Benim de 16. Hafta da kalbi durmuştu canım içimde 1 ay o şekilde kalmış ama bende kanama vardı hep belliydi yani sonunun iyi olmayacağını doktorlar söylüyor ikili test temiz çıkmıştı ama her şey ikili testte doğru sonuç vermiyor ne yazıkki bizimki de patolojiye gitti istemedik adlında parçalıyorlar orada diye ama bakalım dediler genetiği bozuk kramozomal bozukluk çıktı ama dediğim gibi 7. Haftadan beri doktorlar sağlıklı olmadığını ön görmüşlerdi biz diretmiştik.. yani işin sonu genetiğe bağlanıyor rabbim sana sağlıkla kucağına alacağın yeni güzel süreçler nasip etsin inşallah23 ile hamile kaldım Mart başı doğum olacaktı sonra kimyasal oldu. Adet görmeden sonraki ay hamile kaldım Mart sonu doğum yapacaktım . Şimdi 12 haftalık olacaktı ama malesef kalbi durdu bunu da kaybettimvakumlu kürtaj oldum 2 gün önce psikolojim altüst oldu. Doktora gittikten 9 gün sonra kalbi durmuş doktor hiç bir sıkıntı yok demişti. Şimdi bazı testler yapılacak gen testi vs bebeği de inceleyeceklermis neden kalbi durdu diye 20 güne çıkacak sonuçlar hiç belirti de vermedi kanamam hiç olmadı bilmiyorum neden böyle oldu. Şu an çok çok üzgünüm bebek görünce ağlıyorum. Umarım sizlerin gebelikleri sağlıklı olur
![]()