yeme dedi ilk defa yedim onda da hastanelik oldum. 🥺 serum takıldı o şekilde kendime geldim ama şu an sesim kısıldı boğazım yırtıldı resmen

Kıymalı pide yemiştim dışardan 🥺 yedikten sonra karnım ağrımaya başladı tuvalete gittim ishal gibi oldu sonra da midem yanmaya başladı ve hunharca saatte bir kustum boğazım yırtıldı resmen acıyla kusuyordum artık dayanamadım acile gittik eşim de yedi ona bir şey olmadı ama bana dokundu sanırım bu arada ishal devam etmediği için doktor zehirlenme değil dedi ve dışarıdan yeme dedi ilk defa yedim onda da hastanelik oldum. 🥺 serum takıldı o şekilde kendime geldim ama şu an sesim kısıldı boğazım yırtıldı resmen
Yaaa kıyamam 🥺 sanırım et ürünleri yemicez dışarıda. Anlaşılan Bebiş kıymalı pide sevmemiş 😁 bir sorun olmamasına sevindim çok geçmiş olsun 💕

,Kesin kız mı dedi. Oran vermeden :) kaç haftalıktı sizinki:)
14 haftalık.Ben bile 3 çizgiyi gördüm ve doktor söylemeden anladım.Direkt söyledi. en başından beri kız hissediyordum zaten.Hep ekşi şeyler çekiyordu canım.turşu,şirke,soğan,buz parmak,limon.Bunlar hep aşerdiğim şeyler :)

Sırf evde kokmasın ama protein tüketeyim dedim ay demez olaydım 🙈 evet sevmedi anasına çekmiş ona faydalı olayım dedim ama yok yani olmuyor😅
Protein sevmiyorsan eğer protein değeri yüksek başka ürünler tüketmeye bak canım. Yeşil mercimekte baya bir var diye duymuştum mesela 😍

14 haftalık.Ben bile 3 çizgiyi gördüm ve doktor söylemeden anladım.Direkt söyledi. en başından beri kız hissediyordum zaten.Hep ekşi şeyler çekiyordu canım.turşu,şirke,soğan,buz parmak,limon.Bunlar hep aşerdiğim şeyler :)
Yaaa özelden foto atar mısın şu 3 çizgi olayını bi ben göremedim hiçbir ultrasonda 😂

Back
X