- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Aynen . İlk 6 ay bebeğin gelişimi de güzel olursa kilo vereceğiz, 6.aydan sonra da kontrollü artış olcak dedi bakalım inşallah öyle olurEvet zaten diyet için de 6 ay deniyor aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen . İlk 6 ay bebeğin gelişimi de güzel olursa kilo vereceğiz, 6.aydan sonra da kontrollü artış olcak dedi bakalım inşallah öyle olurEvet zaten diyet için de 6 ay deniyor aslında
11+5 Ken tahmin ettiKac haftalikken doktor tahmin etmişti
Cevizi görmeye bile tahammül edemiyorum canım acayip tiksindim ama artık yemem lazım bir deneyeyim teşekkür ederim fikir için canımCeviz bende hiç yiyemiyordum böyle bi yağlı geliyordu. 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile birlikte 2 ceviz verdi diyetisyenim. Kuru üzüm cevizin o hissiyatını hafifleştirecektir dedi. Ve dediği gibi de oldu. İkisini birlikte yiyince sorun olmuyor. Sende dene istersen![]()
İnşallahSizin adınıza çok sevindim öncelikleİnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Bir şey soracağım ultrasonda kalbe de baktı mı doktorunuz?
İnşallahAynen . İlk 6 ay bebeğin gelişimi de güzel olursa kilo vereceğiz, 6.aydan sonra da kontrollü artış olcak dedi bakalım inşallah öyle olur![]()
Ben de yiyemiyorum ceviz. Fındık da uzun zamandır ilk kez yedim çok az da olsa. Canım hiçbir şey istemiyorCevizi görmeye bile tahammül edemiyorum canım acayip tiksindim ama artık yemem lazım bir deneyeyim teşekkür ederim fikir için canım![]()
Benim annem 9 ay çok zor gecirmiş hamileğini yani bazen anlatıyor şaşırıyorum 9 ay nasıl durmuş öyle sadece koku kusma diğil anlatıcak bile diğilayyy kıyamam benim iki erkek kardeşim var ama kızlardan sonra![]()
çok mutlu oldum gerçekten inşallah benimde rüyamda çıkar çok heyecanlandım bunu okuduğumdaOğlum olucak kızlarRüyam çıktı
![]()
Yaa kıyamam İn şa Allah canım İn şa Allah çıkarçok mutlu oldum gerçekten inşallah benimde rüyamda çıkar çok heyecanlandım bunu okuduğumda![]()
Ben 12+0 da kontrole gidecem.o zaman bilme ihtimali var sorayım ben de11+5 Ken tahmin etti
Bende öyleyim canım, açım ama yiyemiyorum tiksindim yine az önce makarna yedim. Yapacak birsey yok zorlayınca serumluk oluyorumBen de yiyemiyorum ceviz. Fındık da uzun zamandır ilk kez yedim çok az da olsa. Canım hiçbir şey istemiyor
ben bile 2.y düşünmüyorum zor mu geçirdin de hayır ama 2 hafta kadar bulantım oldu ölüyodumBenim annem 9 ay çok zor gecirmiş hamileğini yani bazen anlatıyor şaşırıyorum 9 ay nasıl durmuş öyle sadece koku kusma diğil anlatıcak bile diğilondan 2 çocuktan fazla yapamadı
![]()
Ben mayalıyorum canım . Hazır yoğurt yiyemiyorum çok .Kızlar birsey soracağım. Yoğurtlarınızı nasıl tüketiyorsunuz mayalıyor musunuz? Marketten mi alıyorsunuz
Şimdi öyle diyorsun bebiş olunca görüşürüz seninleben bile 2.y düşünmüyorum zor mu geçirdin de hayır ama 2 hafta kadar bulantım oldu ölüyodum![]()
Canım hangi süt ile mayalıyorsun peki kapalı hazır sütten miBen mayalıyorum canım . Hazır yoğurt yiyemiyorum çok .
Yok canım. Kapalı hazır süt ile mayalarsam bir mantığı kalmaz kiCanım hangi süt ile mayalıyorsun peki kapalı hazır sütten mi
Ben mayalıyorum organik köy sütü alıyorum.Hazır yoğurt asla sevmiyorum.Kızlar birsey soracağım. Yoğurtlarınızı nasıl tüketiyorsunuz mayalıyor musunuz? Marketten mi alıyorsunuz
Yaaa bende öle istiyorum, normal doğum epiduralli :) sezeryan zorda kalmadıkça mecburi bi durum olmazsa istemem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSağlıkla gelmeleri en büyük arzumuz zaten ama ben epidural normal doğum düşünüyorum bu yüzden de çok kilo alıp riske girmek istemiyorum.Yoksa doğumdan sonra sporla çok kolay verilir o dert değil.Riskli bir hamileliğiniz yoksa spor önemli ya ama tabii yine de doktorunuza danışmanızda fayda var