Nub a göre ben öyle hissettimAyyy heyecanlanmaya başladım iyicehayırlısı bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub a göre ben öyle hissettimAyyy heyecanlanmaya başladım iyicehayırlısı bakalım
Pazartesi aldılar 5 güne dediler çıkıcak çok çok heyacanlıyım her konudaE hadi bakalım o halde aileye bir erkek çocuk da lazımsonuçların ne zaman çıkacak ben de merak ettim
![]()
Merhaba, kaçıncı hafta da öğrendiniz acaba cinsiyeti,Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
![]()
Ay yarın çıkar o zaman belkiPazartesi aldılar 5 güne dediler çıkıcak çok çok heyacanlıyım her konuda![]()
Çok heyecanlıBenim ikizlerin bugün aslında cinsiyeti tahmin edildi 12+4 ama doktor haftaya da netleştirelim gelin dedi bugün 30 dk muayene edildi bir tanesi pozisyon uygundu ama diğeri nazlı çıktı göstermedi bir türlü sürekli yan durmak istemedi bize doğru bakıp durdu yürüdüm öksürdüm tekrar bakıldı anca o zaman pozisyonu yakaladık ama haftaya cuma yine bakılacak o yüzden daha heveslenmedim adlında doktor %80 dedi ama 13. Hafta da net diyebilirim haftaya dedi biz de zaten şuan %100 söyleyin dememiştik hani az da olsa bir tahmin istemiştik sağolsun uğraştı bayacinsiyet tatlı telaş işte sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
hepimizin artık 1 aya cinsiyetler tam netleşir tablomuz renklenir
![]()
Karnım ağrıyor düşününceAy yarın çıkar o zaman belki![]()
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alınMerhaba, kaçıncı hafta da öğrendiniz acaba cinsiyeti,hayırlı olsun bu arada
Rabbim sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Ben kız hissettimAy kızlar benimkinin cinsiyetini de yorumlar mısınız![]()
Bepanthol bende hic ise yaramadi ya onceden bitirmistimAy ben ya önceden de vardı kaşıntı pul pul dökülme ama kortizonlu krem işe yarıyordu şimdi onu da kullanamıyorum çok fena oldu boynumda dirseklerde.Bepanthol kaşıntı kremini kullanıyorum şimdi de ama pek etki ettiği söylenemezKantaron yağı sürdüm sanki bu daha iyi geldi bana
Hayırlı evlat olsun11+3 te ikili tarama için gitmiştim doktor sadece tahmin de bulunarak erkek demişti ama kesin değildi bugün 13+5 te kesinleşti![]()
Ay inşallah diyeceğim ama erkekse diye öyle konuşmayayım diyorumBen kız hissettimultrasondan hiç anlamıyorum ama kız gibi geldi bana
MaşAllah diyelim bu arada
![]()
Benim tatlı olan hiçbir şey canım istemiyor midemi bulandırıyor çünküKizlar canı çikolatalı isteyen oluyor muben nerdeyse her gün çikolata yiyorum yaaa durduramıyorum kendimi ama onun haricinde tatlı bir şey yemiyorum bilerek. Ama çikolataaaa, Ülker çikolatali gofret ya da Dido
![]()
Benimde gebeliğim sürpriz oldu Elhamdülillah çok şükür, polistik over sendromuna rağmen tedavisiz sürpriz bir şekilde öğrendim. Şimdi düşünüyorum diyorum ki Rabbim bana hiç beklemediğim anda evlat verdi ben şu cinsiyet ya da bu cinsiyet nasıl söyleyebilirim.ki sağlıklı olsun yeterAy inşallah diyeceğim ama erkekse diye öyle konuşmayayım diyorumkız çok istiyorum ben de ama erkekse de üzülmem ilk evladım sonuçta
![]()
Selam kızlaar. Ben Çin Takvimine göre tahminde bulunayım dedim ama sitenin bazılarında kız, bazılarında erkek çıkıyor. böyle bir şey yaşayan var mı2023 çin takvimi cinsiyet tahmini diye arattım aslında ama yok yani farklı farklı çıktı hep
![]()
AmiiinHayırlı evlat olsunbu sene erkek senesi galiba hep erkek
ben de rüyamda mavi bi takım giyiyor gördüm kendimi erkek takımı
içime de öyle doğuyor bakalim hayırlısı sağlıklı olsunlar yeter ki
![]()