- 16 Mart 2022
- 3.541
- 3.365
- 83
- 33
Aynen canım bebek bacaklarını açmışsa büyük ihtimal biliyor doktorlar.Ben 12+0 da kontrole gidecem.o zaman bilme ihtimali var sorayım ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bebek bacaklarını açmışsa büyük ihtimal biliyor doktorlar.Ben 12+0 da kontrole gidecem.o zaman bilme ihtimali var sorayım ben de
Ya pastörize olmayan sütten korkuyorum, aslında bende ev yoğurdunu daha çok seviyorumBen mayalıyorum organik köy sütü alıyorum.Hazır yoğurt asla sevmiyorum.
Çok aminnn!Ben özellikle genel anesteziden korkuyorum. Asla tamamen uyutulmaya cesaretim yok.Epidural normal olmazsa epidural sezeryan isterim,umarım istediğimiz gibi ilerler her şey!Yaaa bende öle istiyorum, normal doğum epiduralli :) sezeryan zorda kalmadıkça mecburi bi durum olmazsa istemem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sizce 11+1 de tahmin edebilir miAynen canım bebek bacaklarını açmışsa büyük ihtimal biliyor doktorlar.
45dk kaynatırsanız korkacak hiçbir şey kalmaz.Pastörize sütlerin ne olduğu hangi işlemlerden geçtiği malum ben onlara güvenmiyorum hiç.Ya pastörize olmayan sütten korkuyorum, aslında bende ev yoğurdunu daha çok seviyorum
Eder canım bence benim 10+4 %80 erkek ben yanılmam dedisizce 11+1 de tahmin edebilir mi![]()
Yiyebildiğimiz kadar sonra direk bırakıp yatıyorum hemen sırt üstüBende öyleyim canım, açım ama yiyemiyorum tiksindim yine az önce makarna yedim. Yapacak birsey yok zorlayınca serumluk oluyorum
Annemdeyken annem mayalıyordu. Şimdi hazır aldım ama mayalamayı deneyeceğim inşallah düzenimi kuramadım henüz evimdeKızlar birsey soracağım. Yoğurtlarınızı nasıl tüketiyorsunuz mayalıyor musunuz? Marketten mi alıyorsunuz
Ayyy maşallahAy benim kızım olcakmış. Çok şükür test sonucu iyiymiş. Doktor aradı az önce. Şükürler olsun Allah'ım yakız annesi olcam
![]()
5 haftadır bulanti var.bitecek diye bekliyorumben bile 2.y düşünmüyorum zor mu geçirdin de hayır ama 2 hafta kadar bulantım oldu ölüyodum![]()
Ay inanılmaz rüyanın çıkması maşallah canımOğlum olucak kızlarRüyam çıktı
![]()
Aynen öyle tam tamına çıktıAy inanılmaz rüyanın çıkması maşallah canım![]()
Evet :/Protestan mi?
Hayırlı evlat olsun inşallahAynen öyle tam tamına çıktı![]()
Amin Allah canımHayırlı evlat olsun inşallahnasıldı hatırlatsana rüyanı
ay 1 tane yeter amaŞimdi öyle diyorsun bebiş olunca görüşürüz seninle![]()
Boyumda 1.58 ama ne kadar ideal tartışılırAy inşallah inşallah58 ideal valla
![]()
Laktozsuz pınar yoğurt alıyorum benKızlar birsey soracağım. Yoğurtlarınızı nasıl tüketiyorsunuz mayalıyor musunuz? Marketten mi alıyorsunuz
Canım karın germe için 3 ay birinin sana bakması lazım, eğilip kalkamıyor sürekli yatıyorsun çünkü benim arkadasım yaptırdı ordan biliyorum, ayrıca başka çocukta düşünmemen lazım, memeyi bilmemde o dediğin ameliyat doğumdan bile daha zor diyorlar, yoksa annelik paketleri var ama ben cesaret edemem, bizim sitede bir kadın vardı ameliyattan sağlam çıktı kadın kalp kızı geçirdi, yağ aldırdı oda geriye kucucuk ikizleri kaldı, sarkma olmaması için karnınızı doğum sonrası sarın çarşafla ya da korseyle ben sarmadım sarktı ama arkadasımın ki dümdüz oldu vallavalla ben düşünüyorum doğumdan sonra bebek büyüyünce vs gideceğim karın germe meme küçültme dikleştirme :)) missss :))) eşime dedim düğünde takılanlar benim estetik param kusura bakma :))
canım evet yaşın nedeniyle yaptırmasan olur30 kuzum. Zaten doktorum gerek yok dedi. Risk çıkarsa isterim dedi. Ense ve burun gayet iyi dedi. İlla yaptırırım diyorsan. Çok param var diyorsan yaptıralım dedi![]()